Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 82301 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś ja miałam eustomy i prezentowały się bardzo ładnie. A z bukiecików, które nam zaprezentowałaś podoba mi się ten od Gabiś i ten biały zwisający, ale ja bym go zrobiła w innych kolorach.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ala oki  :)

Ewcia no ja niewiem niewiem czy Cię zabierzemy  :P  ;D (żarcik)

Milenko no wcale się nie dziwię, że podoba Ci się ten bukiecik Gabi bo on jest przepiękny  ;D

w tym tyg powinnam być blondynką  :P wysyłałam na Kasi emaila te fotki i to dwa razy i dopiero dziś zajarzyłam, że pomijam jendą literkę  :mdleje: a ja Kasi truje głowe no a jak ma coś dojść jak wysyłam źle
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
mam problem  :-\ :-\ :-\ :-\ jutro wybieramy się do USC i przez cały czas mówiłam, że będę mieć podwójne nazwisko a dziś od rana to jestem "głupia" bo niewiem czy zostawić swoje czy wziąść tylko męża, wiem, że moja psiapsióła ma rację mówiąc, że i tak praktycznie w każdych dokumentach trzeba podpisywać się panieńskim i niewiem co postanowić  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

jeśli chodzi o bukiety postanowiłam, że jeśli się uda z tymi storczykami to będzie Gabisiowy bukiecik, a jeśli nie to albo candedeski (dobrze to piszę??  :P) albo candedeski+róże a w ostateczności jak dobrze będzie wyglądać ten przedłużony

a i jutro trzymajcie mocno kciuki o 10.30 PROSZĘ PROSZĘ nie będę pisać o co chodzi bo nie chcę zapeszyć  ;) ale jutro obiecuję czy się uda czy nie, że Wam napiszę o co chodzi

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
z nazwiskiem to jest problem, sama też już zaczynam się zastanawiać  ;D

a mi kwiaciarka powiedziała, że cantadeski są niestety tylko w teraźniejszym czasie, a później juz ich nie ma, więc najpierw sie dowiedz czy w sierpniu będą

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no mój Sebcio był w kwiaciarni pytać się o te ztorczyki to z tego co mi powtórzył to pani kwiaciarka powiedziała, że storczyków nie ma i poleciła eustomy bądź właśnie cantadeski, ale jutro do niego jadę więc jeszcze podejdę i się dowiem, bo wiadomo jak to z chłopami  :P  ;D

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
To będziemy trzymać kciuki, tylko napisz później o co chodziło. a co do nazwiska to ja na szczęście nie mam problemu bo moje jest dość długie i PM-a też także jakbym złączyła dwa to trochę głupio by to wyglądało. także biorę po mężu  :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
co do nazwiska.. mam dwa i nie zaluje ;D

uwielbiam je ;D

Dziewczyny co do bukietow... niektorym po prostu sie nie chce troche postarac.. ja mialam w sierpniu mnostwo storczykow i cantadeski w bukiecie.. te kwiaciarnie niektore mnie rozwalaja :mdleje:

to tak jak slyszalam pania w kwiaciarni, ktora instruowala jedna ktora kupowala storczyka w doniczce jak ma pielegnowac.. szkoda slow..

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś- będę trzymała kciuki !! :) a co do nazwiska ,to musisz sama dokładnie przemyśleć, czy zostawiasz swoje panieńskie nazwisko ,czy nie... :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
będe tzrymać kciuki !!!!!!!!
A co do nazwiska chyba Ci nie pomoge, bo sama sie zastanawiam czy jedno czy dwa  :-\ z jednej strony chciałabym dwa bo mój PM ma dość śmieszne i trudne nazwisko ale z drugiej pisac dwa, zrezsta ja codziennie podpisuje sie ok 50 razy w  pracy więc dodawać sobie pracy - bez sesnu  ;D  :-\ sama nie wiem....

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś nie wiem o co chodzi ale będę trzymać kciuki.

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Aguś ja też zaciskam kciuki  :)

A te kwiaciarki od siedmiu boleści pozostawiam bez komentarza  ::) Zgadzam się z Karolą, wystarczy spojrzeć na jej bukiet, mnie też mówiły że storczyka w kwietniu nie dostanę i cancadeski w ciemnym różu  ::) Dla chcącego nic trudnego jak to mówią  :P

Przejedź się do tej kwiaciarni w Auchan, ja tam robiłam, jest tam jedna przesympatyczna pani, która zna się na rzeczy, a ceny są takie jak wszędzie  :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
witam Was środowo, co prawda do 10.30 jeszcze troche czasu pozostało, więc jeszcze nie napiszę o co chodzi i dziękuję za te kciuki trzymajcie trzymajcie  mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

rajdóweczko twoja wypowiedź jest pierwsza w moim odliczanku więc witam Cię bardzo serdecznie i cieszę się, że jesteś  :hello: i już byłam przekonana, że jednak zostanie męża po rozmowie z psiapsółą a teraz mam znowu mętlik po twojej wypowiedzi  ::)  :P no cóż pewnie ostateczna decyzja zapadnie w USC

aduś dziękuję Ci bardzo za radę  :przytul:  :-* co do kwiaciarni, najpierw zobaczę co powie mi ta pani u której mam zamiar zamówić bukiecik a potem jak coś to podjadę do auchana

jeszcze mam pytanie, może głupie no ale niewiem  :P czy za wyciągnięcie aktu chrztu trzeba złożyć jakąś ofiarę pieniężną oczywiście????

a narazie przesyłam buziaczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Agatko Wy macie ślub 16.08, czy 09.08 :?: bo nigdy nie pamiętam  ??? Jeśli 16go to za wcześnie wybieracie się do USC.

Za metrykę chrztu pewnie co łaska ksiądz sobie zawoła.

Kwiaciarnię w Auchan już odwiedziłam, babka jest bardzo sympatyczna, jak pisze Adusia.

Dokładam swoje kciuki  ;)

i lecę sprawdzić maila  :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kasiu my ślubujemy 9 sierpnia  :los: także nie jest za wcześnie aby wybrać się do USC  ;)

no to fajnie, że ta pani z auchana jest fajna dobrze wiedzieć  ;)

a jak tam email  ;)  :oops:

i tak tak co miałam napisać  :P... dziękuję Wam Kochane  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-* za kciuki i oczywiście pomogły

:skacza: :skacza: :skacza: :skacza:  DOSTAŁAM PRACĘ - ZACZYNAM OD CZERWCA :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Kochana gratulacje nowej pracki :!: Super :!:  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kasiu dziękuję  :-*  :przytul: nowej to może nie bo to moja pierwsza praca taka poważna  :P bo wcześniej to tak dzieciaczkiem sie opiekowałam i tym bardziej się cieszę  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś gratuluję :D A co to za praca?

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Milenko dziękuję  :-*  :przytul:

ah no tak z wrażenia nie napisałam co to za praca a więc będę pracowała w żłobku jako opiekunka  :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia: (już się boję  :P)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Eeeee to fajowo  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Aguś bo byś sobie datę wpisała profilu i nie byłoby już problemu  :P

Gabiś
  • Gość
Gratuluję pracy !!!!!
I wpisz tą datę w profilu :) ;) ;) ;)
Buziaki środowe :)

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Gratuluję nowej pracy :brawo_2: :brawo_2:

A co do storczyków, to piszę to w kolejnym wątku. Na wystawie hodowcy mi powiedzieli, że niemal w każdym miesiącu kwitnie jakaś ich odmiana. A że odmian jest mnóstwo, to i z kolorami nie powinno być problemu. Wszystko zależy od "chce mi się" kwiaciarni ::)

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Edzia ma rację....stroczyki mają wiele odmian..... niektóre kwiaciarnie poprostu nie mają ochoty się wysilić...

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
gratuluję!!!!! :) bardzo się cieszę, że dostałaś pracę :) a gdzie jest ten żłobek ? będziesz miała blisko do pracy ??
Powiem Ci, że jakoś przeczuwałam ,że chodzi o pracę :) Jak tam po wizycie w USC ? Jaką decyzję podjęłaś ?
buziaki  :-*  :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Gratuluje dostania pracy  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Gratuluję pracy  :D

Aguś, ja na 10 minut przed wejściem do USC się zastanawiałam. No i stanęło na jednym - po mężu  ;)

Offline motyleksz23

• forumowicz
  • data ślubu: 28.06.2008
Aguś gratuluję nowej pracy i podziwiam ja bym się chyba nie odważyła opiekować takimi maluszkami :)
a nazwisko też będę miała po mężu bo nazwiska oba mamy długie więc jakbym wzięła dwa to bym się nie zmieściła w rzadnej kratce do podpisu  ;) np w dowodzie :)

Offline rajdowka

• Chuck Norris
e ja tez mam dosyc dlugie i jeszcze dlugie imie ;D

ale takie rzeczy nie sa dla mnie przeszkoda .. ;) jakos nie moglabym rozstac sie z nazwiskiem z ktorym zylam przez tyle lat ;) a co!

i ciesze sie, ze ktos tez mnie popiera z tymi storczykami ;D

no i dziekuje za powitanie ;)

wpadam i sie madruje - wiem.. ale jezeli moge ktorejs z Was pomoc to pisze.. mimo, ze moge byc nielubiana ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś gratuluje dostania pracy  :Najlepszy:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Super że dostałaś pracę! Na pewno sobie dasz radę! Całuski!

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Agusiu bardzo fajna praca i też wymagająca dużo cierpliwości. Moja mama też pracuje w żłobku, ale dzieciaki sa tam zabawne:) Bedzie fajnie... na pewno