Kochane moje

dziękuję Wam, że do mnie zaglądacie i przepraszam, że nie jestem częstym gościem na forum jak to wcześniej bywało, ale nie mam wogóle czasu nic a nic bo praca po pracy zmęczenie i rozworzenie zaproszeń, ponieważ parę osób odmówiło i musimy dopraszać rezerwowe osoby a poza tym co słychać a mianowicie, miałam I przymiarkę sukni

i z jedną z Was byłam na tej przymiarce

zgadnijcie o kogo chodzi

i bardzo ale to bardzo Ci dziękuję

było mi niezmiernie miło i cieszę się, że zgodziłaś się ze mną jechać

powiem jedno cieszę się ze swojego wyboru, że to właśnie ta suknia za nic nie zmieniłabym na inną, jest piękna jak dla mnie i wyjątkowa, welon jest dokładnie taki jaki chciałam, błyszczący i do samej pupy

przed wyborem zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam decydując się na białą i wiem jedno to był bardzooooooooo dobry wybór

oczywiście foteczki są i zaraz będą na przeproszenie tylko nie patrzice na moje głupkowate miny i fryz

a poza suknią, dziś odebtraliśmy podziękowania dla rodziców, są to zdjęcia portretowe z wierszem, są cudne, nie mogę się napatrzeć

dalej mamy opłaconego organistę i flecistę i co najważniejsze Sebcio ma kamizelkę, w końcu staneło na ecru, ale to ecru jest takie powiedzmy wyblakłe, że nie zlewa się z garniturem do tego oczywiście ma już zakupioną koszulę i spinki, pozostały tylko buty... no a tak to jeszcze parę spraw pozostało i mam nadzieję, że jeszcze pare dni i będę mieć czas na forum bo jest mi źle kiedy nie mogę zaglądnąć

i wybaczcie mi, ale niewiem czy będę w stanie nadrobić wasze wątki nad czym ubolewam

...
Milenko i Gabrysiu dziękuję za te fotki kamizelek

są piękne