Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81269 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gabiś
  • Gość
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: fajny ksiądz.... no szok porpostu....

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
nie wiem, czy sie śmiać z tego księdza, czy płakać

aż uwierzyć nie mogę

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
buziaki wtorkowe Aguś :*

jestem w szoku,co do tego księdza... normalnie w życiu czegoś takiego nie słyszałam  :szczeka: :szczeka: :szczeka: 
a bardzo fajnie, że Sebastian ma już garnitur ;D coraz bliżej do tego wielkiego dnia ;D

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
jestem w głębokim szoku, z powodu księdza :szczeka: :mdleje:

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Aniu to widzę, że u Ciebie też niezły księżulek był, a też te teksty gadał na ołtarzu??

nie, u nas nie mówił tego przy ołtarzu, na szczęście!

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
jestem w głębokim szoku, z powodu księdza :szczeka: :mdleje:

ja też  :o

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
Zadzwoń w sprawie tej księgi. Ja na swoje albumy czekałam 3 miesiące i to przez nieuczciwość wysyłającego a nie opóźnienia w przesyłce, więc lepiej się skontaktować i przypomnieć.

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
Aguś zadzwoń do kurii i "nakabluj" na tego księdza- o rany- to tak jakby nauczyciel w szkole używał takich tekstów- brak słów

a bielizna fajniuchna :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewcia i wzajemnie Kochana  :-*

wierzę, że jesteście w szoku bo my też byliśmy tylko w odróżnieniu od Was my tego słuchaliśmy  ::) czarodziejka nie będę dzwonić do kuri bo nie mam pojęcia z jakiej parafi przybył ten "ksiądz"  ???

Zadzwoń w sprawie tej księgi. Ja na swoje albumy czekałam 3 miesiące i to przez nieuczciwość wysyłającego a nie opóźnienia w przesyłce, więc lepiej się skontaktować i przypomnieć.

Aniu dzięki, zadzwonić napewno zadzwonimy, tak jak mówię poczekamy do tego piątku i telefon będzie  :-\
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Mam nadzieję, że księga niedługo przyjdzie. Buźka.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Uuuła no to księżulek dał popalić, ja bym miała ochotę wyjść...

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzwoniła do mnie pani z salonu ślubnego umówić się na ściągnięcie miary i idę w sobotę  :skacza: :skacza: :skacza: możecie pomyśleć, że ze mnie jakaś nie teges, ale normalnie płakać mi się chciało ze szczęścia, że Sebuś ma garnitur, ja idę na ściągnięcie miary i wczoraj buźka mi się sama uśmiechała od ucha do ucha  ;D ;D ;D ;D... tylko jest jeden problem otóż, chcę mieć taką stójkę jaką miała Milena, a nie mam gdzie wydrukować jej zdjęć, bo u mnie i Sebcia drukarka padła, a u jego siostry nie ma tuszu i kapa jak nic  :-\ :-\ :-\ :-\

panna_niedopisana też mam taką nadzieję, że lada dzień i księga będzie dostarczona  ::)

Kasiu no tak, ale gdybyśmy wyszli to na karteczkach podpisu by nie było, także trza było zostać

Zdradź nam przyjamniej kolor garnituru (jeśli napisałaś a ja nie doczytałam to wybacz)

vonka nie pisałam jaki kolor, także nie mam czego wybaczać  ;) więc nie powiem Wam jaki to jest kolor bo niewiem hi hi hi hi  :drapanie: poważnie bo tak ecu to nie jest, bo ecru jest taki jasny a ten jest taki ciemniejszy, jeśli Sebastian nie zgodzi się pozować to fotki samego garnitura napewno będą  ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś wyślij mi na pocztę i Ci wydrukuje :) ale czarno-białe :)  :-* :-*

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Aguś-sc, a nie masz w pobliżu cafejki internetowej żeby zdjęcia wydrukować? albo jakiegoś punktu ksero z drukarką ???

Ja, to się śmieję że do fryzjera i do kwiaciarni pójdę z laptopem, żeby pokazać co bym chciała. Mam tyle zdjęć, że by mi drukarka wysiadła ;)

Fajne, że już masz przymiarkę :ok:

Offline Martuśka

• nowicjusz
  • *
Hej Aga! :)

Albo po prostu wywołaj to zdjęcie u fotografa to trwa sekundkę niektóre punkt robią w godzinę, format sobie wybierzesz, jaki Ci tylko będzie pasował i będziesz miała idealnie  :Fotograf: Ja sama tak wywołuję zdjęcia bukietów, fryzur itd i jest elegancko  :drinkuje:
Pozdrawiam  :uscisk:

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Buziaki środowe  :-*

dzwoniła do mnie pani z salonu ślubnego umówić się na ściągnięcie miary i idę w sobotę  :skacza: :skacza:

No to super  ;D  Może będą jakieś fotki  ;)

Gabiś
  • Gość
Oj no to czekam z niecierpliwością na fotki!!!!!! ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aguś wyślij mi na pocztę i Ci wydrukuje :) ale czarno-białe :)  :-* :-*

Ala dziękuję Ci za dobre chęci, ale kurcze no ja chciałabym kolorowe  ;)  :-*
ps. a mi się wydaje czy Ty mieszkasz na Zagórzu, bo coś w wątku Zagłębia wyczytałam, że do Fatimskiej należysz, tylko nie jestem pewna  :drapanie:

Edzia dzięki za pomysł  :-* i wpadł mi pomysł żeby do kafejki podejść i jak nie znajdę rozwiązania innego to tak zrobię

Martuśka dzięki  :-*, ale mnie chodzi o to żeby tylko pokazać jak ma wyglądać także fotograf to aż tak potrzebny nie jest

vonka i Gabi fotek nie będzie bo to nie jest przymiarka a dopiero ściągnięcie miary, także zacznie się szyć  ;D buziaki  :-* :-*

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
A no tak podpis.. no faktycznie.

Aga a nie taniej by wyszło zaniesienie do wywołania fotki, nawet na miejscu :?: i chyba nawet taniej by wyszło zamiast drukować w punkcie ksero.

Offline Martuśka

• nowicjusz
  • *
No właśnie Kasia o to mi chodziło, żeby nagrać zdjęcia na płytę i zanieść do foto wywołać. Aga chyba mnie źle zrozumiała  :grin:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
nie no dobrze zrozumiałam Cię Martuśka, tylko nie wiedziałam, że fotograf z płyty może zdjęcie wywołać, może wyda Wam się to śmieszne, no ale nie pamiętam kiedy ostatnio byłam w takim punkcie  :oops:

odebraliśmy garnitur  :skacza: ale fotek nie ma, bo moje Kochanie powiedziało, że zobaczycie po ślubie, okropny jest co nie  ;) ale będę mu marudzić to może zrobi zdjęcie gajerka i się przyjrzałam jaki to kolor i już wiem, jest taki kremowy, śliczny  :Serduszka:

i jeszcze jedna wiadomość przyszła księga  :hopsa: ale powiem Wam, że nie do końca jesteśmy zadowoleni  :-\ okładka jest piękna i tu nie mogę nic negatywnego powiedzieć, ale pierwsza strona to jest chała, zamiast druk zrobiony na kartce od księgi to została wydrukowana osobna kartka i po prostu przyklejona, wygląda to OKROPNIE i postanowiliśmy, że podjedziemy do drukarni i jak się będzie dało pójdzie do poprawki, plus w tym to taki, że kolor druku zostanie zmieniony jak coś, będzie taki jak są dodatki na sali, bo wcześniej było brak dodatków a teraz wiemy, że są, ale wiecie co wydaliśmy ponad 100zł i chała i jeszcze trzeba wydać na poprawki!!!!!! komentarz negatyw lub neutralny będzie, to już zależy od Sebastiana a fotki księgi będą jutro, jak Sebcio aparat przywiezie

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś zgadza się mieszkam na Zagórzuuuuuu
A Ty Skarbie??  ;D ;D

• użytkownik
  • **
No to faktycznie niefajnie wyszło z tą księgą... Bez wątpienia należy się im komentarz negatywny :(
Skoro Sebastian nie zgadza się na pozowanie, prosimy o zdjęcia samego garnituru :)
Buziaki :*

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
no niefajnei Aguś z ta ksiega, a zamawialiscie w jakiejs ksiegarni w miescie, czy przez neta?

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Mam nadzieje, że uda Wam się zrobić jakieś poprawki, żeby księga wyglądała tak jak powinna.
Daj znać co załatwiłaś

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ala ja również mieszkam na Zagórzu i to niedaleko Ciebie coś mi się tak zdaje  ;)  ;D

panno o to chodzi, że On nawet nie chce Wam pokazać samego garniaka, powiedział, że zobaczycie w sierpniu, wredniak no nie ha ha ha, ale ja tu coś wykombinuję nie martwcie się  ;)

kawaii księga była zamawiana przez allegro

co do księgi a no nie fajnie jak już będą fotki to pokażę Wam naszą i z ich strony i zobaczycie jak oszukują i też mam nadzieję, że uda się poprawić i że za niewielki koszt, bo inaczej to niewiem co zrobimy  :-\ :-\ :-\ znać dam napewno, ale to w przyszłym tyg jak coś będziemy z nią jechać

a teraz przyjemna rzecz, mam wydrukowane zdjęcia  ;D ;D ;D sąsiad był tak dobry i nie "opuścił" mnie w potrzebie  ;)  :hopsa: także w sobotę mogę spokojnie jechać  ;D

• użytkownik
  • **
Koniecznie wklej fotki księgi. Szkoda, że trafiłaś na oszusta :(
Masz miłego sąsiada ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś podaj na prv namiary na gościa od księgi, żebym i ja u niego nie zamówiła  ;D ;D ;D ;D

Mówisz, ze blisko mieszkamy, a skąd takie wnioski  ;D ;D ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
a no szkoda szkoda, że na oszusta trafiliśmy no ale skąd mogliśmy wiedzieć  teraz to już po ptokach ::)

Ala namiarki wyślę...a moje wnioski tego, że mieszkamy niedaleko siebie to stąd, że Ty należysz do Fatimskiej a ja do Jezusa Chrystua Najwyższego i Wiecznego Kapłana, tam gdzie proboszczem był Wolski jeszcze do niedawna  ;) i jak??  :P

a dziś mamy 3 ostatnie spotkanie nauk, ciekawe co dziś się będzie działo  ???
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2008, 16:38 wysłana przez Aguś-sc »

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
oby było normalnie... nie jak ostatnio;/