Autor Wątek: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))  (Przeczytany 49589 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
Odp: Na zawsze z Tobą być...Daruda i Adaś są gotowi;-)))
« Odpowiedź #30 dnia: 15 Lutego 2009, 22:55 »
ja rowniez dołączam :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #31 dnia: 16 Lutego 2009, 12:30 »
Witam poniedziałkowo :) Co dalej co dalej?? ;D  :tupot: :Tuptup: :tupot:

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #32 dnia: 16 Lutego 2009, 14:48 »
 :hello: :hello: :hello: Olka1983 i agairish

....a na czym to skończyła się moja historia????

...Czasy studenckie-czas zabawy,imprez,nowych znajomości mniej lub bardziej udanych ;) ;) ;) na czwartym roku zdecydowałam z kumpelą,że pojedziemy sobie zarobić na wyspy,jeszcze niebylismy w Unii,a funcior stał wysoko więc po krótkim przemyśleniu naszej sytuacji,dałyśmy się jeszcze z dwójką przyjaciół do Anglii-wówczas jeszcze autobusem-KOSZMARRRRR.Trafiła nam się najlepsza praca o jakiej mogłybyście sobie kochane koleżanki pomyśleć-TRUSKAWECZKI PIEKNE ,OGROMNE. NIESMACZNE!!!to była dla mnie szkoła życia-chłopcy których poznałyśmy potem mówili,że tam było gorzej jak w wojsku!!!jakiś czas zajęło nam zapoznanie się z resztą ludzików,byli bardzooo,ale to bardzooo sympatyczni i jakoś tak wyszło,że my dwie zaczęłyśmy się trzymać z dwójką chłopców bardzo fajnie czułyśmy się w ich towarzystwie,byli to bardzo inteligentni koledzy,im tez było dobrze z nami...moja uwagę przykuł jednak pewien blondyn o niebieskich oczkach,jak się potem okazało MÓJ IDEALNY FACET Z MARZEŃ,okazało się że mieszka z chłopakami w karawanie(tak to było nasze accomodation hihiih właśnie karawany!!!) Miał na imię K (w końcu ktoś o imieniu innym jak na M) i był najfajniejszym facetem pod słońcem jakiego poznałam do tej pory....zauroczyłam sie nieziemsko,szybko stwierdziliśmy,że super czujemy się w swoim towarzystwie i stanowimy dla siebie druga polówkę jabłuszka.Po pewnym czasie wszyscy już wiedzieli,że coś się święci,jedni bylo bardzo oburzeni,drudzy pozostawiali nam wolną rękę.....dlaczego tak myśleli???.....K.miał dziewczynę w Polsce...ja czulam się jak oszołomiona,wiedziałam o tym dobrze i nie chciałam psuć nic w ich związku,w końcu to dorośli ludzie!!!to było bardzo trudne dla nas obojga,ale staraliśmy się nacieszyć się sobą,dużo czasu ze sobą spędzaliśmy JAK NAJLEPSI PRZYJACIELE-to musiało mi wystarczyć ;-(((( Nasz pożegnanie (K. wyjeżdżał wczesniej niż ja)było tragedią-łzy K.,a mój przeraźliwy płacz,czułam się jakby ktoś odciął mi dopływ tlenu...do dziś mamy kontakt ze sobą i teraz wiem ŻE MOGŁAM WALCZYĆ!!!!ale nieżałuję,bo to co przeżyłam było pięknei walcząc mogłam to zepsuć....

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 16 Lutego 2009, 15:00 »
teraz idę zrobić obiadek,a potem opowiem dalej...

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #34 dnia: 16 Lutego 2009, 15:16 »
no opowiadaj dalej nie drecz nas juz czekaniem :) :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 16 Lutego 2009, 15:45 »
Robi się coraz ciekawiej  :D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Lutego 2009, 18:11 »
obiadek już prawie skończony,czekam tylko na mięsko,więc mogę dokończyć...

Po ukończeniu studiów,zdecydowałam ,że zobaczę jak życie wygląda w Szkocji...Zycie jednak mnie rozczarowało po raz kolejny....nudna praca,szara rzeczywistość,późne powroty do domu z pracy,z dnia praktycznie niemialam nic,pogoda pod psem....ach..ciągle to samo.dobrze,że w weekendy było bardziej kolorowo-winko i spotkania z kumpelą noi narzekanie na cały świat.Kolejne znajomości z płcią przeciwną to niewypały,wzbudzałam wielkie zainteresowanie wśród obcokrajowców,bo byłam NOWA-dziewczyna z innego kraju(jedna z pierwszych jakie się pojawiły w okolicy)-szczupła,wysoka,jasne włoski..wow.próbowałam się zaprzyjaźnić i nic więcej , za duza przepaść była między nami-inny język,kultura,inne życie....O NIE NIE DLA MNIE....
Z nudów kupiłam sobie komputer i podłączyłam do sieci-chociaż miałam kontakt z ludzikami z Polski....KOCHANI ZNAJOMI;-))))pocieszali,dodawali otuchy...Któregoś dnia weszłam na czat,z reguły tego nierobiłam,bo denerwowali mnie natarczywi ludzie.tego wieczora rozmawiałam z różnymi chłopakami,jeden poprosił o numer gg i o dziwo dałam mu go...napisał kolejnego dnia i kolejnego i kolejnego.Po jakimś czasie zorientowałam się,że się od niego jakby uzależniłam,brakowało mi rozmów z nim kiedy szłam do pracy,a gdy wracałam,pierwsze co robiłam siadałam do komputera;-)))gadaliśmy codziennie GODZINAMI!!!!Czasami aż byłam zła na siebie,bo rano byłam nieprzytomna.....chłopak o imieniu A.(pisał z Irlandii)przykuł moja uwagę,bo jego gadka niebyła prosta jak reszty,pierwszym pytaniem nie było;jaki masz rozmiar cycków(jak to często kolesie zagadywali) -on po prostu chciał pogadać o....wszystkim i niczym....w żartach(ja tak myślałam) zaproponowałam mu,aby przyleciał ze mną na ślub brata,pół roku później....i tak zostało.Po miesiącu naszych pogaduszek pojechałam do Polski na święta,noi wtedy zadzwonił i powiedział,żę sprawdzał bilety na samolot i do mnie przyleci po nowym roku,ja ze strachu niewiedziałam co powiedzieć,ale odłożyłam to na miesiąc później....Ale ja byłam podjarana,a jaka przestarszona-BAŁAM SIĘ NA MAXA,jadąc po niego byłam przekonana,że to żart;-)))ale niebył i tak stanął przede mną KOLEŚ Z INTERNETU  :o :o :o Przyjechał na trzy dni....było BOSKO,CUDOWNIE, krótko...;-(((od razu zaczęliśmy planować kolejne spotkanie w Irlandii,noi poleciałam na święta Wielkanocne,wszyscy byli przerażeni,bali się o mnie,no jakto jakiś obcy chłopak i ja taki szmat drogi do niego w odwiedziny lecę;-)))w Irlandii też było bajerowo;-)))no ale krótko.Znowu zostały pogaduszki przez gg-musiało wystarczyć do ślubu brata-kolejne spotkanie....noi OCZEPINY...CZYŻBY JAKAŚ WRÓŻBA???HIHIHIale był ubaw dla wszystkich...
Po weselu zaczęliśmy snuć plany-JAK TO TERAZ Z NAMI BĘDZIE???noi zdecydowaliśmy,że ułożymy sobie życie w Irlandii,noi...
                                                                                   UKŁADAMY!!! ;-)))

o ranyyyy czemu te foty taaaakie ogromne

wygrałaś z tym rozmiarem zdjęc ;)   TO JEST OSTRZEŻENIE NR 1
« Ostatnia zmiana: 21 Lutego 2009, 18:34 wysłana przez ela »

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 16 Lutego 2009, 18:15 »
Ojj, nareszcie jest A.  :D
Ach, ten internet to naprawdę cudowny wynalazek  :D
Daria te zdjęcia to strasznie wielkie wkleiłaś  ;D Pierwsze to już w ogóle mega gigant  :D
Fajnie Was widzieć  :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Lutego 2009, 18:20 »
no właśnie niewiem dlaczego takie kolosy wyszły hihhihi

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #39 dnia: 16 Lutego 2009, 19:39 »
no to w koncu trafilas na A. :D:D:D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 16 Lutego 2009, 19:54 »
Ale fajnie piszesz  :D
Przygody bardzo ciekawe  ;)
Mój PM tez był w Anglii na truskawkach  ;D ;D ;D
Oj tak co gdyby nie ten internet  ;) chwała mu za to ze jest  :D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 16 Lutego 2009, 20:01 »
o rany Justys851 tylko niemów,że twój P>M> ma imię na K;-))))hiihihi może się znamy???hihihi a jeśli o internet to masz rację chwała,że jest!!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 16 Lutego 2009, 20:06 »
nie , nie ma na imie na K  :D na G  ;)
ale być moze tez tam był - a był z kumplami  :P

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 16 Lutego 2009, 20:15 »
hihi, miałaś ciekawe przygody ,ale jak widzę połączył Was necik... :D fajna z Was para :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #44 dnia: 16 Lutego 2009, 20:15 »
ojjj ciekawa ta wasza historia naprawde i fajne zdjecia troszke niby duze ale za to dobrze widac :)
ps. ja w anglii bylam na fasolce tez praca ciezszka..., ale znajomi za to extra

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 16 Lutego 2009, 21:20 »
Ale Wam sie swietnie ułożylo - super  :Serduszka:

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 16 Lutego 2009, 21:36 »
Jeszcze ja tu się dołącze, ale przygód miałaś, ale czekamy na dalszą historię

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #47 dnia: 17 Lutego 2009, 00:07 »
w koncu sie A pojawil :)))
super historia :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 17 Lutego 2009, 12:07 »
Hehe, faktycznie świetna ta Wasza historia ;D działo się w międzyczasie, działo... ;)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #49 dnia: 17 Lutego 2009, 12:17 »
 :hello: przyłączam się i ja - fajne odliczano - dużo piszesz, historia ciekawa no i te fotki - to lubię  ;D ;D ;D

Offline oleandro

• uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2010
« Odpowiedź #50 dnia: 17 Lutego 2009, 13:55 »
mi sie wydaje ze internet mial znaczenie w polaczaniu wielu par :) nas rowniez :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 17 Lutego 2009, 21:00 »
witam w odliczanku wisniowa.niemoge dzis nic opisac bo mi sie literki poprzestawiały na klawiaturze i mnie to drażni ,yajze jutro bo same bledy tu robie i tak.sorki i do juterka buziaki

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 17 Lutego 2009, 23:05 »
W takim razie czekamy na nowośći do jutra

PS jak literki się poprzestawiały to wciśnij najpierw CTRL (trzymaj) i do tego SHIFT  ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 17 Lutego 2009, 23:46 »
ja w takim przypadku zawsze restartuję kompa i na nowo dobrze działa mi klawiaturka ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 18 Lutego 2009, 21:23 »
Witam serdecznie środowo;-)))no widzę,że literki już wróciły na swoje miejsce i mogę pisać po ludzku;-))))....Rany wiecie,że u Nas było dziś tak cieplucho,że mój A. do przyszedł mnie odwiedzić do pracy w samej bluzie????super po prostu, w końcu niepada i można zdjąć kurtki zimowe i przerzucić się na coś lżejszego.....jacie jeszcze chwila i rozkwitną żonkilki-uwielbiam je;-)))a tu jest ich mnóstwo....

.... noi przyszedł czas na ciąg dalszy naszej historyjki....
  Już podczas rozmów z moim A. na gg palnęłam którgoś dnia,że super by było,jakby to dziewczyna buchła na kolanka przed facetem;-)))śmieliśmy się z tego i zastanawialiśmy sie jaka byłaby reakcja A. jakbym przyjechała do niego któregoś dnia i sie mu oświadczył :skacza: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: ciekawe kto pierwszy by pacnął o ziemię???? ;D ;D ;D noi byliśmy umówieni,że A. ma czekać aż ja sie w końcu zdecyduję i poproszę go o rękę,że nasz związek bedzie poprostu jeden na 100 ,co ja mówię na 1000 par;-)))Kiedy powiedziałam znajomym(oczywiście w żartach),że to ja kiedyś w przyszłości jak juz będziemy pewni i zdecydowani na bycie ze sobą FOREVER pacnę na kolanka,zaczęły się zakłady...jedni stwierdzili,że jestem do tego zdolna,inni że sie nieodważę;-)noi na tym stanęło....
Ponieważ ja mam bardzo napięty czas w pracy przed świętami,przygotowania do nich zaczęliśmy w zeszłym roku dosyć wcześnie...powoli zaczęliśmy świąteczne porządki,gotowanko, przystrojenie mieszkanka.to miały być Nasze pierwsze wspólne święta(2008) i miały być wyjątkowe,ubraliśmy więc swoją pierwszą,żywą choinkę...Zdecydowaliśmy się (w sumie to A. podjął decyzję),ze chcemy ten czas spędzić sami,dopiero po kolacji mieliśmy iść z opłatkiem do znajomych...Ja w Wigilię szłam do pracy,wróciłam o 18 ,szybciutko się wykapałam i przebrałam,wszystko juz było gotowe,stało na stole,piękny zapach,żywa,świecąca choinka,pierwsze życzonka świąteczne,pyszne jedzonko,prezenty...odpakowalismy swoje podarunki ,A. powiedział,że ma dla mnie jeszcze jeden prezent...i że mam go znaleźć ...JEST NA CHOINCE POSZUKAJ...niemogłam nic znaleźć,choinka była ogromna;-),ale jakoś sie udało;-)było to malutkie zawiniątko,otworzyłam i.....już wiedziałam,łzy napłynęły mi do oczu,płakałam strasznie :'( :'( :'( :'( :'( A.też był bardzo zdenerwowany ,na tyle zdenerwowany ,że go zatkało ;-), a ja zapytała tylko czy to taki pierścionek o jakim myślę???co miałam zrobić-A. czekał na odpowiedź na pytanie którego niezadał!!!!co miałam powiedzieć TAK!!!!to były piękne święta,chociaż niemogłam nosić pierścionka bo był za mały,A. go wymienił z kolei na za duży,ale jubiler zrobił swoje i teraz juz jest ok

ZAKŁAD PRZEGRAŁAM!!!
noi wisze znajomym piwko....i tak się cieszę ,że to nie ja buchnełam,jeszcze bym sobie kolanka stłukła.....

Offline AniaRomek

• forumowicz
  • data ślubu: 21.08.2009
« Odpowiedź #55 dnia: 18 Lutego 2009, 21:33 »
Piękne zaręczyny ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #56 dnia: 18 Lutego 2009, 21:39 »
Daruda fajna historia :) A Bydgoszcz zasypał dziś śnieg :) taki fajny, drobniutki jak steropian :) Jak taki sztuczny, sypany w filmach. Miałam z tego polewkę, a Rafał ze mnie :) głupek :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 18 Lutego 2009, 21:39 »
Oczywiście pomyliłam datę ty świąt-chodziło mi o święta 2007!!!!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 18 Lutego 2009, 22:01 »
Ale super zaręczyny  :D
No i było tak jak byc powinno  ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #59 dnia: 18 Lutego 2009, 22:16 »
bardzo romantycznie... przy choineczce - coś cudownego  :Serduszka: