dziś
Justys851
Fasolek
Buffy85
Wiśniowa
Olucha
Ineeze
Margolka
Madziulka83
Paooolka
Justyna85
Madzia-kubica
Ala
Mag
Aagaa
Gabiś dziękuję Wam bardzo za gratulacje
Jestem ostatnio zabiegana , jak tylko mamy troszkę więcej czasu, to jeździmy i zapraszamy gości
Dlatego wybaczcie mi moją nieobecność na forum...
Co do opowiadania- dalej nie mogę w to uwierzyć, że zdałam za 1 podejściem prawko... ! Powtarzałam 2 razy plac manewrowy, ponieważ za pierwszym razem nie byłam przednimi kołami w kopercie... Do momentu wyjścia z domku byłam spokojna... jedynie czekając w poczekalni zestresowałam się tym,kiedy wreszcie się to zacznie ;/ Egzamin miałam wyznaczony na 10.30 ,a zostałam wywołana ok 11.15. To czekanie wywierało na mnie największy stres- pan egzaminator od razu zaczął się na mnie drzeć i już byłam totalnie przerażona. Jak wyjechałam na miasto, to byłam zadowolona. Podczas obsługi auta zasygnalizowałam ,że nie świeci się jedno światło pozycyjne i potem zapytałam co z tym światłem. W odpowiedzi usłyszałam,żebym się nie dopytywała i nie po to są 4 światła w grande, żeby nie móc jechać. Cały czas się na mnie darł...koszmarne to było ! Wracając do ośrodka dalej nie byłam pewna,czy zdam... tak naprawdę... powiedział mi jednak,że zalicza egzamin. W tym szoku zapytałam,czy to znaczy,że zdałam ? A on do mnie ,że nie będzie się powtarzał... eh
Wysiadając z grande nogi trzęsły mi się jak galareta... cieszę się,że mam ten egzamin za sobą !
Dziś byłam na próbnej fryzurce i makijażu
Jak tylko znajdę troszkę czasu jutro lub wieczorem, to powklejam Wam zaległe fotki butków i mojej fryzurki z make up'em
Wiśniowa- ostatnio nie przywitałam Cię,więc czynię to dziś
cieszę się ,że do mnie zawitałaś.
Betti - Ciebie również witam bardzo serdecznie
Wybaczcie mi nieobecność w Waszych wątkach... nadrobię wszystko niebawem