Autor Wątek: Dwa serca przez miłość połączone w jedno, bijące dla nas dwojga -> 15.05.2010 r.  (Przeczytany 358192 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
 :szczeka: :szczeka: od kogo? z resztą nieważne. Super :brawo_2: :brawo_2:
 Jestem z Ciebie dumna, ze zawieszki są już "prawie" gotowe ;D, najważniejszy jest wzór, reszta to pikuś ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
gratuluję nowego tivika  ;D ;D ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
I ja gratuluję tv :)
I cieszę się że wzięłaś się ostro za robotę! ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe widze ze nie tylko my zszokowani  :shock: :shock: :wink: :wink:

madziu ruszyliśmy a nadal stoimy w miejscu...

czigruś nio właśnie te prawie  :P :P

właśnie wróciliśmy z pielgrzymki z Kalisza... padamy :ziew: :ziew: :ziew: szybka pizza i łóżeczko  ;D ;D

:-* miłego wieczorku 

Offline agulla1919

• Chuck Norris
WoooW !!!Bardzo fajny prezent!ktos sie wyslilil ::).

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
no to ładnie :) gratulacje :)

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Werka, jeszcze 12 dni :)

No i fajny prezent :)

Offline patik

• entuzjasta
  • Dziś już wiem że zawsze jesteś blisko mnie..
  • data ślubu: 15.05.2010
12 dni !!

juz coraz blizej... 

:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka coraz bliżej kochana  :-* :-* pisz nam tutatj jak najwięcej  ;)

Offline werka23

• Chuck Norris
:szczeka: :szczeka: 12 dzionków do ślubu!!!!!!!!!!!

:serce: :serce: :serce:

cześć kochane  :-*

ten prezent to troszkę inicjatywa nasza... znaczy się M. zapytano co chcielibyśmy dostać... ale szczerze nie spodziewaliśmy się jego realizacji  ;) ;) hehe nasz gracik idzie na śmietnik  ;D ;D hehe słynne rozgrzewanie się obrazu od 20 do 30 minut stało się history  :D :D hehe aniu, castia, agulka dzieki  :-*

dziś dzień minął średnio na jeża  ::) wczoraj byliśmy wykończeni i spaliśmy dziś prawie do 11  :P :P potem powycinałam zawieszki rozbolała mnie głowa.... buu....  na 15 do rodziców M. na obiad... ale mówię wam cały dzień przez tą głowę zmarnowany  ::)

teraz dopiero około 19 wzięłam się za zawieszki... kleiłam tasiemkę  ;D ;D i dopiero skończyłam... ale to połowa roboty  :P :P

:-* :-* na dobranoc 

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
No obyś jak najszybciej wyrobiła się z drugą połową roboty! ;D ;D ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
widzę zawieszki są, wszystko się ostatecznie dopina :)

super, 12 dni :)

Offline werka23

• Chuck Norris
:hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

pozostało już 11 dzionków

hello dziś  :hello:

madziu, cirines dziś mam zamiar skończyć z zawieszkami ;D ;D dodatkowo chcę zrobić 20 z napisem weselne winko :P :P

u nas jeszcze goście robią zamieszanie z zostaniem na noc, z dodatkowymi osobami, z osobami towarzyszącymi :mdleje: :mdleje: :mdleje:... no coment  ::) męczy mnie już to.... mało tego powoli się gubię  ::) ::) żeby później nie było cyrku na weselu  :-\

wczoraj zamówiliśmy podziękowania dla rodziców... może jeszcze w tym tygodniu przyjdą  :hopsa:

w dodatku nakręciłam się negatywnie... moja znajoma opowiadała mi jak przy moich tabletach wpadła... ach... teraz się boję i stresuję i @ nie ma  :-[ :-[

hehe ale pozycja  ;D ;D ;D

pan wydmuszka we własnej osobie  ;D ;D

5 minut później

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahaha super wydmuszka!! :D :D :D
Jaaa 11 dni!!! :o :o :o
Ja tez się boję o spanie dla gości... a najbardziej marudzenia, że komuś coś nie pasuje... ::)
Miłego dzionka kochana! :-* :-*

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
Werka spokojnie, kobiety które wpadają, to najczesciej popełniają jakiś błąd w trakcie brania  , a później to zwalają na tabsy ;)
Pan Wydmuszka jak zwykle rozbrajający. Jak sie czuję??

No i tych 11 dni to strasznie Ci zazdroszczę :skacza:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Pan wydmuszka całkiem zrelaksowany  ;D

Werka, to czekamy na zdjątko Twojego dzieła (zawieszki)  :tupot: :tupot: :tupot: Minęło kilka dni, a Ty trochę do przodu, powoli powoli i będzie wszystko gotowe. Werka, odnośnie płatków, to moja pani od bukietu załatwiła mi je za darmo w hurtowni, gdzie zamówiła kwiaty. Zapytaj swojej kwiaciarni, może nie będziesz musiała kupować?

Ciesze się z kuzynki, oby nie skończyło się na tych kilku słowach  :-* No i gratsy nowego TV  :D

Offline werka23

• Chuck Norris
hehe wiedziałam że wam banany na buzi sie pojawią z tych fotek  ;D :D :D ja też nie mogę... smieje sie albo do fona albo kompa  :hahahaha: :hahahaha:

wydmuszka czuje sie nawet dobrze... hehe nic sie nie zmienił  ;D ;D broi i sie tuli hehe teraz zamieszkał w wc... nie wiem co go napadło kibelek pilnować  ::) :hahahaha:

agulec dzieki za info  :-* :-* :-* :-* :-* będę w tym tygodniu w kwiaciarni to napewno zapytam  ;)
nio i dzieki za gratsy.... tylko teraz przez nowe tivika mojego M. napadło za playstation  :mdleje: :mdleje: tyle roboty a on gra w boks  :Maruda:

prawie skończyłam zawieszki... mam 100 zrobionych ale motylków mi zabrakło... ach moje lenistwo teraz wyszło  :P :P :P fotke jak chcecie wkleję, ale jak skończę ;D ;D ;D

agatko chyba tego sie nie uniknie ale dżaźni nie źle  :evil:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Werka jejku tylko 11 dni :hopsa: szybciutko zleci  :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Słodka ta Wasza wydmuszka ;)

Znowu będę forumowym odmieńcem, ale nie zazdroszczę Ci prezentu :razz: Nie cierpię telewizji :nie: Nie mamy telewizora i zamierzamy mieć, dlatego wkurzyłabym się, gdyby ktoś nam go kupił :P Ale skoro Wy chcieliście go mieć, to cieszę się, że się cieszycie ;)

Powodzenia w przygotowaniach :) Ciekawa jestem, czy już Cię dopada stresik ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ale słodziak!!!!!!!

Werka ty pracowita jesteś niesamowicie :)

11 dni

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
Ale nadrabiania.. Wreszcie wracam do zycia po slubie...
Jako świeżo uieczona żona i zarazem doświadczona pod względem ceremonii mówię Wercia nie panikuj! Tylko spokój Cie uratuje. Ja mogłabym drugi raz iśc do ołtarza z męzusiem. Zero stresu, luzik a jak wyraźnie mówiliśmy, gęby nam się co chwile śmiały. Super, wystarczy chwycić się za ręce i wesprzeć a reszta pójdzie gładko. A i przypomnij sobie po o lecisz do ołtarza... od razu wszystko odpuszcza, zero stresiku. Kociak słodzikkkk

Offline m_lena

• uzależniony
Werciu kochana ale już malutko :)
Pokaż koniecznie fotki zawieszek :D
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline werka23

• Chuck Norris
:Rezyser: :Rezyser: :Rezyser: uroczyście oświadczam że z zawieszkami na wódkę koniec  :Najlepszy:... nio tylko je zawiesić hehe  ;D ;D

w pełnej okazałości... ale tylko jedna bo więcej butelek wódki nie mam  :P :P

a w kartoniku za nią cała reszta plus jeszcze jeden kartonik  ;D ;D

i w przybliżeniu

asiu dzięki za słowa otuchy  :-* :Daje_kwiatka: a jak tam żoneczko żonkowe życie leci?  ;) ;)

nemezis my też nie jesteśmy jakoś zagorzałymi fanami tv... sa dni że wcale go nie włączamy  ;D ;D hm.... ale taki ładnie wygląda w salonie niż tamten wrak... hehe najlepsze było jak ktos do nas przychodził i chciał wiadomości obejrzeć  ;D ;D w starym tiviku mógł je jedynie posłuchać  :P :P

a ogólnie stresik już dawno był... teraz ja już nie rozmawiam tylko krzyczę  :P :P

ciriness hehe dzięki... fajnie to usłyszeć  :-* :-* ale ja mam raczej siebie za lenia  ::) :P

acha i @ przyszła  ;) ;) i nic brzuszek nie boli  :hopsa: poraz pierwszy od nie wiem ilu normalnie funkcjonuje w 1 dniu @  :jupi: :jupi: :jupi: :brawo: :brawo:

czigra hm... mi zdarzały sie poślizgi w braniu tablety około 2 godz. jakoś cięzko mi ten czas brania tablety unormować  :oops: :oops: nie wiem czy to ma na skuteczność tablety wpływ czy jak.... ale uff... ulga  :D :D

zmykam na gimnastykę  ;D ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ale fajowe te zawieszki  ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Zawieszki cudne :szczeka: :szczeka: :szczeka:
To Wasze zdjęcie w tym skrzydełku? Pewnie Wasze, bo niby czyje :p Jak je tam "wkleiłaś"? ;) Nie myślałaś o tym, żeby rozkręcić jakiś mały biznesik, sprzedaż na allegro? Takie oryginalne zawieszki na pewno cieszyłyby się ogromnym powodzeniem :ok: Ja bym na pewno je kupiła ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
 :szczeka: ja nie wiedziałam ze Ty taka zdolna jesteś. Cudne te zawieszki, strasznie mi sie podoba motylek ;D

Co do brania tabletek. @godzinny poślizg, to naprawdę nic ;) Poczytaj sobie ulotkę załączoną do tabletek. Po 12 godzinach powinnaś sie zacząć martwić a to i tak zależny od tygodnia. W pierwszym tygodniu powinnaś sie dodatkowo zabezpieczać przez 7dni, w drugim tygodniu to nic nie zmienia, w 3tygodniu, powinnaś połączyć opakowania ;D W przypadku brania antybiotyków tabletki nie są skuteczne 8)

Offline werka23

• Chuck Norris
:hello: :hello: :hello:  :-*
:hopsa: :hopsa: :hopsa:

kochane już tylko 10 dni!!!

justys, czigra, nemezis dzięki... bardzo miło mi to usłyszeć...  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

nemezis zawsze myślałam o public relations, ale przyznam się szczerze że zaczynam myśleć właśnie nad współpracą z firmą organizującą imprezki okolicznościowe  ;) ;) a może sama taka firmę otworze... nie wiem ale poważnie rozważam to, zobaczymy jak z poszukiwaniami pracy mi wyjdzie  ;) trzeba mieć do tego odwagę a mi chyba brakuje  :P :P

ufff...czigra to tak mi sie nie zdarza :) czytałam ulotkę ale nie ma jak ktoś bardziej doświadczony  :-* nio u mnie pora brania zawsze waha się między 20 a 22:30  ;D ;D

wpadłam dosłownie na sekund 5... mam dzis kupe rzeczy w planach...wielkie pranie pościeli, dywaników łazienkowych, kapci... bo słoneczko wyszło trzeba korzystać... kociak wczoraj nabrudził zatem dodatkowo mycie podłóg  :P :P

miałam myć samochód... zobaczymy...

nio i mam nadzieję, że wezmę się za zawieszki na winko i dekorację samochodową... ciekawe tylko kiedy mam sie uczyć  ::)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No Werka, zdolniacha z Ciebie!  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Teraz aż nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twoje deko auta i inne.
Myślę, że zdecydowanie powinnaś wziąć pod rozwagę własną firmę, albo chociaż współpracę z inną, robisz fajne rzeczy, lubisz to robić i o to chodzi.  :brawo:
To działaj działaj kochana, 10 dni to brzmi poważnie... ;D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
śliczne te zawieszki... naprawdę pierwsza klasa  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Werka jestem z Ciebie dumna, piękne zawieszki  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

No i za 10 dni będziesz żonką  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: