Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81355 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
dobrze, ze ziolka dzialalja ;D

na mnie niestety srednio dzialalo..

ale za to z jakim sentymentem wspominam te nerwy ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kasiu mieć doła wiem że to rzecz normalna, ale nie z tego powodu z którego ja mam  :-\

rajdóweczko domyślam się, że
ale za to z jakim sentymentem wspominam te nerwy ;D
chodzi o przygotowania ślubne, ale to nie z tego powodu mam doła  :-\ :-\

o co chodzi hmmm no oki napiszę Wam, najwyżej pomyślicie, że jestem stuknięta, nawet moja psiasióła wczoraj stwierdziła, że jestem gupol  :glupek:, ale ja tak juz mam  :mdleje: to chodzi o to, że "choruję" na byłą Sebastiana mimo, że On nie utrzymuje z nią żadnego kontaktu i wczoraj na portalu nasza-klasa weszłam na profil jego siostry, żeby obejrzeć nowe zdjęcia jakie dodała i patrzę a tu doszły nowe osoby i jedną z nich kto jest - jego była, a ja tę dziołche najlepiej bym  :ckm: :ckm: :ckm: ale mało tego no to weszłam z ciekawości na zdjęcia tej dziewczyny, no bo jakże by inaczej  :P a tu komentarz do zdjęcia od jego siostry "pięknie wyglądasz" no myślałam, że mnie ch.. szczeli  :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:... a podejrzewam, że to wzięło się stąd, że jego rodzina, czyli mama i siostra bo szwagra nie liczę tak jakby niewiem jak to nazwać mieli sentyment do niej i rzadko bo rzadko, ale jednak wspominają ją tzn nie zawsze jest to specjalne i czasem mówią w ten sposób, że wspominają przeszłość nie włączając jej, ale u mnie w głowie już się włacza odpowiednia lampka  i jest po mnie  :cegly: i czuję, że ona jest trzecią osobą w tym wszystkim w tym naszym związku i co jest ok czuje, że jesteśmy w dwójkę to zawsze nagle wychodzi coś, że jesteśmy w trójkę a od wczoraj to już wogóle.....................

ehhhhh no to się wyżaliłam i co sobie pomyślicie to pomyślicie, ale musiałam bo ja wariuje  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Aguś hmm to w takim razie jesteśmy 2 głupole  ;D
mnie też nękają myśli o byłej i nawet mi się już śniła, i w tym śnie Marcin wybrał ją  :-\ u nas raczej nikt jej nie wspomina, ale jak patrzę na nią na wspomnianej naszej klasie to mnie aż trzęsie  ;D
według mnie to normalne  :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś Skarbie Mój :-* :-* :-* :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Ja wiem co czujesz i nie jesteś głupol!!!!
Ja jestem okropna zazdrośnica, a mój Adaś to wogóle  ;D ;D ;D ;D
O kolegów z grupy Go nosi, a mojego eks (kiedyś byli kolegami) to po prostu by zjadł ;)
A wierz mój Adaś to miał dziewczyny hohohoooooooo
I jak mówi jakieś lasce cześć to była  :'( :'(
A one zawsze takie szczupłe i w ogóle  :'( :'(
A ja wielorybek  :'( :'( :'(

Ale będzie dobrze!!!! Sebuś Cię KOCHA i to CIEBIE CHCE MIEć ZA żONKę,  a nie tamtą!!!!!!  rodzinke OLEJ!!!!

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
oj to jest juz nas spora grupka uczulonych na BYŁE! Ale tak jak pisze myszkasc - Sebuś Cię KOCHA i to CIEBIE CHCE MIEć ZA żONKę,  a nie tamtą!!!!!! 

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś - nie jesteś głupol.... !! :przytul:
Ala bardzo dobrze napisała ! buziaki  :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
 :uscisk: Nic więcej dodawać nie trzeba do tego co Ala już napisała. Tylko czasem przesadna zazdrość może zniszczyć najsilniejsze uczucie.. tu trzeba uważać, ale może trzebaby pogadać z S., spędzić jakiś romantiko wieczór :?: i będzie lepiej.

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Oj Aguś Aguś-sc... co ty wygadujesz.... żaden głupol z ciebie nie jest i nie waż się tak o sobie mówić....a tym bardziej pisać..

Offline evelaz

• Chuck Norris
Aguś - buziaki czwartkowe :)  :-* :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
jejciu jak ja się cieszę, że trafiłam na to forum  :) jesteście wspaniałe, cudowne, nie zastąpione i jeszcze dużo dużo bym mogła pisać, ale aż brak słów Iza  :uscisk:  :-* Ala  :uscisk: :-* hany  :przytul:  :-* Ewcia  :uscisk:  :-* Kasiu  :uscisk:  :-* Natalko  :przytul:  :-* DZIĘKUJĘ

za bardzo nie chciałam Wam pisać z jakiego powodu miałam  ;) doła bo myślałam, że jestem sama w tej sprawie i bałam się co sobie pomyślicie, ale widzę, że nie miałam powodu

mnie też nękają myśli o byłej i nawet mi się już śniła, u nas raczej nikt jej nie wspomina, ale jak patrzę na nią na wspomnianej naszej klasie to mnie aż trzęsie  ;D

kochana ile ja miałam snów na temat byłej mojego ukochanego to palców brak  ::)... Ty masz ten komfort, że nie jest wspominana tzn jak już pisałam u mnie to czasem jest nie specjalnie, tak jakoś im wychodzi  :-\, a o naszej klasie to już nie wspomnę, bo mną też trzęsie a jak już wogóle zobaczyłam ją u siostry Sebastiana to mnie aż coś  :glowa_w_mur:

Aguś Skarbie Mój :-* :-* :-* :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Ja wiem co czujesz
I jak mówi jakieś lasce cześć to była  :'( :'(
A one zawsze takie szczupłe i w ogóle  :'( :'(
A ja wielorybek  :'( :'( :'(
Ale będzie dobrze!!!! Sebuś Cię KOCHA i to CIEBIE CHCE MIEć ZA żONKę,  a nie tamtą!!!!!! 

Ala kochana jesteś, zresztą Wy wszystkie  :)... za tego wielorybka to  :biczowanie: jaki z Ciebie wielorybek, śliczną kobietką jesteś, takie głupoty wypisujesz, napiszę to samo co Ty mnie ADAŚ KOCHA CIEBIE I CIEBIE CHCE ZA ŻONKE A NIE TAMTE hi hi hi  :los:

Tylko czasem przesadna zazdrość może zniszczyć najsilniejsze uczucie.. tu trzeba uważać, ale może trzebaby pogadać z S., spędzić jakiś romantiko wieczór :?: i będzie lepiej.

Kasiu u mnie zazdrością jest tak, że oczywiście jestem zazdrosna, ale nie do przesady i nie okazuję tego bo po co chyba, że rzeczywiście widzę, że jakaś dziołszka za bardzo kręci się koło Sebcia, to wtedy owszem zjadam wzrokiem  :shock: i uciekają  :P  :los: ale takie sytuacje są rzadkie a zresztą to jak okazuję zazdrość to wszystko powie tekst Sebcia "czy Ty wogóle jesteś zazdrosna o mnie??"  :)... tylko to jest ogólnie a nie włączajcie do tego byłej, bo ją to bym lwom rzuciła na pożarcie  :glupek:...
a co do romantiko wieczór to łoooooo nie pamiętam kiedy był ostatnio taki wieczorek  ::) ale najgorsze jest to, że teraz to czasu za bardzo nie ma  :-\ :-\ :-\

Oj Aguś Aguś-sc... co ty wygadujesz.... żaden głupol z ciebie nie jest i nie waż się tak o sobie mówić....a tym bardziej pisać..

Natalko aż  :oops: :oops: :oops: a gupolkiem to mnie psiapsióła nazwała, ale Ona tak zawsze  ;)

a co do rodziny Bastka, to mnie lubią i akceptują tak czuję bo myślę sobie, że gdyby było inaczej to napewno zauważyłabym to bo ich zachowanie wobec mnie byłoby inne a teściowa jest wporządku nieraz mi pomogła i jesli mam jakiś problem to zawsze mogę pójść do niej i się wgadać, także myślę, że gdyby było inaczej to raczej nie miałabym pomocy z jej strony, co do siostry hmmmmm jest wporządku, trochę nie nadajemy na tych samych falach, ale wydaje mi się, że to przez to, że jest o 6 lat starsza ode mnie i ta różnica wieku robi swoje choć muszę przyznać że od jakiegoś czasu jest jeszcze lepiej, tylko to co juz pisałam mam takie odczucia, że gdzieś tam w nich ta dziołcha jest no  :( :( :( :(
a wczoraj to przy Sebastianie nie wytrzymałam i sobie troszkę popłakusiałam w jego ramieniu, a jak już popłakusiałam to powiedziałam co mnie boli (chodzi o byłą oczywiście) trochę "jej" poubliżałam, wyzywałam od pasztetu itp  :P :P :P i zeszło to ze mnie tzn no trudno dodała sobie ją do znajomych to dodała, co prawda mnie jest przykro no ale cóż tak jak Ala napisała, wychodzę za mąż za niego a nie za siostrę

i Ewelinko dziękuję za buziaczki i wzajemnie  :-* :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Agatko no widzisz, nikt tak nie pomoże jak S.  ;) ale widzę, że jesteś skrytą osóbką, wiesz my przez te prawie 8 lat wypracowaliśmy sobie już coś takiego, że mówimy sobie jak coś jest nie tak, bo tłumienie w sobie nic nie daje, a tylko wszytsko powiększa - szkoda życia (i zdrowia) na to  ;) :-* Cieszę się, że już lepiej.
A może Jego sis nie zdaje sobie sprawy, że eks to nie jest 'koleżanka' :?:

Offline evelaz

• Chuck Norris
Kasia ma rację ;) lepiej porozmawiać z Ukochanym ,niż potem się zadręczać i smutkować.... cieszę się, że już jest lepiej  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kasiu nie do końca z tą skromnością tak jest, owszem 5 lat temu dusiłam w sobie wszystko, ale teraz jak coś jest nie tak to mówię wprost tylko ja jestem taka, że nie lubię przez telefon wyjaśniać ja muszę widzieć się z Sebastianem i wtedy mówię co mnie gnębi, co mnie denerwuje itp itd a tylko o jego eks staram się nic nie mówić bo to nie pierwsza sytuacja, że zaczęłam na jej temat gadać i wiem, że On ma dosyć, tylko znowu jak to we mnie siedzi to gnębię się niesamowicie i w końcu i tak to z siebie wyrzucam i tak, a co do tego
A może Jego sis nie zdaje sobie sprawy, że eks to nie jest 'koleżanka' :?:
no właśnie, jestem tego samego zdania co Ty, ale zdarzają się wyjątki i tym wyjątkiem jak widać jest siorka S., mam tylko nadzieję, że po tym jak ma ją w znajomych na n-k nie będzie chciała odnowić kontaktu, bo wtedy to ja naprawdę nie wytrzymam i jeszcze palnę coś czego nie powinnam a stać mnie na to, czasem niestety a czasem i dobrze  :P

i dziewczynki też się cieszę, że jest lepiej bo aż inaczej żyję  :D

a dziś mieliśmy iść do kancelari na spisanie protokołu, ale się okazało, że Sebcio musiał w pracy zostać więc poszłam sama zapytać się czy możemy przyjść po 19.00, ale nie możemy bo dziś jest oktawa i mamy przyjść jutro i spytałam się czy te świadectwa są potrzebne to powiedział, że my nie musimy mieć  ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Szwgieki to ciężki temat :)
Moje niby są super miłe dla mnie,a  na mnie nadają między sobą, a u mnie an siebie na wzajem  ;D ;D ;D ;D
TRAGIZM  ;D ;D ;D ;D
A do tego sa po 30 mają dzieci, a wyglądają jak modelki  ;D ;D ;D ;D
Ja to keidyś sie zabije przy nich  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ala olej bratowe (to nie szwagierki)  ;)
a wczoraj się jeszcze wkurzyłam na teściówkę, bo przed wczoraj tam byłam i mieliśmy rozdać zaproszenia u rodzinki S., ale mama stwierdziła, że nie będziemy tej rodziny zapraszać tylko zrobimy zamianę, więc wcoraj zrobiłam nową listę a wieczorkiem rozmawiałam z siorką S., która rozmawiała z mamą S. i stwierdziła, że może tych co mieliśmy zaprosić to zaprosimy a z tej rodzinki co była na zamianę tylko ciotkę z wójkiem no kurde, myślałam, że mnie coś trafi  :cegly:, bo ja już głupieję i niewiem jak tych ludzi liczyć z ich strony

a z przyjemniejszych rzeczy  :hopsa: :hopsa: :hopsa:
wczoraj udalo Nam się wynająć 6 pokrowców (na 70 niestety Nas nie stać  :-\) 4 do kościółka i 2 na salę  :skacza: :skacza:, wcześniej nic nie pisałam bo bałam się, że pani sobie troszkę za nie policzy bo co to jest 6 pokrowców  :P ale bałam się nie potrzebnie bo za jedną sztukę 6zł  :cancan: i w czwartek przed ślubem będą do odebrania wyprasowane i ładnie złożone  ;D

a dziś idziemy do kwiaciarni dowiedzieć się ile będzie Nas kosztowała ta dekoracja na stoły i zamówić resztę rzeczy  :) a ok 19 idziemy na spisanie protokołu, także następne rzeczy do odhaczenia   :los:

Gabiś
  • Gość
Aguś.... nie bądź zazdrosna... rozumiem Cię, ale pamiętaj że to TY jetseś tą jedyną!!
Buziaki  :-* :-* :-*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Dawno mnie tu nie było! Dlatego wpadłam mocno Cię uściskać i ucałować :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś super, że pokrowce są :)
Mam andzieje, ze reszta spraw pomyślnie załatione :)

Offline Natulinek

• entuzjasta
  • Na zawsze razem !
  • data ślubu: 28.06.2008
Fajniutko że macie kolejna rzecz.... pokrowce ładnie wygladaja na krzesełkach.....

6 zł za sztuke to duży koszt jak na ubranie 70 krzesełek..... szkoda kasiorki..... nam naszczeście sala gwarantuje pokrowce

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Przesyłam buziaki  :-* i pozdrowienia poniedziałkowe

Offline evelaz

• Chuck Norris
Aguś- spisaliście protokół ?:> dowiedzieliście się ,ile Was skrobnie dekoracja ? buziaki :)  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ala śliczny avatarek  ;D

Natalko nawet jakby było 5zł za szt to by Nas stać nie było, fajnie macie, że sala już Wam gwarantuje pokrowce  :)

Ewelinko tak spisaliśmy protokół, przy pytaniach było wesoło jak nic, nie musieliśmy się rozdzielać  ;D poszło szybko, tylko cena Nas powaliła za sam ślub, będziemy się targować a w niedzielę usłyszeliśmy I zapowiedzi  :skacza: :skacza: :skacza: i takie dziwne uczucie przez Nas przeszło, szczęście, radość no nie do opisania  :hopsa: :hopsa: :hopsa:...
w kwiaciarni też prawie wszystko zamówiliśmy oprócz kwiatów na koronę i bukietów na podziękowanie takie matołki z Nas, mimo tego, że miałam wsio na kartce zapisane hi hi hi  :glupek: :glupek: a co do dekoracji to będzie zmiana, bo te co chcieliśmy to "troszkę" drogo a i sobie tak myślę, że nawet lepiej bo tę co pani zaproponowała to będzie ładniejsza  :los: :los: :los: i podobno tańsza  :P się okazę w lipcu

a poza sprawami ślubnymi to w sobotę byliśmy z S. siostrą w Konopiskach, nie wiedziałam, że to takie wielkie to centrum  :shock: chodziliśmy 3 godziny, no ale Sebcia siostra kupiła sobie długą, prostą ale zarazem piękną i elegancką suknię na Nasze wesele i wygląda pięknie i ja też sobie kupiłam tylko taką za kolanko i też prosta, ale i śliczna bo w sobotę idziemy na wesele do mojej psiapsióły  :cancan: i potem w lipcu do znajomych, a ta suknia jest taka, że pasuje i na wesele i żeby np w niedzielę iść do kościółka i o taką mi chodziło  ;D a tu u Nas szukałam szukałam i nic a tam wybór że hohohohoho

vonka dziękuję i wzajemnie  :-* :-* :-*

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Agatko zawstydzasz mnie   :oops: :oops: :oops: :oops:

Fajnie, że sprawy do przodu :)
Widzę, że opłaty w kościele Wszystkich przerażają  ;D ;D ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Wracając do tematu byłej dziewczyny naszych PM. Mój też czasami mówi o swojej byłej pannie - niby przypadkiem poinformować mnie co u niej się dzieje. Wściekam się wtedy jak każda z Was ....  ale najbardziej zdziwiony moim zachowaniem był jak mi powiedział, że jego była urodziła początkiem maja trojaczki  ;D  Na mojej buźce pojawił się uśmiech od ucha do ucha  :D

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Agatko gratuluję spisania protokołu. U nas też już po pierwszych zapowiedziach  ;D

Do Konopisk też się wybieram - pewnie w sobotę za tydzień. Duże toto mówisz? To może i ja coś dla siebie znajdę  8)

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
poszło szybko, tylko cena Nas powaliła za sam ślub, będziemy się targować a w niedzielę usłyszeliśmy I zapowiedzi  :skacza: :skacza: :skacza:

to u was cena jest ustalona??? bo u nas to ksiadz mówi "co łaska" ale i tak daliśmy 400zł. to ile u was taka przyjemność kosztuje???

i jeszcze jedna różnica u nas nie czytają zapowiedzi tylko przez 3 niedziele są wywieszone w gablotce przy wejściu do kościoła a napewno cudownie byłoby to usłyszeć. jaka szkoda  :Wzruszony:

całusy  :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Mówisz ,że duży wybór w tych Konopiskach - moj PM ma zamiar tam jechać po garnitur ale chyba wcześniej tam pojedziemy bo mamy 2 wesela wiec jakas kiecuszka by sie przydała  ;D ;D ;D

co do zpaowiedzi to u Nas też wiszą a gablotce  :( ale to chyba Agatko wiesz bo przecież u mnie w kościele tez muszą być Twoje i Sebastiana zapowiedzi  ;D ;D ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
u nas też wiszą  :'( :'(

Offline evelaz

• Chuck Norris
hihi,te Konopiska to bardzo słynne się stały na forum :) też się na pewno tam wybiorę....

Aguś - a ile to ksiądz Wam powiedział? (że tak niedyskretnie spytam... )

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
Super, że protokół psiany i zapowiedzi wyszły... niesamowite uczucie nie :?:  ;)

O kwocie w kościele to nawet myśleć się boję.  ::)