nie no dobrze zrozumiałam Cię Martuśka, tylko nie wiedziałam, że fotograf z płyty może zdjęcie wywołać, może wyda Wam się to śmieszne, no ale nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w takim punkcie

odebraliśmy
garnitur 
ale fotek nie ma, bo moje Kochanie powiedziało, że zobaczycie po ślubie, okropny jest co nie

ale będę mu marudzić to może zrobi zdjęcie gajerka i się przyjrzałam jaki to kolor i już wiem, jest taki kremowy, śliczny

i jeszcze jedna wiadomość przyszła księga

ale powiem Wam, że nie do końca jesteśmy zadowoleni

okładka jest piękna i tu nie mogę nic negatywnego powiedzieć, ale pierwsza strona to jest chała, zamiast druk zrobiony na kartce od księgi to została wydrukowana osobna kartka i po prostu przyklejona, wygląda to OKROPNIE i postanowiliśmy, że podjedziemy do drukarni i jak się będzie dało pójdzie do poprawki, plus w tym to taki, że kolor druku zostanie zmieniony jak coś, będzie taki jak są dodatki na sali, bo wcześniej było brak dodatków a teraz wiemy, że są, ale wiecie co wydaliśmy ponad 100zł i chała i jeszcze trzeba wydać na poprawki!!!!!! komentarz negatyw lub neutralny będzie, to już zależy od Sebastiana a fotki księgi będą jutro, jak Sebcio aparat przywiezie