ile gratulacji i miłych słów dziękuję Wam bardzo
Ada
Gabi
Edzia
Ewelinko
Natulinek
Justyś
Agatko
motylek
Madzia
Ania
Ala

a teraz zacznę odpowiadać na pytanka
Ewelinko żłobek jest w D.Górniczej na samym końcu Mydlic, także dojazd troszkę kijowy, ale od czegoś trzeba zacząć i ważne, że praca będzie, bo tak wogóle to ja bym chciała na świetlicy środowiskowej pracować i mam nadzieję, że kiedyś się uda, ale w żłobku też mogę, miałam praktyki także jakoś nie jest mi obca ta praca...
motylku to jest to co przed chwilą napisałam, miałam do czynienia z tyloma maluchami w szkole średniej bo ukończyłam liceum medyczne jako właśnie opiekunka dziecięca i oprócz praktyk w żłobku miałam również w domu małego dziecka, także znam się na tym

gdyby było inaczej nie podjęłabym się tej pracy bo rzeczywiście przy dzieciach trzeba mieć oczy dookoła głowy i to co napisała Milena dużo cierpliwośći, zobaczymy jak będzie mam nadzieję, że fajnie
jeśli chodzi o wizytę w USC jak się okazało, że od czerwca mam zacząć pracę to na spokojnie pojedziemy w poniedziałek, bo to mieliśmy jechać wczoraj jakbym od przyszłego tygodnia miała zacząć pracę a jeśli chodzi o decyzję co do nazwiska to na 90% by zostało męża, te 10% robi mi mętlik w głowie

wczoraj Sebcio był wyciągnąć akt chrztu z parafii w której był chrzczony oczywiście i ksiądz powiedział co łaska a ja dziś byłam w prafii gdzie ja byłam chrzczona i nie uwierzycie ksiądz bez ogródek powiedział
należy się 25zł za świstek tyle kasy, jak powiedziałam tacie to się zdziwił i troszkę się wnerwił, zresztą nie dziwie mu się, mnie to już nic nie zdziwi jeśli chodzi o kościół także po mnie to zleciało