Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 79200 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
w sumie to nie takie pelne 4 sesje, tylko w 4 roznych miejscach. w dniu slubu  przed msza sesja plenerowa w parku, potem sesja  w studiu, potem wieczorna sesja na rynku, a pare dni po dodatkowa sesja nad jeziorem na plazy.

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Hehe rozumiem Cie  ;D bo ja mam 3 sesje:D Jedna przed slubem w studio, potem wieczorem na rynku ;) i w poniedziałek nad morzem ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
nikaa  ja marzylam o sesji nad morzem, ale z dolnego slaska raczej za duzo czasu by nam to zajelo, no i pieniedzy, wiec zdecydowalismy sie tylko na jeziorko kolo nas, ale tez ma ladna plaze, oby tylko pogoda dopisala.
 :-* na dobranoc

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
szalejesz, aż 4 sesje  :o buziaki na dobranoc  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
a ta sesja wieczorem to kiedy jest? w trakcie wesela?  ::)

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Sporo tych sesji :)

Też jestem ciekawa kiedy ta sesja wieczorna?

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
wieczorną chyba się robi w trakcie wesela :) my chyba tak będziemy robić, w parku o zachodzie słońca :) jeszcze do skonsultowania z fotografem ;p

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
hmm.. nam też proponowano coś takiego ale Kocur się nie zgodził  ::) był kiedyś świadkiem na ślubie i wyjechali właśnie w trakcie wesela na taką sesję... nie ma co ukrywać sesja trochę trwała i goście w tym czasie odczuli brak Pary Młodej na sali... jeżeli rzeczywiście chcecie coś takiego robić dziewczyny to może warto pomyśleć wcześniej nad tym jak to zrobić, żeby Wasza nieobecność była dla gości jak najmniej odczuwalna  ::) taka sesja to minimum 1,5 h a to trochę czasu jednak jest

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
popieram Wiśniowa! tez bylam na weselu gdzie PM zniknela na jakis czas, nie podobało mi sie to
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
takiego wesela,gdzie para znika w trakcie to nie pamiętam,ale zwaliło mnie kiedyś z nóg,jak przyjechaliśmy już z Kościoła pod restaurację i tam czekaliśmy dłuuuuugoooooo na Parę,bo miała sesję zaraz po Kościele,powiem dziewczynki ,że taki rozwiązanie było bez sensu....musieliśmy stać i czekać,nawet na salę nie wchodziliśmy bo jak,to Para ma być pierwsza do powitania a nie goście.....
Mnie osobiście nie pociągają sesje w studiu,także my nawet o takiej nie pomyśleliśmy,wszystkie zdjęcia będą na powietrzu,choć w różnych miejscach,bo zrobimy taką sobie objazdówkę,w dniu wesela(-to wynikło z przyczyn od nas niezależnych,mój brat -świadek musi wracać w poniedziałek do Szkocji) także fotograf zaproponował,że zdjęcia ze świadkami zrobimy w trakcie,ale będzie to przed Gazdówką-Nasza restauracja, także cały czas będziemy mieć kontakt z gośćmi;-)))a na seseyjke pykniemy sami  :D :D :D :D :D :D :D świadkowie w końcu nie muszą byc na każdym zdjęciu;-)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
hmmm w zyciu nie wzialabym swiadków na plener

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
mi to tez do głowy nie przyszło, żeby ich brać na plener  ::) chyba wystarczą fotki z samego ślubu ewentualnie (jak będzie pogoda) cykniemy trochę nad jeziorem przy naszej restauracji :) zdjęć w studiu tez nie planujemy

ja tez byłam na weselichu gdzie wszyscy czekali na młodych bo oni pojechali jeszcze na sesję... nie wiele pamiętam z tego wesela poza tym czekaniem i zniecierpliwieniem gości  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
witajcie kochane.
mi sie osobiscie rowniez nie podoba jak Mlodzi znikaja na sesje w trakcie wesela, dlatego glowny plener mamy przed weselem, a sesja wieczorna na rynku, bedzie o godz 20 na okolo pol godzinki 10 ujec i wracamy, poprostu chcielismy miec zdjecia w roznych miejscach.
daruda ja to sie znowu z czyms takim nie spotkalam, i nawet nie przyszloby mi do glowy., ze tak mozna zrobic !!!
a czemu nie bierzecie swiadkow na plener? a ja myslalam, ze sie bierze na zdjecia, a chociazby nawet po to, zeby poprawiali suknie, trzymali kwiaty itd.
ja tez nie planowalam zdjec w studiu, ale po przemysleniu stwierdzilismy, ze czemu nie, chociaz pare, zawsze to pamiatka.

a teraz kochane mam problem.
nie bede juz szukac zadnej spiewaczki, bo wiem, ze nie spodoba mi sie i nawet juz nie chce, skontaktowalam sie z panem z orkiestry i powiedzial, ze zagra mi gratis co bede chciala na slubie na skrzypcach, wiec siedze dzisiaj i wybieram no i jak na razie wybralam
na wejscie - Canon in D Pachelbela
ofiarowanie - Aria na strune G Bacha
komunia - Ave Maria
no na wyjscie to juz tylko organista marsza Mendelsona,
ale nie wiem co wybrac na podpisywanie dokumentow, cos krotkiego potrzebuje, bo to nie trwa dlugo.
moze mi cos podpowiecie, czy moze  zrezygnowac  z tego?

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
nam skrzypek będzie grał na podpisywanie dokumentów jedną z tych piosenek które wcześniej Ci podałam, ale nie wiem którą, bo dałam mu wolną rękę co do kolejności...

Offline nikaa

• bywalec
Hmmm ja w studio tez nie palnowałam ale wygrałam na targach slubnych wiec co tam za darmo to biorę :D
A z tym wyjezdzaniem to tez chce tylko na 1h mam nadzieje ze nikt się nie obrazi....i swiadkow tez na plener nie biore...jakos tak hmmm nie wiem...to maja byc prywatne zdjecia...a pozatym gdybym ich wzieła (mam 2 chłopaków  ;D ) to pol dnia by się nudzili...

Co do utworów to narazie nie pomogę bo w ogole sie jeszcze nad nimi nie zastanawiałąm...ehhh a czas ucieka...

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
 :-* zostawiam na czwartek :) my też nie będziemy robić sesji w dzień ślubu, nam się ten pomysł zupełnie nie podoba, spotkaliśmy się z tym, że jak młodzi pojechali na sesję, to zespół grał jak chciał- zupełnie na odczep się, a nikt z rodziny młodych im nie zwróćił uwagi... po prostu wtedy mało kto się bawił, wszyscy czekali, ąz młodzi wróćą i trochę ich utemperują :-\

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
ojojoj jak to się stało, że mnie jeszcze tu nie było ?! ;]

Chyba jeszcze zdąże trochę potowarzyszyć.
Nadrobiłąm wszytsko, suknia bardzo ładna i biżuteria także.
Zresztą podziwiam, że tyle na odległość już załatwiliście :)

Widzę, że szalejecie faktycznie z fotografem. My w sumie ograniczyliśmy się do zdjęć w domu - porzygotowania, kościół , sala ale tylko częściowo, + plener ale dopiero po weselu w pon.
ponieważ mamy tylko 1 dzień bez poprawin, to szkoda nam czasu w dniu ślubu :)
Ale każdy wybiera co mu najbardziej pasuje :D

odliczam

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
a mój brat miał dwóch świadków,zabrali ich na plener i podobno śmiechu było co niemiara;-))))oglądając fotki bardzo fajnie to wygląda jak dwóch facetów sobie stoi jeden z parasoleczką,drugi z róża w buzi.....niezły film tam się kręcił;-)))))Ja tez bym na plener wzięla świadków bo niby czemu nie,no ale Oni muszą wracać do domków-mój brat do Szkocji,a A. siostra na śląsk;-)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
heh u mnie tez chyba bedzie 2 facetów :)
ja nie biore swiadków na plener ze wzgledu ze mamy całodzienny, nie chce zeby zawalali prace a poza tym jaka to rozrywka dla nich? przez godzine jest super a pozniej?

całkiem nowa JA

Offline nikaa

• bywalec
paooolka ja myślę tak samo jak Ty... co oni będą robic cały dzień... :drapanie: hmm...ale jeszcze się spytam co oni o tym mysla...jak wyrażą ochote to pojadą tylko zeby pozniej nie marudzili.... :lol:

Offline pamela

• Chuck Norris
arvena witam serdecznie, pewnie ze zdazysz, jeszcze troche zostalo, z bizuterii takiej zrezygnowalam, mam na oku juz inny naszyjnik swarovskiego, jak bede miala jakies wolne i moj M tez to pojedziemy moze kupic, tylko szkoda, ze to sam naszyjnik a nie komplet. a my za to nie bedziemy mieli fotografa ani w domu na przygotowaniach, ani potem na sali, tylko w kosciele, na plenerze, na sesji wieczornej i jeszcze musze sie zapytac o sesje dodatkowa pare dni po(jak dopiore suknie  ;D).

no i problem z utworem na podpisywanie dokumentow sie juz rozwiazal, poprostu nie bedzie go, zostawie to w rekach organisty, a skrzypek zagra tylko te 3 utwory, ktore wczesniej pisalam(mam nadzieje, do niego tez musze napisac).

daruda  to fajnie mieli, wlasnie swiadkowie moze jeszcze pomoga rozladowujac atmosfere.

madziulka  no to ladny zespol musial byc, jak tak olewal zabawe podczas nieobecnosc mlodych. nasz to nawet ma w umowie napisane, ze nie pija alkoholu, a przerwy gora 12 minut po 25 minutowych blokach muzycznych, czy jakos tak, juz nie pamietam umowy.

paolka no to jak macie caly dzien plener to tak, my mamy taki poltora godzinny i to w dzien slubu, a na sesje nad jeziorem pare dni po slubie, to tez nawet nie pomyslalam zeby swiadkow brac.

buziaki na dobranoc  :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
ta wieczorna sesja to faktycznie taka 30 -40 min ;)

Offline margolka

• Chuck Norris
Super, że tyle sesji bedziecie mieli! Ja też chcę dużo zdjęć w różnych miejscach  :D

Offline pamela

• Chuck Norris
no kochane juz tylko pare minut zostalo do 00:00 a tym samym do slubu zostalo
                                                              :skacza:100 :skacza: :skacza: :skacza: dni
dobranoc

Offline margolka

• Chuck Norris
Oj, studniówka, kiedy to było  :D
Gratulacje  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
no to gratuluję 100dnióweczki... ja na swoją zaczęłam odliczać...  ;D ;D ;D

Offline carollaa

• Chuck Norris
juz 99 :) Gratki!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
gratuluje 100 :)

ach ja fajnie jest teraz popatrzec na suwaczek  ;D

całkiem nowa JA

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
ja podobnie jak wisniowa w 100 dniówke zaczęłam odliczanie (chociaż przyznaję, że przypadkowo :D )

odliczam

Offline marta86star

• bywalec
  • data ślubu: 18.07.2009

Gratuluję 100dniówki :)