Syla Witam bardzo cieplutko

i szczerze gratuluję nadrobienia całego watku!!

Wesele mamy w Karczmie Polskiej - taki klimatyczny lokach, w środku bomba, na zewnątrz tragedia

a przygrywał nam będzie DJ Kleszcz w Włocławka

facet z 20letnim doświadzeniem radiowca, więc myślę że się sprawdzi

Dziewuszki - dzięki Wam bardzo że jesteście ze mną w tym "boju"

Napisałam dziś do Pana - już nie będę się rozpisywać co tam dokładnie mu nagadałam, bo troche tego było

ale generalnie, że ten jego mail do mnie to był chyba jakiś kiepski zart, że ma zostawić w spokoju moje podejście, bo ja nie wymagam cudów, tylko dotrzymania umowy, która została przez niego naruszona zaraz po dokonaniu przeze mnie zakupu, że jeśli ja jestem 1 na 30 osób niezadowolonych, on jest pierwszym nieuczciwym sprzedawcą na allegro z jakim mam styczność i że jest więcej takich osób jak ja, a że się nie upominają o swoje to tylko i wyłącznie jego szczęście itd. No i podałam nr konta żeby wiedział gdzie kasę odesłać - oczywiście wraz z kosztami przesyłki

Ja wiem, ze to są małe pieniądze, ale nie chodzi tu już o kasę, a o zasady i nabijanie klientów w butelkę

A ze spraw ślubnych to byłam dziś zamówić sobie bukiecik

tzn. tylko zaklepać termin, że oto ja na dzień 22 sierpnia chcę kupić u Państwa bukiet ślubny

Bo jak byłam ostatnio w tej kwiaciarni i coś tam bąknęłam o bukiecie (chyba o cenę pytałam - od 150 wzwyż) to babeczka powiedziała, że jeśli na sierpień to już czas zamawiać, bo robią tylko 2 bukiety ślubne w daną sobotę i np. cały czerwiec jest już zajęty, lipiec to wiadomo - bez "R"

wiec troszkę luźniej jest, no a potem sierpień. No więc dziś Pan mnie zapisał, spytał jakie kwiatki, na co ja że jeszcze do końca nie wiem ale prawdopodobnie jasne różyczki z jakimś fioletowym dodatkiem. Stwierdził, że w sierpiu jest bardzo duży wybór i na pewno coś ładnego wybierzemy, a jeśli mam jakieś zdjecie upatrzonego bukietu to też mogę przynieść i podziałamy

Więc kolejna rzecz do odhaczenia

Ok, idę poczytać co u Was

Buziaki

Ps.
DZIĘKUJĘ ŻE DO MNIE ZAGLĄDACIE