Autor Wątek: "Kochając marzy się o przyszłości..." Ewelina i Janusz 20.06.2009  (Przeczytany 119600 razy)

Offline margolka

• Chuck Norris
Odp: "Kochając marzy się o przyszłości..." Ewelina i Janusz 20.06.2009
« Odpowiedź #1050 dnia: 18 Marca 2009, 22:53 »
Ewelinka my też się zastanawiamy nad ta piosenką  ;D
Obojgu nam się podoba  :)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #1051 dnia: 19 Marca 2009, 20:50 »
A Ewelinki nie ma ::) zostawiam :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1052 dnia: 19 Marca 2009, 20:52 »
stuk, puk a gdzie włascicielka ??

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #1053 dnia: 20 Marca 2009, 09:18 »
Nadrobiłam te kilka dni nieobecności..
Super, że masz prawko i "pierwsze" jazdy za sobą :D
Gratuluję zostania mamą chrzestną no i życzę udanego piątku (i spotkania z Alą :) )

Offline Iga_

• bywalec
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #1054 dnia: 20 Marca 2009, 12:15 »
Ewelinko, gdzie jesteś?

A dziś już tylko 3 miesiące do ślubu na liczniku  :brawo_2:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1055 dnia: 20 Marca 2009, 12:20 »
Ewelinka zapewne z Ala na pogaduchcach  ;D

:o juz tylko równiukie 3 miesiące  :skacza:

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #1056 dnia: 20 Marca 2009, 13:16 »
no no no 3 mieszki   :skacza:

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1057 dnia: 20 Marca 2009, 22:12 »
Gratuluję 3 miesiączków  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #1058 dnia: 21 Marca 2009, 00:44 »
i te 3 miesiące zleca nie wiadomo kiedy  ;) wiem coś o tym
buziaki zostawiam  :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1059 dnia: 21 Marca 2009, 16:47 »
Witajcie sobotnio  :-* :-* :-*

dwa dni miałam problemy z internetem ;/ na osiedlu zerwało linię i trochę trwało,zanim naprawili neta. Raz był, a za chwilę już nie.

Jak zauważyłyście wczoraj było  :serce: :serce: 3 miesiące do ślubu .....  :serce: :serce: :skacza: :skacza: :skacza:
Kurcze, ale ten czas zapieprza... ;] już praktycznie lada moment i będę żonką  :hopsa: :hopsa:

Justynko- pytałaś o pieśni.. ja ostatnio byłam w październiku na ślubie u nas w parafii, ale koleżanka wybierała sobie pieśni. Wiem,że jedną śpiewała jej koleżanka ze studiów. Była to bodajże piosenka M. Szcześniaka " We dwoje "...
Kiedyś wiem,że organista grał "Ty tylko mnie poprowadź", "Potęgę miłości" ,ale jakie inne już nie pamiętam... :drapanie: Ja to nawet nie wiem, czy p. Jurek będzie nam grał na ślubie.. Jak pytałam, to powiedział,że dopiero w przyszłym tygodniu będzie miał rozpiskę, czy nie kręci w tym czasie gdzieś jakiegoś wesela.

Poza tym miałam wykańczający tydzień. W środę prowadziłam zajęcia,ale muszę jeszcze dokończyć mój referat na przyszłych . Wieczorem byłam za to u kumpli na mieszkanku i troszkę posiedziałyśmy z jej współlokatorką :D

Czwartek miałam równie napięty,ale przyjemny :) Na wieczór byłam umówiona z dwoma koleżankami z liceum ... posiedziałyśmy przy drinkach malibu z bitą śmietaną i grzanym winku... pychotka :)
Rano miałam zajęcia na uczelni,a potem udałam się na szukanie bielizny ślubnej...
Powiem Wam,że już mnie to drażni,że co przymierzę bardotkę, to albo jakaś odstaje ,albo jakaś spłaszcza mi biust ;/ jak mam podpięte ramiączka,to każda wygląda fajnie,a jak już bez, to tak dziwnie...;/

Jedynie co sobie kupiłam, to błyszczyk i samonośne pończoszki na wesele ;D
Stwierdziłam,że kupię kilka błyszczyków i później wybiorę ,jakim się na ślub pomaluję...
Jak wróciłam, to miałam 3 godziny korków . Potem, to już biegiem na autobus i na spotkanko ;D

Wieczorem, to aż mnie trzęsło z zimna z tego zmęczenia. Padłam po 22, co na mnie jest dość wczesną godziną, zwłaszcza,że w piątek nie miałam uczelni.

Wczoraj rano przyjechał mój PM :) bardzo się za nim stęskniłam przez ten tydzień, kiedy to pracował na popołudniówki. Cieszę się,że już niebawem będziemy ciągle razem  :hopsa: :hopsa:

Potem tradycyjnie miałam koreczki i byłam umówiona na wieczór z naszą Alą... :D

mając chwilkę wybrałam się do Plejady z koleżanką na poszukiwanie bielizny i półbutków na wiosnę ;)
Przymierzyłam chyba z 7 biustonoszy i dalej żaden na mnie dobrze nie pasował :( :( jak jeszcze tak dalej będzie, to zamówię w salonie i niech oni się martwią ,by mi odpowiedni biustonosz dopasować.

Kupiłam za to chociaż butki :)  

Z Alą niestety się nie spotkałam... przełożyłyśmy spotkanko na przyszły tydzień :) Wieczór zakończyłam więc u kumpeli na winku :P  

Ostatnio zauważyłam,że będąc na pełnych obrotach lepiej funkcjonuję... jestem pełna energii :D :D

Pochwalę się Wam,że co mnie ktoś widzi ostatnio,to mówi...o schudłaś... :) nie powiem... miłe to jest :) choć sadełka mam jeszcze dużo do zrzucenia.

Mój Pm dziś jest cały dzień na uczelni,więc niestety się z nim nie zobaczę, ale za to jadę z rodzicami do babci. Niebawem wychodzę...

Miłego popołudnia Wam życzę!

Paooolka.Madziulka83,Justys851,Wiśniowa,Justyna85,Japcio,Aluś,Agatko,Betti - buziaczki dla Was  :-* :-*

w ogóle jaki długaśny post mi wyszedł...  :o :o

« Ostatnia zmiana: 21 Marca 2009, 16:51 wysłana przez evelaz »

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1060 dnia: 21 Marca 2009, 16:57 »
Dziękuję za odpowiedź  ;) Piesni mi odpowiadają więc spoko  :D nawet jedną to chcę sama  ;)

Z obacz sobie bieliznę w Katowicahc- w skarbku na 3 piętrze bądź na Korfantego 2 tam gdzie apteka tylko naprzeciwko  ;)
Ale jakieś zakupki są  :D

Pytałam u siebie ale może lepiej tutaj - moze razem byśmy pojechali na degustacje do Bukowna ?? jak we 2 - 3 pary ( moze brat G ) to udałoby nam się jakieś fajny rabacik dostać  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #1061 dnia: 21 Marca 2009, 17:30 »
dziękuje za buziaczki :) Ale Ci zazdroszczę tych 3 miesięcy. U mnie jutro będzie dopiero 5 miesięcy :( Ale ten czas się wlecze :(

Gabiś
  • Gość
« Odpowiedź #1062 dnia: 21 Marca 2009, 20:00 »
Gratuluję 3 miesięcy do ślubu  ;D ;D ;D Widze że emocje coraz więskze :)
pozdrawiam cieplutko!!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1063 dnia: 21 Marca 2009, 20:03 »
oo to rzeczywiście miałaś napięty grafik :) a jakie buty kupiłaś?

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1064 dnia: 21 Marca 2009, 22:08 »
Jaki napięty tydzień ;) fajnie, że chociaż butki kupiłaś, a z tą bielizną- dokładnie wiem jak to wkurza, sama długo mierzyłam i nic mi się nie podobało, albo nie było rozmiaru :-\

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1065 dnia: 21 Marca 2009, 23:56 »
witam wieczorową porą....  :-* :-*

sama nie wierzę, ale kupiłam biustonosz!!! i to w sumie taki,co już mierzyłam,ale wtedy pod biustem był maławy i przez to dobrze nie leżał. Jakoś wtedy nie miałam ochoty mierzyć większego, bo cena mnie odstraszała... Jednak szukając już teraz,chciałam, byle tylko był dobry i nie był kosmicznie drogi.Dziś to mierzyłam nawet jeden za 200zl,ale uważam,że to dużo za dużo...
Dlatego przymierzyłam większy rozmiar tamtego biustonosza i kupiłam stanik w triumphie :D
chcę figi do tego, bo nie będę kupować pasa do pończoch ,a w m1 były tylko stringi.Chcę dokupić w centrum Sosnowca w poniedziałek majteczki do kompletu. Myślę,że nie będzie problemu, bo to stanik z nowej kolekcji i  w każdym triumphie go widziałam. Jako jedyny czułam,że leży odpowiednio... ah... :D :D :D

Kupiłam też sukienkę na kwietniowe wesele... :) :D myślałam się rozejrzeć za sukienką,ale nie sądziłam,że uda mi się coś dziś kupić...

Justyś- myślę,że to fajny pomysł... :D z J. chcemy się też przejechać do cukierni do Antoniowa.

Japcio- zobaczysz,że u Ciebie też ten czas szybciutko zleci... !  zanim się obejrzysz,a już będziesz stała przed ołtarzem  ;D

Gabiś- cieszę się,że do mniej zajrzałaś  :-* :-* im bliżej, tym bardziej nie mogę się doczekać... :)

Wiśniowa- a takie czarne skórzane półbuciki z Syreny... u nas w Plejadzie w Ambrze je kupiłam.

Madziu- dokładnie... wchodząc do sklepu widzę pełno bielizny, pytam o bardotkę i figi, a pani zadaje zazwyczaj jedyne pytanie- "jaki rozmiar" jak powiedziałam, to często było, nie ma.. albo jakiś jeden typ. na szczęście już ten problem mnie nie dotyczy :) :)

Normalnie miałam dziś superowy dzionek :D Jeszcze Pm wcześniej skończył uczelnię i pojechał z nami do M1.

zaraz lecę do łóżeczka ....

dobranocki  :-* :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1066 dnia: 22 Marca 2009, 00:02 »
no to gratuluję zakupu :) bardzo ładne są te komplety z nowej kolekcji z triumpha  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1067 dnia: 22 Marca 2009, 00:06 »
Hej Ewelinka  :D
Super, że biustonosz kupiony  ;D Ja swój też kupiłam w triumphie  ;)
A wiesz, tak to przeważnie jest, że jak się ma dużo zajęć to ma się więcej energii i w ogóle ochoty do życia  :)
W kwietniu masz jakieś wesele? Ale Ci fajnie  :D

Offline mietowka
  • entuzjasta
  • data ślubu: 06.06.2009r
« Odpowiedź #1068 dnia: 22 Marca 2009, 11:27 »
jedyny biustonosz który na mnie dobrze leżał i był ok tez znajdował się w triumphie :) więc myślę że dużo nas będzie w podobnej bieliźnie w tym szczególnym dniu  :D
chętnie zobaczymy na zdjęciu :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1069 dnia: 22 Marca 2009, 11:41 »
Cieszę się że udało Ci się kupić biustonosz  ;)
Na mnie w triumphie nie było rozmiaru  ::) zreszta ja nie mogę mieć bardotki  :D

Ewelinko to kiedy by Wam pasowało ?? Bo nam najlepiej w środę   ;) Jutro tam zadzwonie i zapytam , ale daj znać jakby najlepiej Wam pasowało  ;) u mnie czwartek i piatek odpada ze względu na pracę popłudniu  :-\

Super że kupiłaś sukieneczkę  :D mam nadzieję że się pochwalisz  ;) zreszta tak jak innymi zakupkami  ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #1070 dnia: 22 Marca 2009, 12:55 »
Czekamy na foteczki zakupów kochana  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1071 dnia: 22 Marca 2009, 13:57 »
hej :)

chętnie pokażę Wam foteczki,ale to dopiero wieczorem albo jutro...  :) Niebawem jadę do mojego PM'a :) :)

Agatko- w kwietniu idziemy na wesele kuzynki J. ,bo jest w ciąży. Swoja droga ja bym się nie zdecydowała urządzać 2-dniowego wesela w 7 miesiącu ciąży... Myślę,że nie będzie się zbytnio bawić,bo to przecież już zaawansowana ciąża. Ja bym wolała zrobić wesele po porodzie,ale to tylko moje zdanie... A co Wy o tym sądzicie ??

Justynko- my w środę jesteśmy umówieni,żeby rozdać zaproszenia, a ja wracam ze szkoły przed 16. Także nam na pewno wtedy nie pasuje ... widzę też,że będzie ciężko się zgrać, bo ja jutro mam 14-18 korepetycje, a we wtorek 14.45-19.30. muszę się spytać,jak mój J. wraca z pracy. Jeszcze wieczorem Ci napiszę,co i jak dokładniej. Pomyślę, co dałoby się zrobić ;)

miłej niedzieli   :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1072 dnia: 22 Marca 2009, 14:06 »
Co do wesela to ja mam takie samo zdanie jak Ty, zresztą wiesz że u brata G jest podobna sytuacja , Ona będzie na weselu w końcu 6 miesiąca i tez robia dwudniowe wesele , ja bym się nie zdecydowała z tego wzgledu że bałabym się jak będe się czuła, wiadomo że nie kazda znosi to tak samo ale różnie to bywa, zreszta ja zawsze chciałam sie wybawić na swoim weselu , potańczyć ze wszystkimi poskakać a wiaodomo w ciąży nie było by to zbyt bezpieczne  ;)
ale wiadomo ile osób tyle opinii  ;)

Hmmm to może na przyszły tydzień jakoś byśmy się zgrali ?? - u nas odpada zaś wtorek bo jedziemy doprosić 4 osoby wtedy , ale poniedziałek, środa czy czwartek jak najbradziej  ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1073 dnia: 22 Marca 2009, 15:23 »
To czekamy na fotki dalej  ;)

Jeśli ktoś jest w 7 miesiącu ciąży i da radę przeżyc 1 dniowe wesele to te poprawiny już nie zrobią róznicy  ;) generalnie, bardziej niebezpieczne dla dziecka jest jak matka szaleje w 1 trymestrze bo jest największe ryzyko poronienia, później nie ma już takiego zagrożenia  ;) ja będę w początku 5 miesiąca na swoim ślubie i w życiu bym nie przełożył terminu, bo moim zdaniem jesli kobieta czuje się dobrze to zaawansowanie ciąży nie ma nic do rzeczy  ;) wiadomo że duży brzuszek troszkę przeszkadza, ale nie przesadzajmy  ;) moja znajoma była niedawno na weselu w 8 miesiący ciąży u takich innych znajomych i bawiła się do 4, teraz szczesliwie urodziła i wszystko jest ok  ;) zalezy od stanu zdrowia kobiety  ;) zresztą sama wiem teraz po sobie że dzidzia najważniejsza, nawet gdybym się miała czuc na tyle źle to bez mrugniecia okiem zrezygnowałabym z wesela, w obliczu dziecka naprawde mało istotna wydaje się impreza weselna  ;)

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1074 dnia: 22 Marca 2009, 22:43 »
O jak fajnie, że kupiłaś biustonosz ;D co do wesela w ciąży- mnie się wydaje, że to zależy od samopoczucia, chociaż ja osobiście wolałabym je przełożyć...

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #1075 dnia: 23 Marca 2009, 12:30 »
Co do wesela w ciąży mam takie samo zdanie jak Madziulka :D

Super, że ostatnie dni chociaż bardzo zabiegane, są dla Ciebie przyjemne i .. energetyczne (?)
Może pochwalisz nam się butkami, co? No i super, że udało Ci się kupię biustonosz :D
Mam w związku z tym takie pytanko (do innych dziewczyn też). Planujecie mieć osobną blieliznę pod sukienkę i osobnę na noc poślubną, czy jedną i ta samą?

:-* wiosenne

Offline evelaz

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1076 dnia: 23 Marca 2009, 13:34 »
witam poniedziałkowo  :-* :-*

dziś mam za to jakiś takiś kiepskawy dzień... rano byłam na uczelni,a potem w plazie kupić majteczki do biustonosza :D także komplet bielizny już mam ;D

Betti- ja będę miała osobne komplety. Biały do sukni i taki czerwony na noc poślubną,który dostałam od koleżanki na urodzinki. Zabrała mnie do sklepu i kazała wybierać coś sexi ;)

Co do ciąży... wiadomo,że każdy zrobi po swojemu.

Postaram się niebawem porobić fotki wszystkich rzeczy i potem Wam je wrzucić.

dzisiejsze dla Was  :-* :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1077 dnia: 23 Marca 2009, 14:01 »
Ja będę miała zdecydowanie inną na slubie a inną na noc poslubną  ;)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #1078 dnia: 23 Marca 2009, 14:19 »
ja tez :)
na noc obowiazkowo pas do ponczoch  :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1079 dnia: 23 Marca 2009, 15:46 »
ja też inną raczej... chociaż jeszcze nie mam na nią pomysłu zupełnie  ::) zastanawiam się tylko czy ktoś będzie miał siły na noc poślubna po takim całym męczącym dniu  ;)