Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81335 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Aguś- bardzo fajna bielizna ;D a gdzie ją kupiłaś ?;>

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Bielizna cudna :)
A my dziś meble w Agacie kupiliśmy, a mieliśmy oszczędzać :)  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
sliczna bielizna! prosze o namiary :D

Offline roza_83
  • zapaleniec
Super ta bielizna   :ok:

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Aguś bielizna bardzo fajna  ;D

A i mam do Ciebie pytanko - czy Ty też chciałaś na pierwszy taniec Wodeckiego "Oczarowanie"?? czy może mi się conieco pomyliło??  :)

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Super bielizna, chyba i ja musze się wybrac na poszukiwania  :)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Świetna bielizna! Bardzo mi się podoba! Ja tez muszę zacząć czegoś szukać....

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
fajnie, że Wam się podoba miło mi bardzo  ;D  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

Ewcia bieliznę kupiłam na pasażu w europie w dolnym pasażu, czyli pod "moją" suknią  ;D ;D ;D

kawaii bielizna jest zakupiona w Sosnowcu, to mimo tego chcesz namiar??

Andżela nie, ja nie chcę Wodeckiego na pierwszy taniec cosik Ci się pomyliło  ;)

a wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu nauk przedmałżeńskich i co mnie zaskoczyło to to, że nauki mamy z proboszczem z mojej parafi, a z czym związane moje zdziwienie?? ponieważ nauki odbywają się w innej parafi i myślałam, że będą prowadzone z księdzem z tamtejszej parafi, ale to fajnie, że tak wyszło, gdyż mam nadzieję w niedzielę na drugich naukach poznać "bliżej" nowego proboszcza  ;) bo wczoraj mieliśmy z panem z poradni, gdyż wikary zachorował i proboszcz nie mógł przybyć, lecz to nie jedyny powód mojego zdziwienia, drugie jest związane z tym, że myślałam, że będzie ok 5 - 10 par a tu było ok 20  :o na naukach było nudno, ale jak już coś ten pan powiedział to się uśmialiśmy, trwały zaledwie godzinkę  ;D ciekawe jak będzie na drugim spotkanku  ???
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi, no ja też bym się nieźle zdziwiła, gdybym poszła do innego kościoła, a tam prowadziłby nauki mój proboszcz :D

20 par to dużo.... wow ;] :P

Offline roza_83
  • zapaleniec
U Nas raz na naukach było 15 par,a salka taka mała że na ścisk siedzieliśmy  :P

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
a no właśnie dużo, ale to fajnie bo można gdzieś się za kimś schować i nie rzucać się w oczy hi hi ;) i u nas też salka nie za duża, ale źle nie było  :)

a jutro moja sąsiadka wychodzi za mąż i tak dziwnie bo wogóle korony nie ma i jak dla mnie to tak smutno byłoby wychodzić z "pustej" klatki  ??? bezsensu no ale cóż jej ślub

a dziś spotkałam się ze swoją świadkową i jest bardziej przejęta tym naszym ślubem niż ja  :D hi hi i miała lekki żal za to, że nie wzięłam jej jak suknię wybierałam  ;) ale miałam mocny argument, gdyż ona nawet nie miałaby kiedy bo pracuje po 12h a nawet i dłużej, także po przedstawieniu jej argumentu przyznała mi rację   :) udało się  ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Faktycznie :) Bardzo dużo par.

A co do świadkowej to argument nie do odparcia hehehe  ;D ;D ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Agatku

Ja dzisiaj będę się widziała z moim osobistym organistą i pogadam z nim co i jak i jakbo miał już zajęty ten termin to wtedy pomyśle kogo by tu polecic, dobrze?
Pozdrawiam :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Agatko  ;) dziękuję Ci bardzo Kochana  :-* to ja czekam na wiadomośc od Ciebie w sprawie tego organisty

a sąsiadka ma jednak koronę, dziś była robiona, ale mnie osobiśie się nie podoba, jest z samych balonów i we wszystkich kolorach i może dlatego, gdyż ja jestem anty balonowa, jeśli chodzi o dekoracje  :-\ no, ale bynajmniej nie ma pustej klatki...a najlepsze jest to, że sądziedzi z sąsiednich klatek myślą bądź myśleli, że to mój ślub hi hi, śmieszna sytuacja, najpierw jeden sąsiad tatkę rano zaczepił i się pytał czy to ja wychodzę za mąż a potem jak ja szłam wyrzucić śmieci, to inny sąsiad mnie zaczepił i się pytał, czy to mój ślub to mu odpowiedziałam, że gdyby to był mój ślub to po ulicy bym nie chodziła, ale ludzie to są śmieszni, plotki lecą jak nic

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
W Sosnowcu są okropni plotkarze  ;D ;D ;D ;D
Wiem to po sobie  ;D ;D ;D ;D
U mnie sąsiedzi myślą że jestem po ślubie od roku, no cóż............  ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;)

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Super bielizna ;D

Na urodzinkach świetnie wyglądałaś ;D

A co do ludzi to wszędzie są plotkarze :D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline roza_83
  • zapaleniec
Oj tak ludzie to lubią ploteczki...aby tylko pogadać  :P

Gabiś
  • Gość
Bielizna suuuper!!!

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Ploteczki są niesamowite.
 Do mnie przyjeżdżała koleżanka - tak raz na 2 miesiące, a sąsiedzi rozpowiadali po ulicy, że to trzecia córka moich rodziców  ;D

A druga ploteczka, której doświadczyłam - siostra jak była mała podeszła pod hustawke i głowę sobie rozbiła - a powstała plotka, że auto ją potrąciło  ;D

Śmiechu co niemiara z ploteczkami  ;D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Aguś wstyd mi, przegapiłam urodzinki... mam nadzieję, że wybaczysz, ale przesyłam moc pozdrowionek i życzonka wszytskiego naj  :Daje_kwiatka:

U Was też machina coraz szybciej się rozkręca  ;D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
bardzo ładna bielizna

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
jejciu ile nadrabiania  :mdleje: :mdleje: :mdleje: pół dnia mi zeszło  :)

Lili, Gabi, Iza fajnie, że Wam się bielizna podoba  ;D

Kasiu wybaczam, ważne że ajrzałaś i złożyłaś życzonka   ;)  :-*  :przytul:

co do plotek ludzie są orkopni, takie głupoty wymyślają i przekazują dalej a Ci następni dalej+3grosze dodają swoje, chore takich to najlepiej  :ckm:

teraz opowiem Wam co się działo przez weekend  ;) w sobotę byliśmy ze znajomymi na dicho  :dj: :disco:, dawno nigdzie na tańcach nie byliśmy i było super  :cancan:, nawet nie miałam sił w niedzielę  :mdleje:, żeby na forum zajrzeć, to była sobota...w niedzielę, mieliśmy 2 spotkanie nauk i takich nauk to chyba nikt nie miał, ale od początku. Drugie spotkanie mieliśmy w kościele z księdzem o godz. 15.00, lecz tez nie  zmojej parafi i zaczął mszę, nastał moment kazania i tu się zaczął kabaret, podam parę przykładów, zaczął opowiadać o jakieś kobiecie co zaraziła iluś tam mężczyzn hiv-em i mówił o jakimś dziennikarzu i nagle tekt "kur** a co on wie, pierdzieli w tej gazecie" i tak gada gada i następny tekst "a wiecie jak wasi narzeczeni rozmawiają w pracy bądź przy piwie?? kur** Ty chu** pierd*****" no i gada dalej i następne wystawił rękę do dziewczyny i mówi "puszczasz się?? chwila ciszy i nie nie puszczasz się, bo go kochasz" i po jakimś tam dialogu dalej o paniach które pracują w hipermarketach i o dniu kobiet, że go rozwaliło, jak szefowie tych pań, dawali im po różyczce i tekst "co za skurwysyny" i to było KAZANIE PRZY OŁTARZU I TAKIE TEKSTY żeśmy przeżyli szok i jak rodzicom opowiedzieliśmy to się pytali i tak mówił?? nie mogli uwierzyć, zresztą jakby ktoś mi to opowiedział, też bym na tego kogoś spojhrzała i pomyślała co on gada. Następne i ostatnie spotkanie w czwartek, ciekawe co będzie się działo  :drapanie:

a dziś poniedziałek i moje Kochanie kupiło sobie garnitur  :skacza: cieszę się tak bardzo, czuję, że ten dzień coraz bliżej jest, jeszcze w domciu nie ma, bo spodnie są do poprawki i będzie w środę  :hopsa: tak się cieszę  ;D ;D

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Jestem w szoku co do księdza  :o :o :o :o ??? ??? ???
A garnitur dobrze, ze kupiony  :) :) :)

Offline roza_83
  • zapaleniec
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: normalnie kopara mi opadła jak przeczytałam o księdzu...nawet nie skomentuje tego  :nie:

Super że PM zakupił garniak,będziemy czekały na fotki  ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
U nas na naukach też ksiądz dawał strzały, np. "myjcie się do kościoła bo może śmierdzieć" ,

albo "dziewica, to wiecie, nie chodzi o kawałek błonki", albo jeszcze taki tekst   "dziewczyny, ubierajcie spódniczki, bo tylko spodnie i

spodnie..."

Ja powiem Wam byłam zszokowana....  Ale jak przeczytałam Twoją historię to mnie zatkało :szczeka:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
 :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
mi się to nie mieści w głowie...

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
:szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:
mi się to nie mieści w głowie...

niech się potem nie dziwią, że ludzie psioczą na nich ile wlezie :-\ przykro normalnie :(

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aniu to widzę, że u Ciebie też niezły księżulek był, a też te teksty gadał na ołtarzu?? Bo Nas to najbardziej zszokowało, wiadomo, że ksiądz wogóle powinien się zachować jak przystało na księdza, ale właśnie to, że w takim miejscu tak się wyrażał, to tym byliśmy zbulwersowani wręcz, ja to na początku jak pierwszy raz przeklnął nie wiedziałam czy się przesłyszałam, czy co więc pytam się mojego Sebcia "co On powiedział?" i jednak się nie przesłyszałam i potem puszczał takie teksty, że normalnie szok  :o

Super że PM zakupił garniak,będziemy czekały na fotki  ;D

Madziu
jak się Sebastian zgodzi pozować  ;) to foteczki oczywiście będą, ale powiem Wam, że wygląda ślicznie  :Serduszka:

no a wrócę do księgi gości jescze nie przyszła  :nerwus: a nie dzwoniliśmy jeszcze, bo co się okazało, że przyszła do Nas kartka na święta od rodzinki i zamiast iść tydzień, góra 1,5 tyg szła miesiąc  :o i stwierdziliśmy, że jeszcze do tego piątku poczekamy a jak nie przyjdzie to już na 10000000000000000000% będziemy się kontaktować z tą osobą

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Aguś-sc ja bym na Twoim miejscu zadzwoniła. Dowiesz się przynajmniej co się dzieje z księgą a tak to będziesz chodziła i myślała o niej. Zadzwoń.

Zdradź nam przyjamniej kolor garnituru (jeśli napisałaś a ja nie doczytałam to wybacz) i może jakieś fotki ...  ;D  Jak się oczywiście PM zgodzi  ;D

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
Fotki być muszą i tyle ;)
A tymi tekstami księdza naprawdę mnie zszokowałaś...