Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 75920 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
Bardzo ładne ,podobają mi się

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
mnie też się podobają :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękować, dziękować i jeszcze raz dziękować  :-* kurcze martwie się już chodzeniem za tymi butami, bo ja to mam problemy ciężko jest dopasować do moich stópek buty  :-\ ale mam nadzieję, że nie będzie tak źle
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś na pewno będzie ok ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Kochana na pewno szybko je znajdziesz  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
mam już dosyć  :mdleje: :mdleje: a to dopiero początek wycieczek za butkami, przeszłam dziś całe centrum Sosnowca i ŻADNEGO buta nie przymierzyłam, bo albo w sklepie nie było żadnych białych butów, albo były ale mi się nie podobały  :-\ idę trochę odpocząć bo to jednak męczące tak chodzi sklep w sklep

buziaczki  :-* dla Was

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
idę trochę odpocząć bo to jednak męczące tak chodzi sklep w sklep

:przytul: :glaszcze: :glaszcze: Bidulka...

Offline malgosiak

• forumowicz
Mysle ze po salonach mozna sie przejsc i poprzymierzac buty..ja zamowilam buty wlasnie w salonie wktorym zamawiam suknie ale buty rzeczywiscie maja tam dosc ladne..bo wszedzie to taka troszke tandetka.. :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oj dzięki malgosiak za pomysł, czemu ja na to nie wpadłam  :drapanie:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś-sc mnie się te butki podobają i to bardzo, ale wydaje  mi się że są ciut za bogate a po za tym ja nie wybrałabym z odkrytymi palcami ani z odkrytą piętą. Wszystko zależy o dlatego w jakich butach czujesz się lepiej a butki w salonach są super, ale dość drogie. Ja za swoje płaciłam 245 zł.
Za to w salonie masz bardzo duże możliwości możesz mieć odkrye,, pelne, z odkrytą piętą i z obcasem 1,5, 3, 6 albo 9 cm np....
Z tych na stronce mnie się podobają nr 5 i 9.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzięki milenko  :D co do butów odkrytych to ja się narazie zastanawiam, pojeżdżę popatrzę to wtedy zobaczę co i jak a z tej stronki co Tobie sie podobają to mnie się 5 podoba  ;)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aguś ja trzymam kciuki za butki, wiem coś o tym  ;) :-*

Offline malgosiak

• forumowicz
Bardzo ladne te butki 26...super!! i mysle ze cwale nie ebdzie za duzo bo przeciez masz dluga suknie a fajnie jak bedzie wystawal taki sexy bucik spod sukni Mi sie podoba. :)

Offline milady84

• entuzjasta
  • *Ja i Ty to My*
  • data ślubu: 24.05.2008
zgadzam się z malgosiak co do słóweczka, piękne te buciki, naprawdę cudne :brewki:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzięki dziewczyny, ale sklep z tymi butkami jest w Warszawie  ::) a ja przez neta butów nie chcę zamawiać, ponieważ moje stópki są niewymiarowe, znaczy się za szczupłe i ogólnie mam problemy z kupnem, ale jeśli znajdę coś podobnego to może i się skuszę  :brewki:

Offline roza_83
  • zapaleniec
Ja też bym przez neta bucików nie kupiła bo rozmiar rozmiarowi nie równy  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no i jest tak jak myślałam, dziś pojechałam do plejady za bucikami i powiem Wam, że spodobały mi się 2 pary bucików i przymierzyłam, ale za szerokie, stopa za szczupła  :-\ ehhh, ale pani doradziła mi, żeby kupić pod palce taką wkładkę żelową która podnosi stopę i dała mi do przymierzenia z tą wkladką i rzeczywiście powiem Wam super rzecz, lecz jeszcze się wstrzymam i pojeżdżę do kwietnia troszkę czasu jest, ale jak nie znajdę to zrobię tak jak ta pani mówiła, jednak mam nadzieję, że znajdę takie do których żadne wkładki nie będą potrzebne  :)

Gabiś
  • Gość
A ja chyba  i tak kupię te wkłądki... ponoć wygodniej się tańczy:) i nogi az tak nie bolą:)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ja te wkładki używam już od dawna :) fajna sprawa. Nie ma sie odparzeń ale bez przesady z tym, że nogi nie bolą. Po ostrych tańcach i tak zaczynają boleć.

Gabiś
  • Gość
ja te wkładki używam już od dawna :) fajna sprawa. Nie ma sie odparzeń ale bez przesady z tym, że nogi nie bolą. Po ostrych tańcach i tak zaczynają boleć.
A jakiej firmy kupujesz?? Bo boję się że jak kupię pirwsze lepsze to nie zmieszczą mi isę do butkó ślubnych i tylk owydam niepotrzebnie pieniądze...

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Aguś-sc fryzurka 2 mi sie bardzo podoba.Chyba z gabie sobie ją  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
boję się że jak kupię pirwsze lepsze to nie zmieszczą mi isę do butkó ślubnych i tylk owydam niepotrzebnie pieniądze...

Gabi najlepiej idź z butem do sklepu i sobie po prostu te wkładki powkładaj do buta i zobaczysz czy pasuje czy nie i jak włożysz tę wkładkę to sobie przymierz, bo ja przymierzałam rozmiar 38 to bez wkładki był za szeroki a znowu z wkładką za mały, gniotło mi stopę i od góry było palce widać i to tak nie ładnie wyglądało  ::)

Aguś-sc fryzurka 2 mi sie bardzo podoba.Chyba z gabie sobie ją  ;D

Dorcia aż musiałam się wrócić do strony gdzie są fryzurki, bo nie pamiętam która to druga czy ta z warkoczykami czy ta podniesiona  ;) ale to ta co mi też się podoba, nie ma problemu jak tylko Ci się podoba to zgapiaj  ;D

Gabiś
  • Gość
Aguś ale ja te wkładki widziałm w Aptece więc taam nie można tego zmierzyć.... A to są wkłądki żelowe. Niby nie drogie bo 24zł no ale po co tracić kasę...
JA kupiłąm butki r.37. Normalnie mam 37,5 ale lepiej żeby nie spadały.:) Już je troszkę rozchodziłam i są idealne.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Powodzenia w szukaniu butków!
A możecie napisac jakiej firmy tych wkładek używacie?

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
ja kupuje wkładki w pierwszym lepszym sklepie obuwniczym bez mierzenia i na pewno nie przekraczają one 20zl. A do co firmy to nie pamiętam.

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Powiem szczerze, że nigdy nie stosowałam takich wkładek i muszę spróbować, bo mam kłopoty z odparzeniami...

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
niedawno wróciłam z kolejnej wycieczki za butami, oj ciężko będzie  :mdleje: po 10-tym z koleżanką jedziemy do Krakowa do tego sklepu co link jest u Gabi wklejony, bo koleżanka już kiedyś go wynalazła, ale nie mogłyśmy się zebrać, ale już ustaliłyśmy że po 10-tym napewno jedziemy, także narazie daję sobie spokój  :-\

a co do wkładek, to ja też wczoraj w plejadzie na pasażu w butiku z butami przymierzałam, a są takie rzeczy też w aptece no proszę ja to nawet do wczoraj nie wiedziałam, że takie wkładki żelowe istnieją, a tu się dowiaduję, że nawet w aptece są dostepne no cóż  :P Gabiś ja się zgadzam z basią, jak już kupić lepiej w sklepie obuwniczym, bo napewno mają taniej niż w aptece  ::)

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Jak już będę miała butki w domu to napewno takie żelowe wkładki kupię i wypróbóję, choć zastanawiam się, czy nie będzie mi wtedy ciasno w bucie, nie przypominam sobie, żeby jakieś negatywne opinie słyszała o takich wkładkach.

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Ja miałam kiedyś takie żelowe z Avonu i do sandałków się nie nadawały. Po przejściu 100metrów się wysunęły  :P
A do butów z zakrytymi palcami ich nie mierzyłam

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no dobrze Kochane to mam nadzieję, że mi pomożecie po raz kolejny i pewnie nie ostatni  :P ;D po obejrzeniu bucików na stronie z Krakowa wybrałam 5 par i powiedzcie mi które Wam się najbardziej podobają bo ja mam problem  :)