Autor Wątek: Fasolkowe odliczanko :)  (Przeczytany 142519 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
Odp: Fasolkowe odliczanko :)
« Odpowiedź #2700 dnia: 24 Lipca 2009, 12:46 »
hehe fasolku, podziwiem twoje podejscie ale jest zdrowe jak byuk... ze mie to panikara, ja juz czasem nie spie jak zaczne myslec i planowac a co dopiero bedzie przed slubem  ;D ;D

:-* :-* zostawiam

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2701 dnia: 24 Lipca 2009, 12:52 »
Bardzo dobre podejscie Fasolku - ja mam prkatycznie takie samo  ;)
Najwazniejsze zebysmy byli razem, zdrowi, szczesliwi  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Buziaczki zostawiam na spokojny weekedn  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2702 dnia: 24 Lipca 2009, 14:48 »
Hehe mówiłam Wam ze im bliżej slubu to ta cała otoczka pójdzie na bok  :P  ;D
tez tak miałam  :D
I takie podejście jest najlepsze  :D
Ja na Twoim miejscu dawno zadzwoniłabym do salonu, chociaż w koszulce nocnej tez wyglądałabyś ciekawie  ;D

Menu mniam mniam a ja tu w pracy i tylko kanapke mam na obiad  :P  ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2703 dnia: 25 Lipca 2009, 01:09 »
Dobrze, że masz takie podejście :) Mnie też nic za bardzo nie obchodzi ostatnio z tych "szczegółów" ;)
W koszulce nocnej, szczególnie dla ukochanego, wyglądałabyś bosko! ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2704 dnia: 25 Lipca 2009, 20:09 »
te wszystkie szczegóły mało ważne :) też tak myślę :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2705 dnia: 26 Lipca 2009, 13:20 »
 :brawo_2: Fasolku za podejście!! :D ja się jeszcze na razie szczagółami przejmuję, choć już powoli coraz mniej ;) mam nadzieję że dojdę w pewnym momencie do stanu w którym Ty jesteś ;D
Buziaki :-*

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #2706 dnia: 26 Lipca 2009, 18:46 »
 :-* :-* zostawiam niedzielne

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2707 dnia: 26 Lipca 2009, 19:31 »
ja też zostawiam niedzielne  :-* :-* :-*

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #2708 dnia: 26 Lipca 2009, 22:24 »
to i ja jeszcze na koniec niedzieli zostawię  :-* :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #2709 dnia: 27 Lipca 2009, 11:18 »
a gdzie się nasze Fasolki podziewają?  ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2710 dnia: 27 Lipca 2009, 11:46 »
no wlasnie!rano byly ale siebie niezajrzaly
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #2711 dnia: 27 Lipca 2009, 18:35 »
No były rano, potem zniknęły, bo musiały pilnie do miasta jechać ;) Ale już jestem...
Ale miałam nerwowy poranek, kochane, wszystko ślubne olewałam, bo najważniejsze miałam... Czytając o Hani przebojach z butami postanowiłam przymierzyć i swoje i....................są za małe!! Stopę mam szerszą!!!!!!!!!! :mdleje: Nie byłam w stanie wcisnąć sie do butów, które były na mnie za luźne, celowo zresztą je takie kupiłam, żeby mieć zapas, bo latem stopa zawsze trochę puchnie... A tu lipa!!!! Jak się już w te buty wcisnęłam to wyglądały nogi jak salcesony w za małych siatkach :dno: Koszmar- zostałam bez butów myślę i się tak zestesowałam że się aż rozpłakałam...Dla mnie kupić buty to wyczyn, mam długą nogę a przy tym bardzo chudą, i wszystko na mnie za luźne albo za krótkie było :-\
No ale zadzwoniłam do mamy, to powiedziałą, że mam przyjechać, bo ona ostatnio w sklepie koło domu widziała takie, o których pomyślała, że fajnie na ślyb by sie nadawały. No to ja w te pęy pojechałam- dlatego zniknęłam z forum :P
Przymierzyłam tamte buty- okazało się że idealnie na mnie ;D Na długość ok, na szerokość ok. Jedyną ich wadą jest to, że mają obcas, ale jest on szeroki i bardzo stabilny. Generalnie dobrze się w tych butach czułam, no więc mamusia kochana mi je kupiła :D Jak się cieszę, ale chwile grozy to miałam ::)
Poza tym dzisiaj dzwoniłam do salonu z sukniami dowiedzieć się, czy już moja jest. No więc jest i jutro mam na 16.30 przymiarkę :skacza: Dobrze że te buty udało mi się dostać, to już ze swoimi będę mogła mierzyć :D
A poza tym to K mnie wkurza niemiłosiernie- od rana miał nos na kwintę i jakiś taki ciagle nabuzowany chodzi i mi się to udziela >:( Warczy na mnie i jest niemiły a jak proszę żeby sie tak nie zachowywał to mówi że ma zły humor. I to ma być niby wytłumaczenie? Ja jak mam zły humor to staram isę panować nad głosem, zeby kogoś nie skrzywdzić, nawet nieświadomie ::)
Poza tym w domu moja babcia szaleje... Wczoraj mi zakomunikowała, że dała na mszę w intencji mojego szczęścia, udanego pożycia małżeńskiego i zdrowia dzidzi. A wszystko dlatego, bo ona nie uznaje ślubów tylko cywilnych i że ja (teraz cytuję) "mam być na tej mszy, bo to dla mnie bardzo ważne" i że "każe mi tam być dla mojego własnego dobra". A wszystko 13 sierpnia o 18.30- czyli dzień przed. No dla mnie to zbyt ważne nie jest szczerze mówiąc... Jak jej to pomoże wierzyć, że wszystko będzie ok to spoko, tylko niech mi nie narzuca co ja mam robić i kiedy. Nawet nie zapytała, czy nie mam planów innych na ten czas (akurat mam plany), nie poprosiła, czy mogłabym przyjść, tylko rozkazała. No nie cuzję się z tym dobrze. Dla niej to może być ważne, nic mi do tego, ale mówienie mi że ślub cywilny to nie ślub to też raczej mało taktowne mi się wydaje ::) Kurcze, z jednej strony wiem że powinnam tam pójść, ale z drugiej moja przekorna natura mówi stanowcze i zdecydowane "nie".
A poza tym to w Ikei byliśmy i kupiliśmy wiele fajowych rzeczy ;D Kupiliśmy obraz- Amsterdam, który idealnie będzie pasować na ścianę- jak go zobaczyliśmy to po prostu padliśmy i wiedzieliśmy że to jest to :D Poza tym karnisze i zasłony do dziecinnego pokoju, szlafroczek dla Maksa (zielony, z niebieskimi uszami doczepionymi do kapturka), foremki do lodu w kształcie rybek i gwiazdek ;) Poza tym znaleźliśmy całkiem fajne łóżeczko, ale na razie nie kupiliśmy, bo Kuba chce jeszcze pojeździć po Szczecinie, ale spoko, moja w tym brocha żebyśmy po nie wrócili, bo było naprawdę ładne, funkcjonalne i w dodatku czerwone ;) Do tego doszły wieszaki, których zawsze jest za mało, doszedł też koszn papiery do postawienia pod biurko. I to chyba tyle :P Wydaliśmy trochę więcej niż myślałam (to przez ten obraz), ale w sumie to jak teraz nie pokupujemy takich rzeczy "dla nas" to potem przy małym też nieprędko kupimy, bo będziemy woleli kupić coś dla maluszka :)

Dobra, kończę tasiemca, bo znowu Was zanudzam, przepraszam... :blagam:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2712 dnia: 27 Lipca 2009, 18:43 »
szlafroczek dla Maksia?? pokaż koniecznie :)

a z butami to niezła akcja.. dobrze, że przymierzyłaś teraz a nie tuż przed ślubem  ::) no i fajnie, że suknia już jest (nie zapomnij aparatu na przymiarkę  ;D)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2713 dnia: 27 Lipca 2009, 18:45 »
fajnie ze kupilas buty, mialas fuksa :)

czekamy na fotki zakupowe :)

ja w ikei kupuje tylko pierdolki bo duzo rzeczy est made in china, duzo sie naczytalam o szkodliwosci wrrr zadnych przyrzadów kuchennycg

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2714 dnia: 27 Lipca 2009, 19:06 »
Dobrze że wcześniej przymierzyłas i udało Ci się kupić nowe  ;D

mam nadzieję ze będa foteczki z jutrzejszej przymiarki  ::) ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2715 dnia: 27 Lipca 2009, 21:33 »
Ach kochane, chciałabym mieć fotki z przymiarki, ale będą chyba tylko wtedy, jeśli K ze mną pójdzie :-\ A tego wolę uniknąć. Moja mama w pracy, teściowa gdzieś na jakiś zabiegach, siostra K na mazurach gnije a moja sis jest we Frankfurcie :-\ Wezmę aparat, może pani w salonie mi porobi zdjęcia ::)
A zdjęcia butków i szlafroczka zrobię może jutro, bo teraz to już jestem wykończona, bo właśnie z K wróciliśmy z Leroy merlin i Castoramy- szukamy parasola ogrodowego i maty bambusowej do zakrycia takiego wstrętnego murka... Jedno i drugie znaleźliśmy, ale znowu się nalatałam i już wysiadam :mdleje:
K ma jutro egzamin na prawko- mam nadzieję, że zda...wolę nie myśleć, co będzie jak nie zda....Kolejne podejście może mieć wtedy dopiero za rok :|| Dobrze, że ma na 7.15, to jak się obudzę on już będzie po albo w trakcie w najgorszym przypadku ::)
Nic to- dobranoc kochane :-* :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #2716 dnia: 27 Lipca 2009, 21:54 »
Czekam z niecierpliwością na fotki szlafroczka  :) Co do butów to dobrze że przymierzyłaś teraz, choć i tak  pod suknią ich nie widać i tak naprawdę jeden pies jakie będą, byleby wygodne były  ;)

:-* dla Was

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2717 dnia: 27 Lipca 2009, 21:55 »
trzymam kciuki żeby zdał :)

a fotki na pewno Ci zrobi jakaś miła pani w salonie.. mi też robiły na przymiarce :)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #2718 dnia: 27 Lipca 2009, 21:56 »
To ja czekam na fotki :)
Przykra sytuacja z babcią, ja pewnie też przekornie bym chciała nie iść na tą mszę.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2719 dnia: 27 Lipca 2009, 21:58 »
Czekam z niecierpliwością na fotki szlafroczka  :) Co do butów to dobrze że przymierzyłaś teraz, choć i tak  pod suknią ich nie widać i tak naprawdę jeden pies jakie będą, byleby wygodne były  ;)

oj widać widać... tez mi się wydawało, że ich nie widać ale i na filmie i na fotkach się załapały  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2720 dnia: 27 Lipca 2009, 22:02 »
popieram wiśniową widac widać  ;D
możenie cały czas ale sa momenty że je widać u mnie na filmie często  :D

trzymam kciuki za K zeby zdał  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #2721 dnia: 27 Lipca 2009, 22:18 »
Ale zazdroszczę....wyprawy do Ikei :) u nas niestety jeszcze nie ma tego sklepu, a ja tak lubię robić tam zakupy. Czasem nawet nie muszę nic kupić, tylko sobie różne drobiazgi pooglądać :)
Dobrze, że udało ci się dostać buty. Przypomniałaś mi, że muszę rozchodzić buty na zmianę.
Pozdrowionka :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2722 dnia: 28 Lipca 2009, 01:41 »
Ja tez z checia obejrze foteczki! ;D A ja jutro tzez mam przymiarke(wlasciwie to juz dzis :P ) o 16 :)
Wiesz, ja na Twoim miejscu bym poszła na ta mszę. Dla Babci bym to zrobiła. Ja nie mam obu Babć, i jak sobie pomysle, ze jedna z nich mialaby taka msze zamówić, czy coś... I zachować się tak jak Twoja Babcia, to i tak bym poszła. Wiem, ze moja jedna Babcia była osobą bardzo religijną. I wiem ze takie cos byloby dla niej bardzo wazne, dlatego zrobilabym to dla niej, bo wiem ze byloby jej przykro gdyby mnie nie bylo.
Kurcze, ale pogmatwałam - wybacz, ale coś głowa nie daje mi spokoju ::)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2723 dnia: 28 Lipca 2009, 08:11 »
ma bardzo dobra godzine na egzamin, instruktorzy nie sa wymeczeni jeszcze i jakos przychylniej patrza! trzymam kciuki!

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2724 dnia: 28 Lipca 2009, 08:38 »
Nawet jeśli widać buty to nikt i tak nie zwraca na to uwagi, ja z kim nie rozmawiałam to wszyscy się dziwili jak mówiłam że mam sandałki  :) A tak w ogóle to sandałki to strzał w dziesiątkę, noga odpoczywa, jest przewiew, tym bardziej jeśli nóżki puchną, ja swoje ściągnęłam dopiero rano, były super wygodne i nie potrzebowałam nic na zmianę  ;)

nadal czekam na ten szlafroczek  ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2725 dnia: 28 Lipca 2009, 09:04 »
Hello :)
Butki mają zakryte palce i piętę. Sandałków po pierwsze nie było, po drugie nie chciałam, bo w tańcu mnie zawsze ktoś podepcze a po drugie jeszcze nigdy nie znalazłam sandałków, które byłyby na mnie dobre :P

Fotka szlafroczka:

K dzwonił właśnie- zdał :jupi: Jak się cieszę, z głowy. Mam nadzieję, że czegoś go to nauczyło i już nie będzie piratować :P

Idę zrobić mu śniadanko w nagrodę ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2726 dnia: 28 Lipca 2009, 09:11 »
Ale boski  ;D Ale to taki ręczniczek z nakryciem na główkę  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2727 dnia: 28 Lipca 2009, 09:14 »
ekstra szlafroczek :) już się nie mogę doczekać fotek Maksia w nim  ;D no i gratki dla K.  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2728 dnia: 28 Lipca 2009, 09:17 »
No tak- po kąpieli zawija się w niego dziecię- w szkole rodzenia polecali takie rozwiązania, bo najbardziej praktyczne :) A potem po wytarciu pozostaje ubrać i już :) I nawet nie był drogi- kosztował 20 zł :)
Póki co tatuś Maksa go "nosi"- zakłada kapturek na głowę i udaje szpiega z krainy dreszcowców (deszczowców? Jak to w sumie było  ::) ), tego co mówił "karrrramba" ;D No odbija nam już, chcielibyśmy tulić małego, a tu tyyyyyyle jeszcze czasu ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2729 dnia: 28 Lipca 2009, 09:34 »
ooo karramba ale Tatuś fajny  ;D ;D ;D