Autor Wątek: Zaobrączkowani! ... czyli najpiękniejsze dwa dni Natienki i Tituska 21.06.  (Przeczytany 120787 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
Ślicznie wyglądałaś i fryzurka całkiem, całkiem  ;)
... całkiem to by się rozpadła, jakby Ci taką zrobiła na ślub...
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
ta próbna jakoś niebardzo mi się podoba... ale na panieńskim wyglądałaś ślicznie :)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Na panienskim super wyglądałaś. a ta fryzurka próbne to jakaś nie teges.

Buźka. czekam na wiecej ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
Próbna dosyć ciekawa,ale skoro tak szybko sie rozwalila to cos bylo nie tak  :-\

Panienski super-wygladalas olsniewajaco  ::)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
super zdjecia   z panienskiego

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline bubulina
  • maniak
Rewelacyjnie!!!

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
fryzura faktycznie srednia a panienski hmm... zdjecia rewelacja :)
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
cudny ten torcik   ::) głodna się zrobiłam  :D

fryzura próbna OK ale faktycznie coś się "rozpuściła" za szybko  :P

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
Hmm... dziękuję za miłe komentarze - może i ładnie wyglądałam, ale dopóki nie wylałam na siebie tej ogromnej Pina Colady  8) ::)

No to teraz to co Forumki lubią najbardziej: dalsza relacyjka oraz zdjątka  ;D ;D ;D ;D

Poranek Ślubny

6.45... pobudka... zieeeeeeeeeew  :ziew: - to już naprawdę dziś? Trochę dziwnie się czuję... żadnego stresu, nerwów, miliona myśli... jest odwrotnie. Po raz pierwszy w życiu jestem cicha.

Pierwsze co - pogoda. Jeszcze dzień wcześniej przeleciałam w internecie parę serwisów pogodowych - nie są zgodne. Jedne dalej twierdzą że deszcz, inne że deszczu nie będzie, ale zimno. Moje oko jednak z zadowoleniem stwierdza, że na dworze słońce. No!

...biorę kąpiel, próbuję jeść śniadanko. Na około mnie powoli zaczyna buzować... a ja milczę i obserwuję. Mama zaabsorbowana przyozdabianiem klatki - chyba nie zauważyła że nie szczebioczę jak zwykle.

Coś nie tak? Czemu tak dziwnie się czuję? Chyba to jednak stres - a myślałam że się w ogóle nie będę denerwować! Ledwo przegryzam kanapkę - to też nowość, bo w stresie jakos zwykle więcej jem. Brzuch dziwnie 'ściśnięty', cały czas coś 'czuję' w gardle - może dlatego nic nie mówię.

...czuję się trochę nieobecna. Wszystko dzieje się jak w filmie, i to w zwolnionym tempie. Przejdzie, nie przejdzie? No nic, idę pomagać Mamie i Teresce (kumpela z Londynu, przyjechała dzień wcześniej) przyozdobiać wejście do domu. Ale już nie  ma czasu myśleć, bo już zaraz...

8.00 fryzjer . Trochę stresik - jak wyjdzie tym razem? Powiedzieć coś, nie powiedzieć? Nawet nie wiem co zmienić. Mówię że chcę tył trochę wyżej, żeby się welon mógł na czymś podtrzymać, i zmienić przód - to w nim źle się czułam, a w końcu jak się ma welon wpięty od góry, tak jak ja chciałam, przód jest jedyną częścią fryzury doskonale widoczną przez wiele godzin!

Siadam... najpierw robimy tył. Hmm... nie wiem co tam się dzieje, ale z zachwytów innych fryzjerek wnioskuję, że nie jest źle ;) Dość szybko się uwijamy z tyłem - jakies 45-50 minut.

Teraz przód - serce mi staje. Magda kombinuje, kombinuje... może tak, a może inaczej? W końcu spina jeden bok  - a ja już wiem że będzie super! Uśmiech się w końcu zaczyna malować na mojej twarzy a Magda oddycha z ulgą. W końcu przychodzą: Mama i Siostra Ola - świadkowa, na swoje czesanie. Ochy i achy, więc cieszę się jeszcze bardziej!

Na koniec rozrzucam przed Magdą komplet ozdobnych spinek zakupionych za fortunę w Londynie (oczywiście planuję je wszystkie oddać po powrocie - całe szczęscie w Londynie można oddawać prawie wszystko, nawet czasem bieliznę). Magda próbuje tą i tamtą, w końcu decydujemy się na moje faworytki - dwa małe wachlarze, które idealnie pasują do fryzury.

Jeszcze trochę brokatu... i gotowe!

Cała uchachana wybiegam na...

10.00 makijaż . Tu zero stresu - Agnieszka, wizażystka Sephory, tak pięknie mnie pomalowała na próbnym, że teraz się trochę relaksuję. A raczej - próbuję, bo Agnieszka też wychodzi za mąż za dwa miesiące i zasypuje mnie pytaniamy które znów podnoszą we mnie poziom stresu...

...godzinkę później jestem gotowa. Uśmiecham się do lustra - i oczywiście zapominam cyknąć fotę z Agnieszką. Na koniec dostaję parę próbek kosmetyków, żebym mogła poprawiać makijaż na weselu. Nie sięgam po nie ani razu tego dnia - makijaż jest idealny!

11.30 jestem znów w domu . Próbuję wykorzystać fakt że jestem tak dziwnie spokojna i dopakować to co muszę. Powoli przyjeżdża rodzinka - i oczywiście koniec spokoju. Wszyscy pytają mnie o stres, a ja jak na złość się nie stresuję. Robię im herbatkę, zagaduję. Zegarek pokazuje 12.30...

12.35 przyjeżdza ekipa foto-wideo . Wojtek Nec ze Studio S4 i Jarek ze Studia Wyli jak zwykle rozbrajają wszystkich dobrym humorem. Przydaje się to zwłaszcza trochę zdenerwowanej mamie.
Czas się w takim razie ubierać! Najpierw wynoszę sukienkę aby im pokazać.

Parę fotek i biegusiem do sypialni aby się ubrać. Po założeniu bielizny i pończoch, mama wpada do sypialni otwierając drzwi na ościerz. Pan Wojtek macha mi z uśmiechem, podczas gdy ja próbuję sobie wmówić że jako fotograf na pewno widział już kobiety w negliżu.

Kończymy ubieranie...

Detale..

Tył sukienki

Podwiązki - aż dwie! Jedna pożyczona (ecru) druga prezentowa (niebieska) - obie na szczęście!

Zakładamy biżuterię - tu jeszcze bez kolczyków

Ostatnie poprawki makijażu...

A oto pomagająca ekipa!

A tak wyglądałam 'przygotowana'...

...południowe słońce...

Na koniec welon..

...a teraz już tylko czekanie na Ukochanego...

Następny wpis - szykowanie u Wojtka, opis spotkania i błogosławieństwa...
« Ostatnia zmiana: 2 Lipca 2008, 13:20 wysłana przez Natienka »

Offline aadaa

• Ada
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06/09/2008
Przeczytalam jednym tchem ale mi sie podobało :) pieke zdjecia :) wygladalas super tego dnia .... swietnie !!!!
B .: 02/06-2010    K.: 20/06-2012

Offline JulkaJ.
  • entuzjasta
I ja zawitałam do Twojej relacyjki, mogę jeszcze??
Przeczytałam całość, obejrzałam zdjęcia, i stwierdzam, że wyglądałaś pięknie.. :brawo_2: :brawo_2:
A te zdjęcia znad morza, szczególnie ostatnie, genialnie wyglądają.. ;D ;D

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
wow cudnie!!!

wyglądałaś naprawde ślicznie!!!

czekam na jeszcze :)

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
 :szczeka: wyglądałaś prześlicznie,ta suknia i oczywiście welon bosko  :o

czekam z niecierpliwością na więcej

Offline Maga

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30. 08. 2008
Mi tez sie bardzo Twoja relacyjka podoba. Tak mi sie wydawalo, ze znam ta suknie... Moja psiapsiolka byla ubrana w taka sama w grudniu na swoim slubie, ale chociaz jest sliczna dziewczyna to wygladala w niej o niebo gorzej ! Ty wygladalas o wiele, wiele lepiej ! Rewelacyjnie ! W odroznieniu od niej suknia Cie nie pogrubiala, a podkreslala super Twoja figure ! Wygladalas lekko, kobieco, naprawde duzy plus! A fryzurka tez super - szczegolnie podoba mi sie to upiecie z przodu na bok - rewelka! I niesamowity welon :)
Zapraszam do mojego odliczania:)

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
 świetnie wszytsko relacjonujesz- juz czekam na ciag dalszy  ;D

:tupot:

Offline justek ;)

• forumowicz
 :hello: można się dołączyć?? ślicznie wygładalaś :)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
piekne

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline Agatha
  • entuzjasta
o rany  :brawo: :brawo: :brawo: ja chce więcej

najbardziej mi sie podoba to zdjęcie z profilu, kedy cała czarna jesteś... ;D ;D ;D

Offline anikaa

• entuzjasta
  • data ślubu: 2.08.2008
Natienko, możesz pokazać ten welon w całej okazałości???

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Próbna mnie się nie podobała  :-\
Na panieńskim wyglądałaś CUDNIE!!!! ;D

A jako Panna Młoda REWELACYJNIE!!!!
Czekamy na więcej  :-* :-* :-*

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Oczywiscie ze można się dołączać, bardzo mi miło że jesteście z Nami ;)

A co do sukni - jest zupełnie inna niż myślałam że wezmę! Chciałam La Spose lub Pronovias - te delikatne koronkowe suknie, albo wlasnie odwrotnie - te hiszpańskie z falbanami.

Ale jak zaczęłam przymierzać, to mimo że te delikatne były piękne, to niestety wyglądałam w nich jeszcze drobniej - zgubiłabym się wśród innych co wystawniejszych Gości  ;D Z kolei te falbaniaste były tak wielkie i niewygodne, że w zasadzie gwiazdą byłaby sama suknia, a ja gdzieś na szarym końcu, próbująca się jakoś w niej poruszać  :P :P :P

A ta suknia... w katalogu nawet się na niej nie zatrzymałam (tragiczne zdjęcie). Oczywiście moja mama wyhaczyła ją wiszącą w salonie, wśród wielu innych. Ona od razu wiedziała że to Ta, a ja kręciłam nosem i najpierw oczywiście poprzymierzałam wszystkie La Sposy.

...w końcu przyszedł moment na Nią... założyłam i aż nie mogłam uwierzyć! Była idealna. Nawet forumki tłumnie przegłosowały tą suknię nad wszystkie inne jakie kiedys wklejałam w wątku "Zniecierpliwione 2008". No i tak stałam się szczęśliwą posiadaczką sukni która jest nie tylko piękna sama w sobie, ale która sprawiła że w Ten Dzień czułam się naturalnie ...po prostu jak ja. Tylko piękniejsza  8) ;D :P ::)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Przepięknie wyglądałaś
welon cudny
nie mogę się doczekać dalszej części

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
Welon dziękuje za komplementy  8)

A w calej okazałości będzie później - ale trzeba przyznać że to niełatwe go złapać w kadrze  ::)

Offline izabell26

• kolorowe życie
  • entuzjasta
  • data ślubu: 09.08.2008
szczerze mowiac..zachwytów tu nie ma konca..wiec i ja sie przylączam..wygladałas jak..ksiezniczka..calineczka..kopciuszek po przemianie ..i to zdjecie z oknem..ach, gdzie ten Ksiaze..a on juz podazał..cudownie..

Offline Kora29

• entuzjasta
  • data ślubu: 30.08.2008 r.
Oj Natuś- świetna relacja, pięknie. Świetne zdjęcia, super narratorka...Czekam więc dalej!

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
No i ja tu dotarłam :hello: Wyglądałaś slicznie !!!!!!!!!!!!!! Czekam na więcej  :tupot:

Offline KashDar

• uzależniony
  • data ślubu: 14.06.2008r. godz. 17.00
Ślicznie,
zresztą wszystko juz zostało na ten temat powiedziane...    ;D

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
poprostu bosko!!!

czekam z niecierpliwością na cd.
zdążymy przed moim ślubem :brewki: :brewki:

Offline vonka