Witam!
Agu-s O gospodarce hormonalnej w trakcie ciąży i karmienia, jak i ich spadku po tym okresie dostałam wykład od bardzo mądrej koleżanki w fitnessie. To Ona wysłała mnie na kontrolę do gina i zaznaczyła, że powinnam skończyć z Cerazette na korzyść innych tabletek, które to uregulują. Tak też zrobiłam i teraz czekam na @ by rozpocząć łykanie YAZ. Ponoć najnowocześniejsze i najmniej inwazyjne, a jednocześnie poprawiające stan włosów, paznokci i skóry. Poczekamy, zobaczymy.
KAHA uznałam, że wyniki odbiorę przed wizytą u internisty. Nie chciało mi się iść do przychodni tylko za nimi. Będzie to w poniedziałek. Włosów zgubiłam ponad 3/4

Mam kilka strąków na krzyż. Jak ich nie umyję codzień i troszkę sklapcieją, to wyglądają baaardzo żałośnie.
Marika czerpie radość z nowych umiejętności. Pozycje stojące są jej ukochanymi i bardzo ciężko utrzymać ją w miejscu. Dzisiaj obudziła się z wielkim Szkodnikiem na ramieniu. Ten jej podpowiada, jak wymęczyć rodziców, a Ona dzielnie wykonuje jego pomysły

Nie sposób jej upilnować.
Czy ja Wam pisałam, że poza wymianą zamknięć na szuflady na bardziej złożone, bo rzepy rozpracowała w 2 dni założyliśmy zabezpieczenia na gniazdka elektryczne?
Aaaaa i a propo`s włosów, Marice od spodu rośnie platynowy meszek

. Czyżby zapowiadała nam się platynowa blondi z brązowymi oczami? Jej wuj, a mój brat taki właśnie jest, zatem geny sprzyjają takiej kombinacji