Autor Wątek: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.  (Przeczytany 365526 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
wg mnie takze pion cudniasty jest ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Mi też bardziej podoba się fota pionowa...cudo
A nad termomixem dumam od wczoraj. Nie wiem co zrobiło na mnie większe wrażenie -zupa z niczego, surówka jakiej już daaawno nie jadłam czy masło. Zapomniałam jedynie dopytać o jogurty - bo w sumie to chyba nie do końca byłyby jogurty a raczej koktajle mleczne,co?
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline jumi_1979

• uzależniony
  • samodzielna mama
Pion wygrywa też dla mnie :D

rybkawiedenka
  • Gość
P I O N !

Gabiś
  • Gość
Według mnie tez pionowa... jest piękna!!!

Offline agu-s

• Chuck Norris
Odp: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urod
« Odpowiedź #1295 dnia: 18 Września 2008, 18:05 »
jeśli i ja mogę zabrać głos to pionowa, chociaż oba zdjęcia są cudne a Ewcia po prostu piękna i słodka :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
dobra przeszadł pion....
Z resztą jak patrzę na te foty jedna nad drugą, to faktycznie tez nie mam watpliwości;
Ale kusi mnie jeszcze kwadratowy kadr zaproponowany przez Kamyczka...musze go zrobić.
Jakby podumać to mogę dwa prezenty zrobić, dla dwóch różnych osób...zatem dwie foty się przydadzą.

Eluś...pani chodziło o jogurt z mleka robione na noc. Bierze się mleko niepasteryzowane i z niego robi jogurt naturalny, a potem to sobie koktajle mleczne możesz wyrabiać...
i to mnie też kusi jak nie wiem co....tym bardziej, że ja pijam jogurty właściwie tylko naturalne, a mam zamiar włączyc je do diety. Ewa raczej skazy białkowej nie ma, bo jakby miała to powinna już ją zaprezentować.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
lila, na tej pionowej masz ładnieszą cerę; ja bym to zdjęcie na prezent dała

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Ania...ta pionowa jest lepiej wyretuszowana.... :P :P
nad cerą na tej drugiej focie mniej pracowałam...to sie da nadrobić...  ;D ;D ;D
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Ale córci nie retuszowałaś, co ;D Takiego Aniołka to chyba lepszego nie można stworzyć,, nawet w photoshop'ie :D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
nieeee.....
Młoda ma śliczną cere...matka jest piegowata....i pryszczowata gdzie nie gdzie
— Richard M. Devos

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
lila, mam nadzieje, ze sie nie gniewasz...  :-* :-* :-*

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Pion zdecydowanie :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Anusia...no co Ty...przeca mam lustro w domu i dobrze dobrane szkła kontaktowe...

z resztą jak koń jest każdy widzi.... :D :D
— Richard M. Devos

Offline Ninka
  • Chuck Norris
pionowa :)

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Lila..ale fajne masz te swoje piegi..serio..
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
a pewnie...ja je tam lubię.
przynajmniej wiem kiedy wiosna przychodzi...jak mi piegi wyłażą, bo zimą schodzą...serio...
— Richard M. Devos

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
Wiem, że późno ale ja też jestem za pionem :)

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
Zdecydowanie PION :wink:
Ale przedmówczynie już Cię przekonały do niego :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
wygrało pionowe...teraz próbuję coś pokombinować i połączyc dwie foty...czy wyjdzie, czy nie,  nie wiem; w kazdym razie muszę sięgnąć do ciążowych zdjęć studyjnych.

Wiecie co jak człowiek znajdzie w końcu fajną firmę z ciuszkami dla dzieci, to nie można nigdzie kupić ich wyrobów, no prawie nigdzie i wybór mały...

Po wczorajszym spacerze - częściow w deszczu z resztą - czuję gluta w gardle. Hartowanie córki skończy sie chorowaniem matki.
— Richard M. Devos

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Lila a co Ty do swej cery masz? Ja tam tylko sliczne piegi widze. A tak w ogole to przypominasz mi jedna piosenkarke z 'jaka to melodia':-D

A o jakiej firmie ciuszkow piszesz? piszesz

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Firma Minetti...wcale nie jest włoska a polska...
Mają fanatastyczny patent na pajacyki. Szyją je ze ścigączami dookoła kostek. Jak Młoda fika to jej sie nóżka nie wysuwa, a ona potrafi tymi nogami przebierać jak w młynku. Ma jeden taki pajac tyle, że chopięcy...teraz szukam dziewczęcych i tylko jeden znalazłam...a chłopaczkowego nie chce kupić, a tych jest więcej.
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Liliann, jakbyś mi to szybciej skrobnęła to miałabyś całe stadko ciuszków - teściówka własnie z Italii wraca, ona jak jej się kasę da, to zakupy zrobi nawet dla samego diabła ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Majuś....to polska firma...tylko nazwa tak podpuszcza klienta..
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Taa-jak w Twoim poście powyżej

Firma Minetti...wcale nie jest włoska a polska...

to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem  :glupek: chyba jeszcze śpię

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Majuś...najlepszym się zdarza.

Ponieważ moje Słońce ma juz skończone 9 tygodni czas na pewne zmiany....w diecie mamy.
Wszystkie niepokojące mnie zmiany skórne wycofały się:
- szostkość i zaczerwienienie za uszami;
- szostokość skóry na wyprostnych częściach kończyn;
- drobnoplamista wysypka na tułowiu - po szczepionce, z przegrzania lub po pomidorach - trudno było to zweryfkikowac, bo nałozyło się na siebie kilka prawdopodobnych czynników sprawczych;

Mama od kilku dni radośnie wcina hiperalergogenne pomidory a skóra nadal jak atłas...A zatem ogłaszam wielki powrót surowych warzyw. Bez szaleństw z tymi wzdymającymi oczywiście; oraz stopniowy powrót nabiału. Jem tyle żółtego sera i mleka do kawusi, że Młodą juz dawno powinno wysypać, a nie wysypuje.

Tym bardziej mnie to wszystko cieszy bo mleka jest nieco więcej. Mniej dokarmiam butlą.

I jeszcze jedno...powiem Wam, że ludzie na tym forum są wielcy. Szczególnie jedna Foremka, która sama z własnej nieprzymuszonej woli czytając o moich problemach z lakacją wysłała mi robione ziółka...Ziółka przyleciały aż ze Szwajcarii...naprawdę łza się może w oku zakręcić, mi się zakręciła...

— Richard M. Devos

Offline merkunek

• Chuck Norris
Miłego smakowania w warzywkach zatem ;D

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
Liliann będzie teraz w soim żywiole  ;D

Offline rajdowka

• Chuck Norris
sliczna ta pionowa fota ;D

Przyznam sie prosto z mostu, ze czytam cos w stylu "przelatuje" (nie ogarniam tych wszystkich informacji nt maluchow).. ale na fociakach zawsze sie zatrzymam ;D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
rozumiem Rajdziu rozumiem...to jeszcze nie są po prostu Twoje klimaty....ale za czas jakis... ;D ;D ;D
— Richard M. Devos