Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 75922 razy)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aniu witam Cię bardzo serdecznie  ;D

cieszę się, że Wam się podobają  ;D, Nam też hi hi  :P

Aguś a czemu żółte ? będziecie mieli żółte dodatki czy poprostu takie się Wam podobały  ;D

już pisałam poniżej  ;) jak jeszcze tablic nie było, ale napisze jeszcze raz to jest tak jak pisze basia , że samochodzik jest zabytkowy pod ala sportowy i ma takie tablice rejestracyjne normalnie i mieliśmy ich nie zakrywać bo bardzo Nam się podobają, ale ja pewnego dnia weszłam z ciekawości na allegro wpisując tablice ślubne i przeglądając każdą ofertę znalazłam takie same, ale ślubne i bez zastanowienia padła decyzja bierzemy i tak o to są  :skacza:

a dziś za niedługo jadę na usg i troszkę się stresuję, mam nadzieję, że wszystko będzie ok  ???
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Będzie Aguś, na pewno  :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
amadaa dziękuję Ci  :przytul:, jestem już po usg, pani doktor powiedziała, że ona tam nic nie widzi i że to może być od stanu zapalnego i przepisała mi tam coś mam nadzieje, że pomoże

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś no to super że wszystko dobrze i napewno to coś Ci pomoże  ;D  :przytul:

Gabiś
  • Gość
Aguś będzie dobrze!!!! Buziaki:)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Na pewno wszystko minie! Nie martw się! Całuski!

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Super tablice!

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękuję Wam, naprawdę z Wami to od razu lepiej się czuję  :przytul: :przytul: :przytul:
a żeby było mało to wczoraj wylądowałam na pogotowiu :( miałam takie bóle głowy i przy tym wymioty, że myślałam, że już po mnie  :pogrzeb:, a najgorsze jest to, że często mam bóle głowy, ale to co wczoraj się działo to koszmar i wszyscy mi mówią, że to migrena. W poniedziałek idę zapisać się do neurologa i nawet jeśli okaże się, że to migrena to i tak chcę, żeby skierowała mnie na jakieś badania, wolę byc spokojniejsza niż się zamartwiać ehhh moje zdrowie ostatnio to coś przesadza  :mdleje:, jak nie to to tamto i tak już jest

ikuś dziękuję  :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Idż koniecznie, lepiej dmuchac na zimne!
 :-*

Gabiś
  • Gość
Oj szybciutko kochana idź do lekarza!! Nie ma na co czekać, a z głową nie ma żartów. Buziaki!!

Offline roza_83
  • zapaleniec
No ja też mam problemy z głową bardzo często mnie boli i zawsze biore etopiryne ale to już tak kilka lat,cała moja rodzina twierdzi że już jestem uzależniona od niej   :P ale co ja poradze że nie nawidze lekarzy i napewno tam nie pójdę  :P Ale Ty kochana idz tak na wszelki wypadek i się przebadaj i to prędko  :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
to dla Was  :-* :-* :-*

roza no ja też przez cały czas biorę etopirynę i mogę stwierdzić, że te tabletki są super i rodzinka też mi mówi, że jestem już uzależniona od nich, ale akurat wczoraj nie miałam bo brakło  :-\, ale powiem Ci jeszcze, że ja już mam dosyć tego bólu. U mnie to nie ma tygodnia bez bólu a wczoraj to się już wkurzyłam i postanowiłam, że zrobie sobie wycieczkę do lekarza, a masz też wymioty przy tych bólach??

Offline roza_83
  • zapaleniec
Kochana u mnie to prawie dzień w dzień tak jest że mnie głowa boli ale etopirynka zawsze działa  ;D a wymioty  :drapanie: no czasem mi się zdarza ale rzadko.Mój A to mnie cały czas do lekarza wygania ale ja uparty osioł jestem  :P Jak pójdziesz Aguś na te badania to koniecznie napisz co i jak bo jestem ciekawa co to może oznaczać ale jestem pewna że nic takiego  :-*

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Kochaniutka, mam nadzieję, że to nic poważnego  :glaszcze: Życzę szybkiego powrotu do zdrówka  :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękuję aduś  :-*

roza no to chociaż o tyle masz dobrze, że nie przy każdym bólu masz wymioty bo ja to zawszeeee. Mnie też mój Sebuś i zresztą nie tylko On wygania do lekarza, ale ja też uparta jak osioł, ale w końcu sama mam juz tego dosć i idę i napewno dam znać co i jak  :)

Offline Ania1234

• uzależniony
Ja miałam to samo, byłam na tomografii i wszystko ok. Chwile przeszło,a od tygodnia znowu ból głowy i wymioty... Ja mam takie okresy w roku - minimum dwa, na wiosnę i w jesieni... :(

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
No ja niestety też mam takie bóle głowy i zawsze mi się zbiera na wymioty, ale zawsze sie kończy ok. Byłam u lekarza z tym to dostałam odpowiedź, że mój tryb życia powoduje takie bóle, czyli całe dnie przed komputerem i nerwy. No i powiedziała mi pani doktor, że jak będę inaczej życ to będzie ok  :-\ Na mnie działa tylko pyralgin (nie wiem jak sie pisze)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
To jestem kolejna, która cierpi na takie bóle głowy. Co prawda nie mam wymiotów, ale bez tabletki sie nie obejdzie.
Aguś będę trzymac kciuki, zeby było wszytsko dobrze :uscisk:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
hmmm to troche nas jest z tymi bólami, nie jestem sama  :P nie no dziewczyny wiem co przeżywacie te bóle to koszmarrrr  :-\ i byłam u lekarza i jestem zapisana do neurologa dopiero na 21 marca....

nastał czas żeby zmienić temat, bo z wątku ślubnego zrobił się chorobowy  ::) tak więc w marcu zamierzam jeździć za butami i znalazłam na necie mniej więcej jakie bym chciała, tylko niewiem czy coś w tym stylu będzie pasować do sukni jak myslicie?? i nie patrzcie na wysokość obcasa i kolor, bo ja będę mieć na niskim obcasie i oczywiście białe, mi chodzi o sam kształt    http://www.elizabeth-obuwie.pl/

Offline Ania1234

• uzależniony
Ale o które dokładnie buty Ci chodzi? Bo link jest ogólnie do butów firmy Elizabeth.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
kurcze nie da się ani skopiować, a link też rzeczywiście otwiera się ogólnie, to jest nr buta 26

Offline Ania1234

• uzależniony
Powiem szczerze, że ja jestem zwolanniczką pełnych czubków i jesli o mnie chodzi, to wybrałabym nr 3, 5 i 9 :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzięki Aniu  :-* tzn ja też jestem za pełnymi czubkami, ale się zastanawiam czy drugą parę nie wziąść coś w tym stylu właśnie, mi ogólnie chodzi o tę falbankę na tym bucie bo bardzo mi się podoba i niewiem czy pasuje do sukni, czy to już będzie za dużo do tej stójki, mam nadzieję, że zrozumiecie o co mi chodzi  ;)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
Mi sie wydaje, że bedzie OK.

Gabiś
  • Gość
Butki bardzo łądne ale ja bałabym się że zdptają mi nóżki i będę mieć poprostu brudne:)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
Butki bardzo łądne ale ja bałabym się że zdptają mi nóżki i będę mieć poprostu brudne:)
rajdówka miała odkryte paluszki i mówiła, że nic sie nie pobrudziły :)

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
Super butki wybrałaś :brawo_2:
Ja też miałam buty z odkrytym palcem ( na pocztek pełne a potem przebrałam) i było ok. nikt mnie nie podeptał :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Mnie się one bardzo podobają i jak najbardziej jestem za odkrytymi palcami  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
na Was to zawsze można polegać, jesteście takie Kochane  :uscisk:
no to w marcu zaczynam wycieczki za butkami  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008