Autor Wątek: Moim mężem M.......:)  (Przeczytany 165847 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Odp: Moim mężem M.......:)
« Odpowiedź #900 dnia: 19 Lutego 2009, 08:55 »
Tak jak obiecałam wklejam zaproszenia, z tym że zdjęcie jest nie nalepszej jakości  :)

a teraz moje kochane, parę fryzur ślubnych, ja już mam swój typ ale poczekam na wasze opinie, w której było by mi najlepiej  ;)

I jeszcze  ;)

???  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #901 dnia: 19 Lutego 2009, 09:15 »
 :-* :-* :-* czwartkowe
zaproszenia bardzo ładne  :)
a co do fryzurki mi sie podoba nr. 2 i 3 ale 1 tez nie jest zła  :) a bardziej stawiam na 2

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #902 dnia: 19 Lutego 2009, 09:48 »
zaproszenia eleganckie

ładne są fryzurki z rozpuszczonych włosków, jednak ja bym cię ostrzegała przed takimi luźnymi fryzurami. U mnie trzymają się około 2-3 godzin, a jak wejdę na parkiet to taka fryzura nie ma szans... ze względu na to wybrałabym fryz nr 2 lub 3:)

Ale może Twoje włoski są podatne i łatwo je ułożyć i się grzecznie zachowują później przez całą noc?
 :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #903 dnia: 19 Lutego 2009, 10:15 »
mi sie podoba 1 i 3 , tylko szkoda ze 1 nie widac z tylu ale tak z przodu jest bardzo fajna :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #904 dnia: 19 Lutego 2009, 11:35 »
1,2,3 to moje typy- sama mam je zapisane na kompie ;) Uważam podobnie jak Iga- rozpuszczone włosy pięknie wyglądają, zwłaszcza, jak się je ma długie i gęste, jak ty, ale np u mnie rozpuszczone włosy + impreza z tańcami + ewentualny upał= koszmar na głowie... Nie mówiąc o tym że delikatne podpięcie mi się zwyczajnie nie trzymają a przy tańcach w długich rozpuszczonych włosach jest mi zawsze gorąco i je w końcu zawijam w kitkę albo jakiegoś improwizowanego koczka... ;)

Ale jeśli faktycznie chcesz tylko w podpiętych iść, to 4 fryzurka jest wg mnie najlepsza i najbardziej pasowałaby do Ciebie :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Lemmy
  • No one but you, I love like a fool, you're my dream come true!
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
  • data ślubu: 30 czerwca 2007
« Odpowiedź #905 dnia: 19 Lutego 2009, 11:56 »
Ola, to i ja u Ciebie zawitam!
 :hello:

Na dobry początek pochwalę tą fryzurkę:

Jedynka jest też super.

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #906 dnia: 19 Lutego 2009, 12:33 »
Muszę przyznać ze macie piękne zaproszenia ;) ;D
fryzurka przedostatnia - całe rozpuszczone włosy, lekko falowane SUPER!!! :D :D :D
obstawiam tą w 100% :brawo: i nie martwisz się, czy coś się stanie z fryzurką - czy kosmyk wyjdzie, czy wsuwka utrzyma koka, czy coś tam jeszcze innego - z rozpuszczonymi włosami nie ma problemu!! A ta naprawdę jest piękna, delikatna i seksownie-romantyczna :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #907 dnia: 19 Lutego 2009, 12:39 »
Lemmy witaj  ;) miło że jesteś  :)

co do fryzur to ostatnia podoba mi sie najmniej, jeśli zdecyduję się upiąc całe włosy to 1 albo 3, a jesli nie to 4  ;) 5 też jest bardzo ładna ale obawiam się że gdybym zostawiła całe rozpuszczone to bym się zagotowała, ja mam naprawdę dużo tych włosów i bardzo szybko robi mi się gorąco, więc choć trochę podpięte muszą być  :)

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #908 dnia: 19 Lutego 2009, 12:43 »
mi sie 1 zdecydowanie najbardziej podoba :D
szczegolnie ze Ty takie ladne wloski masz :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #909 dnia: 19 Lutego 2009, 12:56 »
Co prawda wątek rozkręcony już na maksa ale jeśli moge bardzo chetnie się dołącze  :)
Musze ładnie wszytsko nadrobić i wtedy będę się udzielała  ;D

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #910 dnia: 19 Lutego 2009, 13:25 »
Ja mam bardzo geste włosy, ale tak mi fryzjerka przed ślubem pocieniowała i tak ułożyła, że nie przeszkadzały.

Jeszcze na pewno Ci mocno utrwali fryzurę, więc nie odczujesz upału :)

Czy gdzieś na poprzednich stronach jest Twoja suknia? (sorki, nie za bardzo mam teraz czas wertować cały wątek :( z czasem na pewno nadrobię! )

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #911 dnia: 19 Lutego 2009, 14:52 »
Buziaki "tłusto czwartkowe"  ;D  :-* :-* :-*
Mi najbardziej przypadła do gustu fryzurka numer 2 :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #912 dnia: 19 Lutego 2009, 15:36 »
Dla Lemmy oraz wszystkich które zapomniały a chciałyby mi pomóc dobrać fryzurę  :P

REGULAMIN -rozmiar zdjeć
« Ostatnia zmiana: 19 Lutego 2009, 20:49 wysłana przez ela »

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #913 dnia: 19 Lutego 2009, 15:50 »
Oooo Matko, jaka piękna!!!!! Urocza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiesz, ja nie jestem stylistką, ale na pewno nie upinałabym do takiej sukienki koka. Ona jest taka subtelna, romantyczna, urocza, delikatna... Jeśli rozpuścisz włosy, albo tylko częściowo je upniesz będziesz wyglądała z klasą.
Jeszcze co mi się bardzo podoba w tej sukience to jej góra. Niech włosy nie zasłaniają tych delikatnych zdobień na wysokości biustu.

Dla mnie absolutnie rewelacja!

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #914 dnia: 19 Lutego 2009, 16:30 »
Wiesz, ja nie jestem stylistką, ale na pewno nie upinałabym do takiej sukienki koka. Ona jest taka subtelna, romantyczna, urocza, delikatna... Jeśli rozpuścisz włosy, albo tylko częściowo je upniesz będziesz wyglądała z klasą.

dokładnie tak!! :D jeśli nie chcesz zupełnie rozpuszczonych to nr jeden też bardzo by pasował, ale ja bym ich nie stawiała tak wysoko... bo to tak trochę jak (sorry ;) ) z wodogłowiem ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #915 dnia: 19 Lutego 2009, 17:32 »
hmmm czyli w takim układzie pasowała by 4 tak?  ;) gdyby to była 1 to jednak z jednej strony suknia byłaby zasłonieta, tzn jej góra  ;) poszukam jeszcze takich delikatnych upięć i jak coś mi się rzuci w oczy to wkleję  ;)

za komplementy w imieniu sukni dziekuję  ;)

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #916 dnia: 19 Lutego 2009, 18:54 »
Mi się ta czwóreczka bardzo podoba.

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #917 dnia: 19 Lutego 2009, 20:00 »
już zapomniałam jaka ta suknia piękna ;)
wpadłam zostawić buziaka i spadam ;) :-* heheh

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #918 dnia: 19 Lutego 2009, 20:39 »
Zostawiam  :-* sukienka jest śliczna i zaproszenia też b. łądne :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #919 dnia: 19 Lutego 2009, 21:32 »
Wybraliśmy się dziś z M na spacer, pochodzilismy, pięknie było, zima w pełni, wracając do domku zbliżamy się do ronda, jedziemy bardzo wolno, widzimy przed Nami że przed rondem już zatrzymał się inny samochód, bus, M próbuje zahamować ale czuć że samochód nie chce, choć prędkość znikoma, to był lewy pas, z boku taki krawężnik i trawnik, więc M w ostatniej chwili skręcił i wjechaliśmy przez ten dość wysoki krawężnik na trawnik i po paru metrach się zatrzymaliśmy, dobrze że M zachował na tyle zimną krew że skręcił szybko, bo byśmy wjechali w tego busa przed Nami  :-\ ale strachu się najadłam, aż nie mogłam się uspokoić  :-\

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #920 dnia: 19 Lutego 2009, 21:45 »
Dobrze że samochód skręcił... że akurat nie trafił się Wam kawałek lodu... Bo my kiedyś mieliśmy praktycznie identyczną sytuację, A. tak jak Twój PM chciał skręcić... A auto jechało prosto, na szczęście przy tej znikomej prędkości nic nam się nie stało, tylko tablice trochę wykrzywiliśmy przednie bo wrąbaliśmy w złamany słupek...
Bogu dzięki i Wam nic się nie stało :przytul: :przytul: w taką pogodę nie trudno o wypadek...

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #921 dnia: 19 Lutego 2009, 22:00 »
Dobrze że nic Wam się nie stało  ;)
Zaproszenia bardzo ładne  :D
Co do fryzur obstawiam kolejności 4, 1 i 3  ;D

Offline buffy85

• bywalec
« Odpowiedź #922 dnia: 19 Lutego 2009, 22:22 »
mi tez sie dzis auto strasznie slizgalo :/ a niby mam opony zimowe...ale niestety przy takiej pogodzie-niewiele pomagaja :/

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #923 dnia: 19 Lutego 2009, 22:40 »
A co mają powiedzieć Ci co na letnich jeżdżą ciągle.....

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #924 dnia: 19 Lutego 2009, 23:01 »
Ci na letnich sa bardzo nie odpowiedzialni. oj bardzo.

Fryzurka 4.
Zaproszenia bardzo ładne.
A suknia prześliczna :)

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #925 dnia: 19 Lutego 2009, 23:43 »
Ja jeżdżę na letnich- wystarczy trochę myśleć za kierownicą i mieć świadomość tego, że na śniegu, błocie, lodzie, liściach itp itd każde auto, nawet mające zimowe opony- będzie miało o wiele dłuższa drogę hamowania...
Nieodpowiedzialny kierowca to taki, który wsiada pijany za kółko, albo który jeździ jak opętany stwarzając zagrożenie dla siebie innych, nawet jeśli ma wtedy zimowe opony. Nieodpowiedzialne zachowanie to zajeżdżanie komuś drogi, nieużywanie kierunkowskazów (dzisiaj takiego jednego normalnie zatrzymałam i , delikatnie mówiąc, ochrzaniłam od góry na dół- chyba powinnam być policjantką ;) - pojechałam za nim, bo jechał na parking jakiś i mu nawtykałam- a co! ;D

Swoją drogą uważam, że większym zagrożeniem na drodze jest tzw "małpka" za kierownicą, któa jedzie 40/ h i po której nie wiadomo czego się spodziewać, bo jedzie niepewnie, niż ktoś jadący 80 km/h, ale za to jadący pewnie... Nie zawsze szybkość, a raczej jej brak, oznacza bezpieczeństwo... ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #926 dnia: 19 Lutego 2009, 23:47 »
Swoją drogą uważam, że większym zagrożeniem na drodze jest tzw "małpka" za kierownicą, któa jedzie 40/ h i po której nie wiadomo czego się spodziewać, bo jedzie niepewnie, niż ktoś jadący 80 km/h, ale za to jadący pewnie... Nie zawsze szybkość, a raczej jej brak, oznacza bezpieczeństwo... ::)

Zgadzam się w 100% !!

Offline buffy85

• bywalec
« Odpowiedź #927 dnia: 20 Lutego 2009, 01:03 »
prawde Fasolku rzeklas ;) z reszta tak jak mowie-opony zimowe na lodzie i tak nie za wiele pomagaja :/

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #928 dnia: 20 Lutego 2009, 08:36 »
Natalko witaj  ;) bo nie przywitałam cię wcześniej  ;) co do wczorajszej sytuacji to żadne myślenie ani świadomość pogody nic by tutaj nie dała, ponieważ wszyscy jechali mniej więcej w jednym tempie, hamować zaczeliśmy długo przed tym samochodem, przed Nami choć właściwie prędkość była znikoma, górki żadnej nie było, więc teoretycznie samochód powinien zacząć hamować, a on nie zareagował i jedyną opcją jaka była to zjechać na bok na trawnik żeby nie wjechać w tyłek tego co przed Nami  :) pewnie nic by się nie stało bo tak jak mówię prędkość minimalna  ;) ale cieszę się że M miał na tyle przytomności umysłu że zrobił szybki manewr i się zatrzymaliśmy  ;) co do tego że mniejsza prędkość bardziej niebezpieczna to wszystko zależy od sytuacji, jak jesteś w ruchu za tobą ktoś przed tobą ktoś to jedziesz tak jak zostało to narzucone i skoro u każdego jest taka sama prędkość to nawet jeśli jest ona najmniejsza to jest bezpieczna, ale zgadzam się że momentami lepiej jechać szybciej  ;) dobra koniec tematu, może teraz z innej beczki, wstałam dzisiaj z ogromnym bólem zatok  :-\ mam nadzieje że to nie zwiastun choroby  :-\ no i śniło mi się że w ciąży byłam  :P ale ładnie wyglądałam z takim małym brzuszkiem  ;)a teraz lecę zobaczyć co u Was  ;)

:-* piątkowe

Offline Lemmy
  • Chuck Norris
  • Karolina i Patysia
« Odpowiedź #929 dnia: 20 Lutego 2009, 09:20 »
Ola, pierwsza rzecz, jaką dzisiaj rano po odpaleniu kompa zrobiłam to wróciłam do Twojego wateczku zobaczyć jeszcze raz sukienkę! Serio :) A ja wybredna jestem jeśli chodzi o suknie ślubne, zresztą dla siebie sama projektowałam, bo nic a nic mi się nie podobało...

Dobrze, że nic Wam się nie stało. Cięzko wyhamować ;/ Najlepiej jeździć na wysokich obrotach i hamować silnikiem. Oby tylko w panikę nie wpadać, bo to tylko przeszkadza.

Lecz zatoki, dzisiaj o przeziębienie nie trudno! Ja tydzień byłam na zwolnieniu, a nadal nie doleczyłam się!