Agatko- ja muszę się wreszcie wybrać na przymiarkę i chcę to załatwić jeszcze w tym tygodniu... Wtedy umówię się myślę na jakąś przymiarkę...
Madziulka- już zdradziłam ile kosztowała biżu

163 zł
fajnie,że Wam się biżu podoba- na żywo pięknie się mieni... nietylko zawieszka i kolczyki,ale również łańcuszek.
Nie wiem,czy pisałam Wam,że mamy już świadków ? Niedawno poprosiłam moją sąsiadkę na świadkową,a mój J. swojego kumpla

cieszę się,że zgodzili się nam poświadkować

dziś cały dzień zleciał mi na korkach... od 14.45 do 20 miałam lekcje ,a teraz muszę kuć jakieś badziewne słówka na czwartkowe kolokwium ;/ Wszystkie słówka są związane z podatkami i prawem... masakrycznie się tego uczy po niem. -zwłaszcza tych słówek z prawem.
A jutro kolejny męczący dzień... trzymajcie kciuki ,bo mam prowadzić referat na seminarium,a nie mam pojęcia,jak dokładnie powinien wyglądać;/ miałam odbić fragmenty z książki ,którą będę się zajmować w pracy mgr i niby reszta ma te fragmenty komentować. Wiem, że na początku muszę opowiedzieć o tej książce,ale prowadzę te zajęcia jako pierwsza i jest to dla mnie totalna niewiadoma... denerwuję się tym

Wasze wątki to nie wiem, kiedy nadrobię...

Jutro poza nauką i korkami jedziemy prosić kuzyna na wesele, bo przyleciał z rodzinką na tydzień z Anglii. Razem z żoną i dziećmi wrócą dopiero przed naszym weselem,ale już na stałe...
dziękuję Wam za odwiedzinki