witajcie w piątek

Dla mnie na szczęście już jest weekend, pospałam prawie do 11 i byłam w szoku, że już jest 11. Dalej bym spała ,ale stwierdziłam, że najwyższa pora wstać.
Muszę się pouczyć, bo w poniedziałek kolos ,a o 15. mam pierwsze korepetycje, potem kolejne o 16 i 17.30. Wieczór za to zapowiada się milusio, bo w ramionach J.

Zaraz muszę sobie zrobić jakąś kawusię, poczytać co u Was no i pouczyć...
Wczoraj udały się nam zakupy z PMem. Byliśmy w Pogorii i kupiłam mu kurtkę narciarską. On do tego dokupił sobie spodnie i ma już komplet na narty

Miałam też od razu kupić sobie taki komplet, no, ale niestety nie było rozmiaru ;/ Pan nam powiedział, że mają mieć dostawę, więc może jeszcze nic straconego ;]
Jak już tak byliśmy w centrum handlowym, to poszliśmy pooglądać i pomierzyć obrączki

Byliśmy w
Aparcie, Yes i
Kruku. Najmniej nam się podobały obrączki w
Yes. W porównaniu do tych innych salonów, to mieliśmy wrażenie, że były najsłabiej wykonane. W
Aparcie podobały się nam jedne, czy dwie pary ,ale najbardziej wpadły nam w oko jedne obrączki w
Kruku 
Takie fale wykonane z białego i żółtego złota
Fajne uczucie, tak mierzyć obrączki .... serduszko mocniej bije

i czuje się, że ten dzień naprawdę zbliża się coraz bardziej
Domisia- tak ja studiuję 4 rok germanistykę na U.Śląskim

Kasiu- miałam kiedyś robione testy, bo przypuszczano ,że mogę być uczulona,ale nic nie wyszło. Ta temp. była z osłąbienia organizmu.
Betti- nic nie szkodzi

sama zaczęłam temat prawka
zostawiam Wam Kochanego Forumki buziaczki weekendowe