Autor Wątek: Ewunia - niedzielna córunia Liliann i Krzysia - mała Smoczyca w czepku urodzona.  (Przeczytany 367238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
Lila
ja Ci powiem,ze tak naprawde to jeden wielki pic na wode jeslito kolki...sama wiesz-moze cos chwilową ulge przyniesc...ale poprostu trzeba je chyba przejsc(ale niewiem -jak sama wiesz-kolek nie przerobiłam...) odezwe sie jak sie tylko ograne.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
...hee heee jak to konował przewaliłam publikacje medyczne w temacie kolek....
Jestem bogatsza o wiedzę...co i tak nie pomoże mi uporać sie z tym krzykiem jeśli się powtórzy.

Koszty zużytej benzyny na wożenie Młodej po nocy wozem odliczymy jej od kieszonkowego  ;D ;D ;D

Właściwie juz mamy godzinę zero...na razie nie wyje...na razie...
...a ja jestem os...na ze strachu...

"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Lila trzymam kciuki ;)
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
dziękuję za kciukowe wsparcie....

właśnie mój kochany mąż spalił mi duszoną marchewkę...
Zaczęłąm karmić piersią i nie mogłam iść do kuchni, udzieliłam instrukcji słownej...i dupaaaa...
...no szlag mnie trafia. Na własną głupotę głównie, bo mogłam nauczyć go chociaż minimalnie gotować. Nie nauczyłam, nie widziałam potrzeby, to teraz mam.

Praktycznie od dwóch dni nie mam nic do jedzenia, bo nie mam czasu na zrobienie go. Przez to właśnie zjadłam coś co zaszkodziło wczoraj Ewie....po prostu z głodu...

Moje marzenia o rozszerzeniu diety chwilowo mogę na kołku zawiesić, a nie wiem jak długo jeszcze bez surowych warzyw wytrzymam...
A teraz jeszcze ktoś spalił mi marchew...mogłabym zabić i wcale nie żartuję...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Ehh lila, wspolczuje problemow brzuszkowych Ewci. Mam nadzieje, ze szybko znikną!

Nie denerwuj sie na Krzysia...on pewnie tez jest zestresowany całą tą sytuacją. Ja pamietam jak sama przypalalam obiady, bo akurat miala mala na cycu lub darła się, a ja nie mialam jak tego wszystkiego ogarnac.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Raport poranny.
Wczoraj był jedynie wieczorny marudzacz pospolity…o 22 z minutami poszła lulu.
Być może to jednak nie kolki, a efekt matczynej konsumpcyjnej głupoty. Chociaż w definicji mówi się o minimum trzech napadach płaczu w tygodniu, zatem jakby co mam jeszcze szansę się załapać.
Co by to nie było brzucho miewa wzdęty i okresowo mi się pręży i stęka przy bączkowaniu, ale jakby nie patrzeć prawo ma…w końcu przewód pokarmowy jest jeszcze niedojrzały.

Krzycho stwierdził, że jak to się powtórzy to idziemy do lekarza. No i popatrzyłam na niego wzrokiem ze wszech miar zdziwionym i powiedziałam, że jak już, to ja sama wiem co robi się w sytuacji, kiedy trzeba wykluczyć wszystkie inne przyczyny takiego ryku poza kolką i jak pozwoli to do lekarza możemy już iść pakietem badań. Nie będę sobie robiła pustych przebiegów.
 Tym bardziej, że na wiele rzeczy nie mam czasu….

Np włosy podcięłam sobie sama…wczoraj 7 rano we własnej łazience…No dobra tył równał mi mąż. Wyglądam sobie tak sobie, ale nikt nie ucieka na mój widok. Tak mi się przynajmniej wydaje.

Z innej beczki. Wyprowadziliśmy Ewę na noc do drugiego pokoju - już drugą noc z rzędu przespała w swoim łóżeczku, a nie w kołysce.
Jak tak dalej pójdzie kołysce podziękujemy…choć lubię ja w dzień mieć na oku, a w kołysce mam.

A tak w ogóle mam już elektroniczną wersję fotek z ciążowej sesji plenerowej (ze studyjnej nadal nie) …nareszcie…
— Richard M. Devos

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
No to czekamy na fotki - co nie?

Kurcze, podziwiam Twoje podejście do bycia mamą, fajnie to wszystko opisujesz :) Lubię zaglądać do twojego wątku, chociaż na dzieciach jeszcze się nie znam i w niczym nie pomogę.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Póki obie ręce wolne, bo smoczyca śpi...a to nie potrwa długo...

...wspomnień czar...a to było tak niedawno...

Ciąża czy nie ciąża….jestem piękną kobietą…

xxxxxxxxx

Córeczka tatusia…

xxxxxxxxxx

Maszerujemy we troje…I teraz już tak na dłuuugo….

xxxxxxxxx

Zadumanie…

xxxxxxxxx

...i trochę radości...

xxxxxxxxx

Tylko Ciebie mogę tak kochać….

xxxxxxxxx

Buszując w zbożu….

xxxxxxxxx

« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2009, 12:35 wysłana przez liliann »
— Richard M. Devos

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Liliann, Ty i tak ze stoickim spokojem podchodzisz do wielu spraw...ja podziwiam Twoje opanowanie
Ha foty są... ;D

Offline Anjuschka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 15.05.2010
Super... Brzusio był naprawdę imponujący :) a teraz to już naprawdę jesteście w trojkę :)

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
świetne foty, też takie chcę mieć jak będę miała pod sercem dzidziusia  ;D

Liliann pięknie wyglądałaś

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
Lila, piękne foteczki  :D w końcu się doczekałyśmy   :skacza:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
super fociaki!!!
najbardziej podobają mi sie te w zbożu

Offline kamyczek

• maniak
  • data ślubu: 28.12.2006
cudowne! :) takie cieplutkie :) :) i takie miłosne :)
ANCYMONEK :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
oj tak te ostatnie w zbożu są suuuuper!
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Świetne zdjęcia.

Jak będę kiedyś przyszłą mamą to też sobie taką sesję strzelę. To jest wspaniała pamiątka na całe życie zarówno dla rodziców jak i dla dziecka.

Offline pomarancza

• entuzjasta
Piękne zdjęcia! Cudna pamiątka!!!

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Zgadzam się z dziewczynami, te "zbozowe" są piękne!! A fotka pt. Tylko Ciebie mogę tak kochac doprowadzila mnie do łez....

Offline KAHA

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Denique non omnes eadem mirantur amantque
  • data ślubu: 11.09.1999
KAWAŁ pięknej pamiątki.....cudne....

Offline kobietka
  • maniak
Zdjecia sa cudowne!!

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
zdjęcia rewelacyjne! ale to chyba nie wszystkie?  ;D

lilian, gdzie byś mi polecila zrobić konsultację okulistyczną??
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Eluś wszystkie...może z dwóch nie wrzuciłam...
no i nie ma studia...nadal...

Co do okulistów to ja będę polecać pania profesor z wiadomych względów, bo to moja wybawczyni od noża, ale u niej konsultacja w gabinecie prywatnym ma cene profesorską (i słucznie z resztą)...jeszcze mogę kogoś polecić, ale to na priv...Eluś przypomnij mi sie (priv), bo ja zapomnę
— Richard M. Devos

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Już wysyłam priva przypominacza. A btw, co z twoim wzrokiem? wspominałaś że coś nie teges.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Mam problem  ostrością różnej maści i treści.
Np jak czytałam ulotę od wody mineralnej to źle widziałam i ostrzyłam jak obiektyw aparatu na auto focusie - nieostro - ostro- nieostro- aż sie w końcu na ostro ustawiło. Jakiś problem z akomodacją. Boli mnie okresowo głowa i bolą mnie oczy przy nacisku.
Z resztą jeden z doktorów kótry mnie jeszcze poza panię profesor badał mówił, że mam najprawdopodbniej źle dobane szkła (wada mi się zmieniła najwidoczniej) i mam podejść po połogu...
— Richard M. Devos

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Uuu.. to nie fajnie. Jak mi się pogorszy po porodzie to ja już będę ślepa jak kret. A to może się pogorszyć wzrok i tak już zostać na amen??

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
...oj Eluś medycyna zna różne przypadki...jak sie siatkówka odklei to bedzie trwałe uszkodzenie, ale w postaci ubytku pola widzenia raczej, a nie ostrości.
Wiem, że moja mama miała przejsciowe pogorszenie ostrości wzroku....
We, też że po porodzie obowiązkowo mam sie na kontrole zgłosić.
madrzejsza to bede po wizycie, bo tak na pewno to nie wiem, na okulistyce to sie znam tyle co nic...
— Richard M. Devos

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
WOW... fotki zajefajne!!! Te w zbożu po prostu czaderskie!

Offline martulka

• Chuck Norris
  • 2+2+2=nasza rodzinka :)
  • data ślubu: 18-06-2005
Liluś cudne te fotki plenerowe :) A studyjne też będziesz wklejała?

I trzymam kciuki,żeby to jednak nie była kolka tylko jednorazowa wpadka jedzeniowa mamuśki :ok:

Offline kuchasia

• Szczęśliwa Pani W.:)
  • Chuck Norris
  • Lenka-Nasz Największy Skarb...
  • data ślubu: 21.04.2007 godz.18.00 Sak
Piekna sesja zdjeciowa,po prostu miodzio...
I czekam na foteczki studyjne:)

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Liluś wszytskie zdjęcia piękne , ale to mi jakoś najbardziej się podoba:)

xxxxx
« Ostatnia zmiana: 11 Listopada 2009, 12:35 wysłana przez liliann »
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -