Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
O kurcze, to wysoki limit :( Ale mam nadzieję że jednak uzbieracie tą 100! Pamiętaj, liczycie się także Wy i orkiestra, kamera itd :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Dziwny ten limit- pierwszy słyszę o czyms takim! ???

Pamela nie przejmuj się my mieliśmy zaproszonych 156 osób a potwierdziło niecałe 120 więc mysle że powinnaś dobić do 100 - na szczęście my mieliśmy termin potwierdzeń do 20 lipca i wiedząc,że od P. rodziny połowa nie przyjedzie (smiejemy się,  że nikt go nie lubi hehehe) to zdąrzyliśym domówić jeszcze 4 osoby i ostatecznie wyszło 122 osoby:).
kasia

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
Buziaki zostawiam  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
dobijecie do 100 :) zobaczysz :)
buziaki :-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Pustymi krzesłami z przyjemnością zaopiekują się zapewne mieszkające w okolicy Forumki ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
oj nieciekawie z tym limitem.... mam nadzieję, że jednak uda Wam się uzbierać te osoby... a o ile zmienia się cena jeśli nie będzie 100 osób?

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
to ja Cie troche zdoluje, ze 122 zaproszonych bedziemy mieli ok 60  >:(
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
ja jestem jakaś nie w temacie, bo pierwszy raz spotykam się z jakimś limitem ale wierzę na słowo   :o a widzę, że Kasia też nie w temacie może to w Szczecinie nie jest spotykane
a to co japco pisze to dobry pomysł  ;) ;D zgłaszać się która tam blisko mieszka bo nam się pamela zapłacze  ;), ale paooolka to mnie powaliłaś na łopatki połowa gości odpadła na szok

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
witam
ja rowniez mam nadzieje, ze uzbieramy 100 poczekam jeszcze jak wszyscy odpowiedza i wtedy sie bede martwic, a na razie zajme sie czyms przyjemniejszym.
no to teraz na slodko, oto ciasta jakie zamowila mama wczoraj, chciala 20 blach ale babka sie nie wyrobi, wiec bedzie 15 co i tak jest duzo, bo jeszcze po 4 kg na sali bedzie sernika i jablecznika.

1.2xpawie oczko
2. 2x makokokos
3. 2x pychotka

4.3x orzechwiec

5.1x kokosowe
6. 2x cytrynowe

7.2x rzeszowiak

8. 1x sernik

i 100 rurek z bita smietana

oprocz tego jak mowilam jeszcze sernik i jablecznik zapewniany przez sale oraz mama sie uparla upiec swoj wlasny sernik. napewno nie zabraknie.

no to milego oblizywania sie  ;D

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Oj, oblizuję się, żebyś wiedziała :-) MNIAM!

Rzeczywiście, z tymi limitem to dziwne, chociaż z punktu widzenia właściciela sensowne w sumie - gdybym miała salę na 100 osób, też bym wolała robić wesele na 90 niż na 40, prawda?...

Ale dziewczyny rację mają, poczekaj jeszcze, a jak nie, to szukaj wśród znajomych.

paooolka mnie też zszokowała, weselicho zapowiadało się ogromne, a wyjdzie średnio duże... co z tymi ludźmi, na litość boską??

Offline ada1988

• Chuck Norris
no smakowicie smakowicie :):):)
pamela kiedy Ty bedziesz się bawić w najlpesze na weselu ja będę mogla siedzieć i pisać jak było :)

Offline pamela

• Chuck Norris
zgodzilismy sie na taki limit, bo od poczatku chcielismy min 100 osob, i tyle sie szykowalo, a ze teraz zaczeli odpadac, niektorzy z normalnych powodow, inni z mniej przyjemnych, to nie przewidzielismy, a nie chce zapraszac osob z dalekiej rodziny ojca czy znajomych, z ktorymi nie mam kontaktu tylko zeby zapelnic miejsca, chce byc otoczona najblizszymi i bawic sie dobrze. zobaczymy jeszcze jest troche czasu.  :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
zgodzilismy sie na taki limit, bo od poczatku chcielismy min 100 osob, i tyle sie szykowalo, a ze teraz zaczeli odpadac, niektorzy z normalnych powodow, inni z mniej przyjemnych, to nie przewidzielismy, a nie chce zapraszac osob z dalekiej rodziny ojca czy znajomych, z ktorymi nie mam kontaktu tylko zeby zapelnic miejsca, chce byc otoczona najblizszymi i bawic sie dobrze. zobaczymy jeszcze jest troche czasu.  :-*

zgadzam się z Tobą Pamela nie raz słyszałam jak młodzi na chama szukali ludzi a nawet ich praktycznie nie znając :-/
dokładnie to Twój dzien i według mnie nie są na weselu potrzebni ludzie z którymi nawet słowa się nie zamieni, bo nie widziało się ich 5 lat i nie wiadomo o czym z nimi rozmawiać ;-/

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ciasta.... pyyyysznie wyglądają... zaraz mi język ucieknie do...  ;D
he he
dużo tego w sumie macie słodkiego ;) mniiaaaaam

Offline ada1988

• Chuck Norris
ojjj tak też sobie tak pomyślałam że dużo tego macie ;>
pewnie lasuchów macie w śród gości ;D

Offline pamela

• Chuck Norris
castia ja to w sumie nie moge na watek moj wchodzic, bo jak widze te slodkosci to mi tez jezyk ucieka ;D
ada a jak ty bedziesz stresowac sie i szykowac do slubu to ja bede sie relaksowac u kosmetyczki i masazystki ;D a potem pewnie dopilnowywac dekoracji na sali.
jutro pokaze wam kiecki na panienski i pomozecie mi wybrac mam nadzieje, bo musze byc na bialo ubrana, rozkaz od swiadkowej, a tu mi sie nic nie podoba, wiec postanowilam na allegro zamowic, mam 3 propozycje i licze na wasza pomoc jutro.
 :-*
a co do ilosci to ja w ciasta nie ingerowalam, mama wybrala ilosc i rodzaj, napewno po konsultacji z babka co piecze i nie sadze zeby jej blachy byly tak duze jak blachy cukiernicze. a prawda jest rowniez ze moja rodzinka lubi ciasta

Offline ada1988

• Chuck Norris
a robicie poprawiny? Czy macie w domu? Wiadomo zawsze Wam zostanie po weselu ciasta więc na pewno bedziecie mieć jeszcze na poprawiny :)
ojjjj to prawda :) a jak pamela spędzasz panieński?
ja już mam czwartek zaplanowany ze szczegółami pewnie razem z biciem szkła (mój szwagier poinformował mnie że mam szykować już miotłe i szufelkę)

Offline japcio

• Chuck Norris
i po co ja tu wchodziłam? tyle słodkości...... oj........ fajne ciacha :)

Offline pamela

• Chuck Norris
ada tak poprawiny tez robimy na sali, i to wydaje mi sie, ze wlasnie wtedy najwiecej ciasta idzie.
o panienskim nic a nic nie wiem, wiem tylko ze bedzie nas 10 najpierw idziemy do restauracji meksykanskiej cos zjesc a potem na balange sie pobawic, reszta jest scisla tajemnica, no i ze mam sie ubrac na bialo, i ze sie odbedzie 29 sierpnia.
fajne macie te tradycje, bicie szkla, talerzy, korony, u nas nic takiego nie ma.

Offline ada1988

• Chuck Norris
i dobrze niech to będzie niespodzianka ;P przecież o to chodzi a jestem przekonana, że Twoje dziewczyny napewno coś wymyślą!!!!
to może pora coś wymyśleć :)
zacznijcie Wy bić szkło np to zaraz za Wami następni będą ;D:D:D :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
zawsze musi ktoś zacząć a przynajmniej wesoło by mogło być  :skacza:

Offline MagdaN

• forumowicz
Zgadzam się - tradycje można wprowadzać samemu!

I to, co się najbardziej podoba :D

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie, a tak jak pisalam jak jeden zacznie tak całe reszta pójdzie :)
tak jest zazwyczaj :):)

Offline pamela

• Chuck Norris
to by sie dopiero sasiedzi zdziwili jak bym zaczela szklo bic pod domem, przegonili by mnie pewnie. ;D

Offline MagdaN

• forumowicz
Pomyśleliby, że zagraniczne mody przywozisz :-)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ajjjj tam ;D
ja Ci powiem Pamela, że u nas w Bydgoszczy ludzie też patrzą się jak niewiadomo na kogo :):):) szczególnie się jak nie ma za ciekawych sąsiadów :P:P:P:P

Offline japcio

• Chuck Norris
ada a ja tam mam sąsiadów w .... wiadomo gdzie :) będzie polter, znaczy się tłuczenie szkła... jeśli ludzie dopiszą :) w piątek przed ślubem odbieramy gości z lotniska... przylatują ok 21.30. Więc może nas imprezka klatkowa ominąć :(

Offline ada1988

• Chuck Norris
japcio to będziecie mieć niespodziankę około 22 :):):)

Offline japcio

• Chuck Norris
ada jeśli samolot się nie spóźni ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
jak mnieszkasz w Bydgoszczy to ja osobiście nawet wpadnę wytłuc jedną butelkę ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
Zapraszam na Wyżyny z arsenałem słoików i butelek ;)