Kochane Moje :)zacznę może od rzeczy mnie ważnej, od sukni

otóż suknię musiałam zmienić, okazało się bowiem że tamta ma taki materiał że bardzo opinał by brzuszek, aż za bardzo i poszerzona też by nie wyglądała dobrze

tak więc podjęłam szybką decyzję że zmiana :)z tych co mi się podobały czyli 2 wybrałam jedną

w której na pewno nic nie będzie brzuszka uciskać, niezależnie jaki by on nie był

fotek w tym salonie robić nie można, tak więc pokazuję Wam prawie taką jak moja, tylko moja ma troszkę więcej zdobień, ale nie dużo więcej i nie jest z gładkiego materiału tylko z takiego troszkę plisu, a no i dekolt jest troszkę większy niż ten na zdjęciu

moja ma jeszcze opcję z ramiączkami i jest ładniejsza niż ta

ale bardzo, bardzo podobna

choć tamtej mojej pierwszej bardzo mi było szkoda, aż się M popłakałam

no i teraz Nasz malutkie szczęście ( 13 milimetrów ma)

Pan Doktor powiedział że zarodek rozwija się prawidłowo, ale że ze względu na te moje bóle brzuszka powinnam dużo leżeć i odpoczywać, w związku z tym dostałam zwolnienie

bardzo wzruszające to było, niesamowite zobaczyć maleńki zarodek który za parę miesięcy urodzi się, Nasze dziecko

M bardzo szczęśliwy, zarekwirował zdjęcie mówi że musi wszystkim pokazać fotkę swojego dziecka

tak leżałam na tym usg i jak myślałam z jakiej wielkiej miłości ta dzidzia powstała to aż mi łezki same do oczu napływały

ciężko to opisać, ale uczucie rewelacyjne, będę Mamą