Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Agatko - dużo buziaków dla Ciebie :)  :-* :-* :-*  :-* :-* wiesz, że to sama przyjemność była pojechać z Tobą :)

fajnie, że suknia poprawiona.... teraz będzie już pewnie wszystko idealnie dopasowane ;D a poza tym tak mało dni zostało do tego najważniejszego dnia  :skacza:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko spotkamy się napewno w dniu Twojego śLUBU!!!! :-* :-* :-*

Offline evelaz

• Chuck Norris
Ala- ja też na pewno przyjdę na ślub Agatki ;D :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Milenko wiem, że będę się czuć w sukni niesamowicie, bo kiedy jadę do salonu i ją widzę, to nie mam żadnych wątpliwości czy to ta czy nie ta wiem, ż to jest TA i żadna inna  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ala Ewcia zrobiło mi się bardzo miło i przyjemnie, że macie zamiar przyjść na ślub  :przytul: :przytul:

wiem co miałam Wam jeszcze powiedzieć, że odebraliśmy obrączki  :skacza: :skacza: :skacza: ale fotek narazie nie mam, gdyż nie mam aparatu  :-\ :-\ :-\

a tak poza tym to w tym tyg będziemy umawiać się z właścicielką sali i mam nadzieję, że nie będzie robiła żadnych problemów bo dużo osób Nam odpadło i jest nie zaciekawie, a najlepsze jest to, że na większość z tych osób liczyliśmy że będą no ale co zrobić jak nie chcą to nie tylko się martwię co to teraz będzie, ale pożyjemy zobaczymy a do tego albo też w tym tyg albo w przyszłym będziemy umawiać się z panem z orkiestry także przygotowania pomału do przodu  :)

buziaki kochane  :-* :-* :-* :-* :-*
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Justys851
  • Chuck Norris
super ,że obraczki odebrane  :D... szkoda że nie ma fotek :P

Ano tak bywa z ludźmi, nawet się nie spodziewasz,że odpadną a tu odpadaja  :-\
Ja się boję ,że bedzie na odwrót  ;D ;D ;D

buziaki

juz dwie trójeczki zostały

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko KOCHANA!!!!
Jak miło, ze piszesz :)
Super, ze obrączki są, a co do właścicielki jestem dobrej myśli :)

A ten czas szybko leci...33 dni....

Offline evelaz

• Chuck Norris
super, że obrączki już odebrane ;D ;D na pewno wszystko z właścicielką ustalicie i nie będzie robiła żadnych problemów!  już praktycznie tylko 1 miesiąc ! wow, ale to leci...  :skacza:
:-* :-* :-*

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
już tylko 31 dni :skacza:

niestety to tak już jest z tymi gośćmi, że Ci na których najbardziej nam zależy nie przychodzą :(

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
U mnie z 76 osób zrobiły się 63 osoby.
tak to niestety bywa, że zabraknie tych na których się liczyło...

Offline margolka

• Chuck Norris
 :hello: Aguś-sc
melduję się na miesiąc przed końcem odliczanka   :D
dziś 9 lipiec a jak zauważyłam ślubujesz 9 sierpnia - ale to czysty przypadek, że akurat dziś tu trafiłam  :) przejrzałam już pierwsze 7 stron, to jeszcze tylko 40  ;)  :lol:

Offline evelaz

• Chuck Norris
Agatko - jeszcze tylko miesiąc, a będziecie z Sebciem rodzinką !!! :) :) buziaki  :-* :-* :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko ale ten czas leci.....
Napisz co u Ciebie Kochana  :-* :-* :-* :-*

Gabiś
  • Gość
Dawno mnie tu nie było... czas  pędzi jak szalony i do Twojego slubu coraz bliżej...

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Agatko naprawdę ślicznie wyglądasz w sukni!!! Będziesz przepiękną panną młodą  :D

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
buziaki wtorkowe  :-* :-*

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Buziaki czwartkowe Agatko :-* :-* :-*

Offline Bea027

• entuzjasta
  • data ślubu: 22 sierpień 2009
Ja się melduje dopiero dziś, ale miałam okazję wczoraj być na spotkanku i w zasadzie o przygotowaniach wiem wszystko :) Suknie jest śliczna, jak wczoraj o niej opowiadałaś to nie potrafiłam sobie jej tak do końca wyobrazić, a dziś na zdjęciach przerosła wszystkie domysły!!Cudna!! Buziaczki Agatko  :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
pozostały dwie dwójeczki
 :skacza: :skacza: :skacza:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
już tylko 3 tygodnie

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Agatko i Beatko witam Was bardzo serdecznie  :-* :-* cieszę się z tego że jak teraz nie mam czasu na forum to chociaż mogłam Was poznać w rzeczywistości, jesteście super dziewczyny  ;D ;D

Agatko miło mi że masz zamiar przejrzeć cały wątek powodzonka  ;)

Beatko cieszę się, że podoba Ci się suknia teraz rozumiesz dlaczego miałam trudność z opisaniem jej hi hi  :razz:

kochane jest bardzo miło, że mimo że nie ma mnie na forum to do mnie zaglądacie jej co u mnie no po
1 jak już wiecie nie ma mnie na forum a jak jestem to nie mam kiedy zobaczyć co u Was  :-\ :-\ :-\ nad czym bardzo ubolewam brakuje mi tego jak niewiem 

2 ostatnio mieliśmy spotkanie z właścicielką sali i było oki w końcu wyszło 73 gości i oczywiście część z listy rezerwowej

3 zamówiliśmy zawieszki na wódkę i zdecydowaliśmy się, że będzie tadziu  ;)

4 dziś mieliśmy się spotkać z panem z zespołu ustalić repertuar i zabawy lecz pan sobie zapomniał - zdarza się

5 najważniejsze - suknia jest gotowa do odebrania w czwartek 7.08.2008  :skacza: :skacza: :skacza:

zostało 3 tygodnie i stresik się udziela już tak malutko jejciu a pamiętam jak był wrzesień i szukaliśmy sali - dziewczyny szok  :shock:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Ale  fajnie, ze suknia jest. A widzisz jak ten czas leci. Mi te 10 miesięcy śmigło nawet nie wiem jak.
Ale się cieszę, ze już tak malutko Ci zostało.

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
czas leci jak opętany!

Offline margolka

• Chuck Norris
Agatko było mi bardzo miło Cię poznać  :D  :D
Ja już przeczytałam Twój cały wątek  ;D czytałam tylko Twoje posty, zeby było krócej  ;)  I powiem Ci, co mi zapadło najbardziej w pamięć : zaproszenia, teksty, wręczanie zaproszeń rodzicom - wzruszyłam się jak to czytałam!
I jeszcze jedno - piosenka dla rodziców "Dzięki Wam " - przepiękna, popłakałam się gdy jej sluchałam, a pierwszy raz się z nią spotkałam  :Wzruszony:  Teraz się nad nią poważnie zastanawiam! A kto ją śpiewa ? Co to za dziewczyna ?
Pozdrawiam  :)

Offline evelaz

• Chuck Norris
nie stresuj się Kochana- zobaczysz ,że wszystko świetnie pójdzie... :)  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
milenko właśnie się o tym przekonałam, tak to się o tym czasie tylko czyta, ale jak pada na Ciebie to dopiero widzisz że to jest prawda  ::)

hany a no leci czas i to bardzo nawet się nie obejrzałam a tu już będę mężatką  ;D

Agatko podziwiam Cię, że Ci się chciało przeczytać mój wąteczek ale miło  :D jeśli chodzi o zaproszenia dla rodziców, jak już przyszły i zobaczyłam ten tekst w środku na żywo też się wzruszyłam a przy wręczaniu mojemu tacie ahhh to wczoraj opowiadałam, pamiętam ten dzień i jeszcze długo długooooooo będę pamiętać a jak o tym wspomniałaś to mi się przypomniało i się wzruszyłam hi hi hi  :Wzruszony:
a jeśli chodzi o piosenkę dla rodziców znalazłam na forum tytuł "Dzięki Wam" a śpiewa to Mały Chór Wielkich Serc

kurcze jeszcze 3 tygodnie i moje życie się zmieni, będę z facetem złączona pięknym symbolem jakim jest obrączka będę się kłaść spać będę go czuła wstanę rano dalej będzie przy mnie dzień w dzień, będziemy jeszcze bliżej siebie  :Zakochany:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
A ja ostatnio szukałam na forum pioesenki dla rodziców dla mojej koleżanki i znalazłam utwór zespołu Cliver "podziękowania dla rodziców" czy jakoś tak. Jest rewelacyjny.

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Hej Agatku  :przytul: :przytul: :przytul:

co u Was słychać? Jak się miewacie w ten krótki czas jaki pozostał Wam w stanie panieńsko-kawalerskim??

kurcze jeszcze 3 tygodnie i moje życie się zmieni, będę z facetem złączona pięknym symbolem jakim jest obrączka będę się kłaść spać będę go czuła wstanę rano dalej będzie przy mnie dzień w dzień, będziemy jeszcze bliżej siebie  :Zakochany:

poprostu nic dodać nic ująć - pięknie to napisałaś ...   :Wzruszony:

Offline kobietka
  • maniak
Aguś-sc my tez długo szukaliśmy odpowiedniej piosenki dla rodziców na podziekowania, znaleźliśmy tę Chóru Serc, ale moim zdaniem jest badziewna- przepraszam, ale normalnie jak ją słysze to jakby ba pogrzebie małego aniołka ::)
Już o wiele ładniejsza jest ta zespołuy Cliver- moja sis będzie ja własnie miała na swoim weselu.
My wybralismy piosenkę znaleziona na wrzucie przez mojego meża, nie pamietam tytułu ani wykonawcy, ale słwoa były piękne i wzruszajace- wieczorem moge napisac kto ja wykonuję.
Pozdrawiam