Dzień dobry

Ja dziś od samego rańca na nogach, rano byłam na badaniach do pracy a później w urzędzie zapoznać się ze wszystkim

czegoś takiego jak u tego lekarza to w życiu nie widziałam, począwszy od tego że lekarz wstawiony z fajką w buzi, stwierdził że musi sobie zajarać bo nie spodziewał się że ktoś przyjdzie, w słoikach pod biurkiem pozamykane spleśniałe pety, na kozetce prześcieradło tak brudne że chyba jeszcze wojnę pamięta a cały gabinet żywcem wyjęty z PRLu

musiałybyście to zobaczyć, zgroza

że takim ludziom jeszcze leczyć pozwalają

wczoraj byliśmy z M na długim spacerze nad Wartą, zahaczyliśmy o jubilera gdzie okazało się że złoto poszło w górę i dalej leci

później ja zostałam w domku a M pojechał coś tam kupić, wrócił z przepięknym słonecznikiem dla mnie i z testem ciążowym, powiedział że jak ma mnie to uspokoić to nawet codziennie mogę robić

rozczulił mnie, kochany, najkochańszy

ogólnie to mam w Nim naprawdę ogromne wsparcie

ale stwierdziłam że zostawimy ten test i zrobimy razem jak @ nie nadejdzie, czy to w tym czy w innym miesiącu

jem jak szalona muszę Wam powiedzieć, nie wiem czy to przed okresem ale cały czas bym jadła i jadła i takie dziwne miksy robię

a dzisiaj wieczorem zaczynamy szkołę tańca hihihihi już się doczekać nie mogę

idę zobaczyć co u was