witajcie
MadziuN milo wiedziec, ze jestes ze mna

weekend dosyc minal milutko, sobota wolne wiec siedzialam na allegro i zamawialam. efekty moich zakupow umieszcze na zakonczenie posta.
dzisiaj pojechalismy w poszukiwaniu mojej bizuterii i znalazlam nareszcie dokladnie co chce mam nadzieje, bo ja to mam tak,ze jak cos mi sie spodoba za pierwszym razem ale nie kupie od razu, to jak za drugim razem pojde juz kupic to juz mi sie nie podoba wcale i musze szukac od nowa. no ale mam nadzieje, ze tym razem to jest to, bo czas ucieka a ja chce kupic tu koniecznie. chyba sie uparlam na oryginalnego swarovskiego i dlatego nic mi sie nie podoba innego, tylko czemu ja zawsze sobie musze takie drogie rzeczy wyszukiwac??? no ale maz powiedzial, ze mam kupic nie patrzac na cene, wiec i tak bedzie, ale nie powiem za ile kupie bo pomyslicie ze jestem nienormalna, ale ja na punkcie bizuterii mam bzika i napewno nic sztucznego bym nie kupila.
za chcwilke zadzwonie do mamy, bo pojechala dzisiaj do znajomej babeczki zamawiac ciasta juz dokladnie jakie smaki i rodzaje, wiec jutro bede juz wiedziala.
jedni potwierdzaja jedni odmawiaja, juz z M. rodziny mniej wiecej wiadomo, jeszcze z mojej za tydzien mama bedzie dzwonic kto idzie na bank.
panienski organizuje sie pelna para ma byc 10 babeczek podobno, najpierw mamy isc do restauracji cos zjesc, a potem sie pobawic, tyle udalo mi sie wydebic, reszta osnuta tajemnica.
ok a oto zakupy weekendowe
nowy portfelik

organza na krzesla(na zywo jest bardziej fioletowa)

oraz na stoly

i szpilki z cyrkoniami do dekoracji kwiatow w bukiecie

aaa no i jeszcze sukienke na lato taka w h&m
milego wieczorku buziaki