też jestem ciekawa co ze mnie wkońcu zrobią

wczoraj mój Bartek mnie zaskoczył,siedze sobie jak zwykle tutaj z Wami i czytam odliczanka,wpada mój Bartek i mówi"u kogo w odliczanku jesteś???" ja odwracam się i mysle o co mu chodzi,więc go pytam "a interesuje Cię ktoś konkretnie,bo jak tak to wejdziemy i poczytasz co u nich słychać" a on mi na to "a tak pytam,bo mnie troche wcągłaś i chyba sobie założe konto i będę czytał i pisał z Wami" patrze na niego myśle "zwariował -nieeee,może się naćpał - nieeee no to co to ma być

mówie mu,"taaa jasne i potem moje też będziesz czytał i pisał,a tam nie możesz,bo jest moja sukienka i w ogóle" a on mi na to "no dobra,nie to nie" za chwile wchodzi znowu i pyta"a do kogo teraz idziemy składać życzenia??? "

popatrzyłam na niego i nic nie powiedziałam,pomyslałam,że sobie żartuje,ale nie on wyciąga grafik i mówi w jaką sobote ma wolne i jak chce to możemy jeździć,bo bardzo mu się podobało u AndziaK i fajnie tak iść i poznawać ludzi,szok normalnie szok- i kto to mówi,mój facet który nie lubi za bardzo poznawać nowych ludzi,lubi stałe grono znajomych,nie wiem co się z nim porobiło,ale podoba mi się to