Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
buziaki poniedziałkowe  :-*

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Hop, hop gdzie jesteś??

Gabiś
  • Gość
Aguś coś czasu ostatnio chyba nie masz :( buziaki kochana i wracaj do nas!!!

Offline vonka

• Chuck Norris
Aguś coś czasu ostatnio chyba nie masz :( buziaki kochana i wracaj do nas!!!

gdzie się podziewasz ??

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Całuski Kochana!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Agatko gdzie Ty jestes  ???    :-* :-* :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
w końcu po moim ślubie udało mi się nadrobić Twój wątek :)
już takie niewiele czasu Ci zostało i będziesz żonką  :D
co do zazdrości to pewnie każda z nas jest troszkę zazdrosna. Ja chociaż wiem, że mój mężulek kocha mnie nad życie i odkąd jesteśmy razem zapomniał o swojej wielkiej miłości to czasem jak coś o niej usłyszę to ciśnienie mi sie podnosi. Nie mam nic przeciwko jej tylko wiem co kiedyś mój mąż do niej czuł i stąd ta zazdrość...
Mam nadzieję, że udało Wam sie znaleźć kamizelkę :) dla pocieszenia napiszę, że my ponad 3 miesiące szukaliśmy butów, bo mój Skarb ma rozmiar 47.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kochane moje  :przytul: :przytul: :przytul:  :przytul: :przytul: :przytul:  :przytul: dziękuję Wam, że do mnie zaglądacie i przepraszam, że nie jestem częstym gościem na forum jak to wcześniej bywało, ale nie mam wogóle czasu nic a nic bo praca po pracy zmęczenie i rozworzenie zaproszeń, ponieważ parę osób odmówiło i musimy dopraszać rezerwowe osoby a poza tym co słychać a mianowicie, miałam I przymiarkę sukni  :skacza: i z jedną z Was byłam na tej przymiarce  ;) zgadnijcie o kogo chodzi  :P  ;D i bardzo ale to bardzo Ci dziękuję  :uscisk:  :uscisk:  było mi niezmiernie miło i cieszę się, że zgodziłaś się ze mną jechać  :-* :-* :-* :-*
powiem jedno cieszę się ze swojego wyboru, że to właśnie ta suknia za nic nie zmieniłabym na inną, jest piękna jak dla mnie i wyjątkowa, welon jest dokładnie taki jaki chciałam, błyszczący i do samej pupy :P  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: przed wyborem zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam decydując się na białą i wiem jedno to był bardzooooooooo dobry wybór  ;D ;D ;D oczywiście foteczki są i zaraz będą na przeproszenie tylko nie patrzice na moje głupkowate miny i fryz  :Blee: ;) a poza suknią, dziś odebtraliśmy podziękowania dla rodziców, są to zdjęcia portretowe z wierszem, są cudne, nie mogę się napatrzeć  :cancan: dalej mamy opłaconego organistę i flecistę i co najważniejsze Sebcio ma kamizelkę, w końcu staneło na ecru, ale to ecru jest takie powiedzmy wyblakłe, że nie zlewa się z garniturem do tego oczywiście ma już zakupioną koszulę i spinki, pozostały tylko buty... no a tak to jeszcze parę spraw pozostało i mam nadzieję, że jeszcze pare dni i będę mieć czas na forum bo jest mi źle kiedy nie mogę zaglądnąć  :-\ :-\ :-\ :-\ i wybaczcie mi, ale niewiem czy będę w stanie nadrobić wasze wątki nad czym ubolewam  :mdleje: :mdleje:

...Milenko i Gabrysiu dziękuję za te fotki kamizelek  :-* :-* są piękne  :)
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Agatko, bosko! Suknia idealnie do Ciebie pasuje

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Agatko dziękuję  :-* no suknia jest prawie gotowa, bo spódnica rzeczywiście idealnie pasuje a gorset poszedł do poprawki ale minimalnej bo pani nawet nie mogła na mnie szpilki wbić także następnym razem powinna już być gotowa w całości  ;D ;D ;D ;D

a jeszcze zapomniałam dodać, że "mamy" na ślub gołębie i to za darmo, gościu nie chce żadnej kaski za wynajęcie gołębi, powiedział że Nam da bez żadnego ale więc stwierdziliśmy, że z takiej racji flaszeczke dostanie  :) jeśli ktoś chce wiedzieć skąd to podam na privka, gdzie go szukać

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
pięknie  :brawo_2: :brawo_2:

i masz cudny uśmiech na tych zdjeciach, widać taką radość

bedziesz przepięknie wyglądać

Offline milenaw
  • Chuck Norris
och Agatko, ale się wzruszyłam jak zobaczyłam cię w sukience. Mam sentyment do tej sukienki i to ogromny :D
A ty wyglądasz olśniewająco- lepiej niż modelka. Będziesz prześliczną panną młodą.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wow, ale z Ciebie laseczka  ;)

ślicznie wyglądasz w tej sukience  ;)

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
wow ale czaderska sukienka! naprawde prześliczna a ty w niej wyglądasz zjawiskowo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
aguś - pieknie wyglądasz!!! Moim zdaniem biel - pierwsza klasa! :D

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ale z Ciebie zgrabna dziewczynka :)
a co do suknie to nie w moim typie ale myślę, że dobrze wybrałaś :) ślicznie w niej wyglądasz :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko pięknie wyglądasz  :-* :-* :-* :-*
Musimy się w końcu ponownie spotkać :)

Offline vonka

• Chuck Norris
powiem tylko jedno słowo - ślicznie  :brawo_2:

będzie cudna Panna Młoda   :-*

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
 :o ślicznie wyglądasz i rzczywiście wybór ten sukni to strzał w 10,bardzo do Ciebie pasuje!

Gabiś
  • Gość
Kochana nareszcie jestes!!!!!!!
Suknia prześliczna!!! A ty jeszcze śliczniejsza  :D :D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Agatko! wiesz, że było mi bardzo miło, że mogłam z Tobą pojechać na przymiarkę !!!  :-* :-* :-* Wiesz też, że wyglądasz cudownie i w ten najpiękniejszy dzień będziesz śliczną Panną Młodą ! :)

Powiem Wam dziewczyny, że Agatka na żywo wyglądała dużo piękniej ! :) i nie mogłam się na nią napatrzeć!

Fajnie, że udało się załatwić gołąbki ;D i że odebraliście podziekowania dla rodziców :)
wiele buziaków  :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ewelinko wierzymy!!!!

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Agatko rewelacja, super ci w sukni!

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 Agatko dzisiaj juz tylko 40 dni   :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

pewnie jestes pochłonieta praca i przygotowaniami  :-*

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
w sukni wyglądasz b. ładnie :brawo_2: :brawo_2:

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
pięknie  wyglądasz sukni  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oj dziewczynki dziękuję Wam bardzo za tyle ciepłych opinii cieszę się, że Wam się podoba dla każdej z osobna  :-*  :przytul:  :-*  :przytul:  :-*  :przytul:  :-*  :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:  :-* :przytul:

Ewelinko a Tobie dziękuję w szczególny sposób  :-* :-* :-* :-*  :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: dziękuję, że znalazłaś czas aby ze mną pojechać kochana jesteś  ;)

och Agatko, ale się wzruszyłam jak zobaczyłam cię w sukience. Mam sentyment do tej sukienki i to ogromny :D
A ty wyglądasz olśniewająco- lepiej niż modelka. Będziesz prześliczną panną młodą.

Milenko nie wątpię w to, że masz do tej sukni sentyment w końcu to również twoja ślubna  :) i dziękuję za to co napisałaś do mojej osoby  :oops:

Musimy się w końcu ponownie spotkać :)

Alu wiesz, że bardzo chętnie się z Tobą spotkam, ale w tej chwili nie mam czasu - niestety ::)  :-\ :-\

Agatko dzisiaj juz tylko 40 dni   :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
pewnie jestes pochłonieta praca i przygotowaniami  :-*

Justyś dziś to już 37 dni pozostało  ;D ;D ;D ;D z jednej strony przeraża mnie to, że tak malutko  :o :o :o :o ale z drugiej strony nie mogę się już doczekać i chciałabym aby to było już  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:
czasu na nic nie mam kompletnie

a teraz nowinka SUKNIA JUŻ JEST Z POWROTEM POPRAWIONA  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: i czeka na mnie w salonie, ale narazie nie mam kiedy jechać może uda się 12-go  :) ale to się okaże

kurcze miałam Wam tyle do napisania a teraz gdy piszę to niewiem co miałam Wam zakomunikować  :drapanie: :drapanie: :drapanie:

przesyłam Wam buziaki  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Milenko  nie wątpię w to, że masz do tej sukni sentyment w końcu to również twoja ślubna  Smiley i dziękuję za to co napisałaś do mojej osoby  Embarassed

Aguś kiedyś ci to już pisałam, ale powtórzę: będziesz się niesamowicie czuć w tej sukni. Jedynie i niepowtarzalnie. zatrzymaj sobie to uczucie w sercu bo to jeden dzień. Ja mojej sukni już nie mam i wiem jak ciężko było mi ją sprzedać. A jak zobaczyłam twoje zdjątka to znowu to poczułam.
Będziesz wyglądać cudnie.