Autor Wątek: 3 miesiące, 2, 1 i...... :)  (Przeczytany 26940 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Odp: 3 miesiące, 2, 1 i...... :)
« Odpowiedź #480 dnia: 20 Lipca 2009, 21:49 »
Lepsze takie wytłumaczenie niż żadne.... Moi kuzyni przekazali tylko przez ciotkę, że nie przyjdą. Zero powodu, zero kontaktu ze mną..... Na obcych ludzi człowiek może liczyć, a nie na rodzinę :(

Pozdrowionka wieczorne :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #481 dnia: 20 Lipca 2009, 22:39 »
Zero powodu, zero kontaktu ze mną..... Na obcych ludzi człowiek może liczyć, a nie na rodzinę :(

skad ja to znam, maz kuzynki zdecydował dzis ze nie przyjdzie i co takiemu zrobic, a mam juz ich wzystkich w d... pomijam fakt że zaplacone juz za niego!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #482 dnia: 21 Lipca 2009, 07:25 »
Czasami wytłumaczenia, a raczej ich brak są po prostu masakrycznie żenujące :/  Naprawdę czasem znajomi lepiej się spisują niż rodziny.

Wtorkowe buziaki

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
« Odpowiedź #483 dnia: 21 Lipca 2009, 11:03 »
I otóż to dziewczyny, że znajomi raczej dopisują i gdybym wiedziała, że tyle osób z rodziny mi odmówi to zaprosiłabym więcej znajomych. a teraz już za późno.

Wczoraj zaczełam układać ludzi przy stołach i powiem wam, nie było to łatwe. Ale jakoś się udało, tylko musimy jeszcze porposić o mała zmianę przy stołach.

Wczoraj mój gościu (sąsiad) z 2 piętra podniósł mi ciśnienie do 190! zaparkował ak samochód, obok mojego, że od 3 dni już nie mogę do niego wejść bo zostawił mi  15cm na to, żeby otworzyć drzwi. Więc schodzę na dół i widzę jego zone na balkonie i mówie "czy moze pani poprosic meza, zeby odjechał samochodem?!" a on wychodzi i się ze mna kłoci, ze ja kiedys stanęlam za szeroko! wię mu mówie, że chyba się pomylił i może ktoś odjechał a on nie zauważył. Poza tym mówie, ze wczesniej staneła obok niego i zostawiłam mu wystarczajac miejsca zeby wsiadł, a on co?! i ze jak natychmiast nie zabierze tego auta to ja mu je porysuje, bo nie mam innego wyjscia!  :nerwus: :klnie: :ckm: i jeszcze kilka zdan mu rzuciłam, ze od 3 dni cierpliwie czekam az odjedzie, a on nic - tylkostał w balko nie i patrzyl co ja na to!!!! paranoja jakas!!!!
na szczescie był moj brat i wsiadł przez bagaznik i wyjechał mi ,(na szczescie dla tego goscia_ bo ja bym chyba poszła i walneła mu swoimi drzwiami.
Powiedziałam jeszcze tylko, ze jak chce zebysmy sobie robili złosliwosci to nie ma sprawy-ze ja nastepnym razem tez tak stanę, zeby on nie mógł wsiasc.
Oczywiscie przestawil samochdo- tylko potym jak my juz sobie poszlismy!! szok!!! jak ludzie potrafią byc beznadziejni!!!!

Oki dziewczyny wyzaliłam sie, ulzylo mi , a teraz uciekma bo jest mase rzeczy jeszcze do załatwienia.
Buziaki!

odliczam

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #484 dnia: 21 Lipca 2009, 11:25 »
Nie ma się co przejmować sąsiadem, widzę że samo bycie sąsiadem zobowiązuje do wszelakiego rodzaju złośliwości ;D
Ja niestety tak mam - samych popapranców mam za sąsiadów ::)

Co do rodzinki to u nas było podobnie i od tamtej pory jak mantrę powtarzam każdemu, żeby ciotek pociotek nie zapraszać tylko znajomków bo oni to się chociaż cieszą a nie ze zbolałą miną przyjmują zaproszenia, aaa i nie szukają kretyńskich wykrętów jak rodzinka.
Do dziś pamiętam jak kuzynka mojego małża odmówiła przyjścia na nasz ślub i wesele bo ona nie ma sukienki ;D

Offline Marita

• forumowicz
  • A jeśli nie Ty... to spłonę i nic nie powtórzy się
  • data ślubu: mam nadzieję, że już wkrótce
« Odpowiedź #485 dnia: 21 Lipca 2009, 12:03 »
Ciocia Stasia nie ma sukienki, wujek Franek nie może przekonać żony, Kowalscy mają za daleko, kuzyn Tomek nie ma z kim przyjść, kuzynka Zosia z kim zostawić dzieci, a ciocia Mania źle się czuje w podróży. Nie wiedzą co tracą! Jedna rada - nie przejmować się, głowa do góry, reszta gości dopisze  8)
" (...) Chroń to co masz. Gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej."

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #486 dnia: 21 Lipca 2009, 12:38 »
arvena Ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym po straż miejską lub policję. Albo ciemną nocą spuściłabym draniowi powietrze z opon :) Moi sąsiedzi to też wariaci. Zwłaszcza kobieta nad nami. Idiotka do kwadratu. A jak odwiedza ją córcia i wnusio to mamy zjazd czubków :( Dlatego mam już dość mieszkania w bloku :(

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #487 dnia: 21 Lipca 2009, 13:49 »
tak dla odmiany ja mam bardzo sympatycznych sąsiadów  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #488 dnia: 21 Lipca 2009, 14:51 »
Nas tak ostatnio na Pogorii zastawili.. ani w przód ani w tył ruszyć..  Ludzka głupota nie zna granic..

Buziaki wtorkowe :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #489 dnia: 21 Lipca 2009, 17:05 »
Arvenko tak wpadlam bo pamietalam ze juz niedlugo Twoj slub  ;) Wszystko gotowe ?

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #490 dnia: 21 Lipca 2009, 18:32 »
Wpadam sprawdzić czy juz jakieś objawy stresu, a tu nic conajwyzej beznadziejny sasiad podnosi cisnienie!
Tez mam takich !@#%$#^%&%$ w bloku eh!
Zyczę powodzenia w tych ostatnich dniach!

Offline arvena

• zapaleniec
« Odpowiedź #491 dnia: 21 Lipca 2009, 23:46 »
Hej dziewczynki :)

Co do objawów stresu to póki co jeszcze nie ma ..czasem jakiś lekki dreszczyk. ;)
Ale za to zapomniałam Wam z rana napisać, że miałam dziś jakiś "koszmar senny" - śniło mi się oczywiście weselicho i co?! że chodziłam do kuchni i ochrzaniałam panie, że nie ma jedzenia, żeby podawały itp ...

Margolka - czy wszystko gotowe?!
Hmm.... właśnie skończyłam robić winietki :)
Muszę jutro jeszcze gdzieś dodrukować 4 osoby, które mi gdzieś umknęły ;)
Musimy jeszcze dokupić część napoi - większość już zakupiliśmy dziś. I pogadać jeszcze z właścicielem sali- obiecał nam pękający balon - a współwłasciciel mówi, ze trzeba placić?!- musimy dlatego do źródła pójść i się dowiedzieć dokładnie.
  • jutro rano do fryzjera
  • dokupić resztę napoi i przygotować się na wieczór -bo już zjeżdzają goście-moj kuzn z zona
  • jutro też przychodzi kumpela poprawić paznokcie na ślubne już
  • w czwartek spotkanie z księdzem 
  • W piątek wszystko zwozimy na salę
  • musimy kupić owoce i też zawieźć
  • Pójść do spowiedzi
.

Ciasta i tort dowozi cukiernia. Kwiaty odbiera młody :) A ja ...?! jeszcze muszę pomyśleć co zabrać - skompletować niezbędne rzeczy i już sama nie wiem co jeszcze .... pewnie o czymś zapomniałam teraz ;)
ale widocznie pora już taka.
Także kochane udanej nocki i być może do jutra ;)

odliczam

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #492 dnia: 21 Lipca 2009, 23:56 »
arvena trzymam kciuki za Ciebie  :przytul:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #493 dnia: 22 Lipca 2009, 07:42 »
Wiesz co arvena, podziwiam Twoja wytrwałość. Ja bym chyba powiedziała kilka ostrych słów, gdyby nie chciał odstawić samochodzu i zadzwoniłabym po policję, albo straż miejscką, zeby koleś zobaczył, że to nie żarty :)
No to już ostatni tydzien przygotowań, trzymam kciuki  :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
« Odpowiedź #494 dnia: 22 Lipca 2009, 08:10 »
Podziwiam za brak stresu :) ja 3 dni przed będę chyba z pampersem chodzić :) bo mój żołądek nie wytrzyma :)

Buziaczkowe pozdrowionka :)

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #495 dnia: 22 Lipca 2009, 09:14 »
Arvenka, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z Waszym planem :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #496 dnia: 22 Lipca 2009, 14:02 »
bardzo dobrze, że się nie stresujesz :) trzymam kciuki, żeby wszystko super poszło i pogoda cudna była... no i mam nadzieję, że relacyjka szybko będzie  ;)

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #497 dnia: 23 Lipca 2009, 07:27 »
arvenko i jak samopoczucie? Wszystko idzie zgodnie z planem?  :-*

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 23 Lipca 2009, 17:00 »
  :-*  :-*  :-*  :-* na te ostatnie dni!

Offline arvena

• zapaleniec
« Odpowiedź #499 dnia: 24 Lipca 2009, 10:34 »
Hej dziewczyny!!
Przepraszam ze nieobecnośc, ale czas mi jakos tak szybko ucieka, ze nie wiem co robic najpierw...
Zacznę od srody - napoje zakupione, paznokcie zrobione i wieczorem przyjechał kuzyn z rodzinka.
Do 2 w nocy siedzielismy.
Wiec wczoraj pojechalismy z nimi odwieźć ich do rodziców moich na wies, potem jeszcze do ksiedza ustalic co i jak i złożyc podpisy, a potem do spowiedzi.
Chłopak przed nami spowiadal sie chyba z10 min tzn. ksiadz mu tyle prawił, ze az dostałam stresa, co mnie tam powie...ale nawet nie było tak strasznie ;)
Następnie pojechaliśmy po małe prezenty dla rodziców..muszę jeszcze dokupić celafon i kokardy i ładnie to popakować, dlatego zaraz znikam.
Aha dodrukowałam brakujęce osoby i zaraz posklejam resztę winietek. 
Wczoraj jeszcze miałam mała awarię z paznokciem - więc pędem do kumpeli, żeby poprawiła ;] wróciłam po 22.
Mój D. odebral kwiaty - już dziś bo robiła nam taka znajoma z częstochowy, której tutaj jutro nie będzie - mam nadzieję, ze wytrzymają łądnie do jutra i super byłoby gdyby do pon. mój bukiet wytrzymał na sesje w plenerze.
Martwiłam się w sumie jak zrobi ten bukiet, ale wiecie co ...wyszedł całkiem ładnie :)
dla świadkowej też :)
Potem zmykamy na salę, zawieźć wszytsko i poustawiać winietki - ahaa i jeszcze zakupić owoce ...kurcze masakra!
jest jedna rzecz , która mnie martwi - POGODA :( zapowiadają deszcze na jutro - akurat w sobotę tylkko, w niedzielę ma być już ładniej  :-\  mam nadzieję tylko, że na nasze wyjścia nie będzie padać.
A wieczorem dziś będzie korona - czyli znów zamieszanie.
Także kochane uciekam , dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam ciepło :)

odliczam

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #500 dnia: 24 Lipca 2009, 10:49 »
No niestety Arvena z ta pogoda ma tak byc  :'(

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #501 dnia: 24 Lipca 2009, 11:29 »
hehe robota wre  :D :D

nio kochana pozostał ci juz 1 dzionek panieńskiego   :hopsa: :hopsa: :hopsa:

:-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #502 dnia: 24 Lipca 2009, 12:05 »
nie przejmujcie się dziewczyny rzeczami, na które nie macie wpływu... w końcu najważniejsze że zostaniecie żonami swoich ukochanych mężczyzn a nie to czy akurat będzie lało... i tak będzie pięknie ;) na pocieszenie Wam powiem, że deszcz w dniu ślubu zwiastuje pieniądze

:-* :-* :-* zostawiam

Offline julenka

• * * * * *
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #503 dnia: 24 Lipca 2009, 15:24 »
Arvenka z Twoich postow bije taki spokoj   :D To super! zobaczysz, że wszystko będzie dobrze!
A pogodę.. spróbujemy coś poczarować  ;D ;D ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
« Odpowiedź #504 dnia: 24 Lipca 2009, 15:55 »
buziaki wysyłam arvenka

Offline arvena

• zapaleniec
« Odpowiedź #505 dnia: 24 Lipca 2009, 23:58 »
Dzięki, dzięki  :)
to czarujcie moje drogie, czarujcie - przynajmniej na popołudnie przed 16 i potem ok 17 ;)

uff po koronie, porozwoziłam kolegów, sama wróciłam do domku. Teraz wskakuję do wanny i spie przynajmniej do 8 :)
 fryzjera mam o 10.30, więc po co się wcześniej zrywać.

Kochane i tak pomału dobiega końca moje odliczanie. może jeszcze jutro uda mi się tu wskoczyć, np. po fryzjerze, a przed ubieraniem, ale znając siebie pewnie sama będę chciała chociaż zerknąć na samochód i zobaczyć co i jak ;) hihi
Mój D. śpi u siebie - tzn. u rodziców, a ja u siebie , a właściwie od jutra oficjalnie już u nas.
Niestety nie zdążyłam ułożyć nic ładnego a jednocześnie trochę zabawnego dla rodziców, toteż rzeknę chyba kilka słów od siebie.
A nasz pierwszy taniec- he to dopiero będzie - jak u Mickieiwicza- wielka improwizacja ;)
no cóż.... to zmykam  :wanna:  do tej wanny :) czas już udać się do łóżka
:*

odliczam

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #506 dnia: 25 Lipca 2009, 09:41 »
trzymam kciuki za wszystko!!!
gratulacje
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=17163.0