weekendowe
Co do podróży poślubnej to aktualnie jest mój etap przygotowań

prawdą jest że w większości biur jesli zamawia się do końca grudnia to zaliczka jest niższa sporo, bo normalnie ok 40%, gwarancja niezmienności ceny no i za mniejszą kwotę można złapać fajną wycieczkę. Jeśli chodzi o Turcję to moi prawie teściowie byli w maju, ogólnie zadowoleni, podobało im się ładne krajobrazy i stosunkowo tanio, co do Egiptu to rok temu znajomi byli we wrześniu w podróży poślubnej i mówią że plaże ok, piramidy fajne i parę takich różnych ciekawostek do zwiedzania, natomiast jak się chce wyjść wieczorem gdzieś na miasto to nie ma gdzie tak na prawdę, bo kurorty/hotele bardzo ładne ale w miastach ogólnie duża bieda i ubóstwo, mówią że nie ma gdzie pójść a wiadomo przecież że w hotelu czy na plaży cały czas się siedzieć nie będzie. Z kolei z relacji mojego taty mogę powiedzieć że Majorka śliczna, piękne krajobrazy bajkowe wręcz, połączenie gór i morza w jednym, mówi że jeszcze czegoś takiego nie widział i że się nie dziwi że tyle osób tam jeździ bo naprawdę pięknie. My z kolei chyba zdecydujemy się na Cypr, bo chcemy trochę bardziej dziko i egzotycznie, i taka wycieczka będzie nas kosztowała 2, 700 za os jeśli zdecydujemy się bodajże do końca marca. W porównaniu do innych wycieczek w europie to nie jest drogo a naprawdę jest tam rajsko. Będę porównywała jeszce ceny z innych biur podróży także dam znać

Co do turcji to ja osobiście jak oglądałam zdjęcia to urzekła mnie Riwiera Turecka i kobieta w biurze podróży tez mi powiedziała że takie bajkowy klimat tam jest, ciepło palemki i piaszczyste plaże

To na razie tyle jeśli chodzi o moje info w sprawie podróży

w poniedziałek będę wiedziała jak cenowo wygląda np dominkana to też dam znać

ufff ale się rozpisałam