Co do mieszkania to jeszcze nic nie wiadomo, jutro je zdajemy i pewnie wtedy się sprawa wyjaśni, będzie je odbierał ojciec tej kobiety, także podejrzewam że będzie jeszcze ciężej, już wogóle nie wiele będzie mu można wytłumaczyć

ostatnio w rozmowie telefonicznej sądem Nas straszyła, tylko jakoś nie mogła biedna znaleźć argumentu z czym miałaby do niego pójść, myślała chyba że samo słowo sąd nas przestraszy, ale źle trafiła
co do spraw ślubnych, moja siostra która będzie moim świadkiem, namawia Nas na profesjonalnego fotografa, wysłała Nam wczoraj stronkę, dwóch chłopaków z Gorzowa, robią fotoreportaż z całego dnia, jest ich dwóch, bo jeden jeździ za panną młodą, drugi za panem młodym

faktycznie robią piękne, artystyczne zdjęcia, takie bardzo niestandardowe, z pomysłem

i teraz rebus mamy, brać czy nie brać oto jest pytanie

postanowiłam też że kupię welon na allegro, albo jeden bardzo długi tak ok 240 cm, trzy warstwowy później dolną warstwę można odpiąć i jest wersja krótsza, albo dwa osobne jeden mega długi drugi krótszy

zaprosiliśmy też ostatnio dwóch kolegów mojego M, byli bardzo zaskoczenie, nie spodziewali się