Tort rewelka
Domowy wypiek chyba, super pomysł.
Torcik pierwsza klasa, bardzo, bardzo mi sie podoba 

Domowy, domowy, odpowiednio nasączony i wystrój też idealny na tą okazję

hahahaha ale sie ubawiłam widzac Twój tort i Ciebie konsumującą go (a własciwie jego) 
Hihihihi musiałam oczywiście GO ugryźć
ahahhhhhhaaaa.....
ale gafa 
bardzo ładne te Twoje buciki 
ahhaahaaaa.... jakoś źle zrozumialam to co napisałaś.... 
Ja tez zrozumialam ze to Pana Mlodego do slubu i troche bylam zaskoczona 

Chyba nie jestem zbyt komunikatywna

Kieca poprawinowa
luuuuuuuuuuuuuuuuuuubię bardzo brązowy.
Sukieneczka poprawinowa baaardzo mi się podoba!! Fajny krój! Bardzo kobiecy ipodkreślający figurę - bardzo dobrze 
No a sukienka miodzio sama musze zacząc cos szukać bo później na ostatanią chwile będzie problem.
Super, że Wam się podoba, bo już byłam nieźle zdesperowana (czas mnie goni, gooooooni, a tu nic mi nie pasuje

)
Jak samopoczucie?? to juz niedługo ps. ja chyba przezywam twój slub bardziej niz ty 
Asieńko kochana jesteś, że tak się o mnie troszczysz

To rzeczywiście już całkiem niedługo

Wczoraj okazało się, że kolejne 3 osoby nie mogą przyjechać, bo mają ślub w bliskiej rodzinie, więc stwierdziłam, że czekoladek będzie dwa razy tyle, co gości

Ale Grześ stwierdził, że nie ma co się przejmować pierdołami i najważniejszy jest sam ślub i my

Ale ja panikara miałam dziś w nocy pierwszy ślubny koszmar, bo śniło mi się, że jak przyszłam do salonu odebrać kieckę okazało się, że jest ona RÓŻOWO-CZERWONA
Czas na opowieść o panieńskim. Umówiłam sięz Dziewczynami w pubie na 19:00, tak żebyśmy wszystkie zdążyły po pracy, a Kamisia, żeby dojechała ze Stargardu. Rano zadzwoniła do mnie Asia-Świadkowa z podstępnym pytaniem czy ma przyjechać wcześniej, żeby mi pomóc. Pytanie wydało mi się dziwne, bo w końcu w lokalu są ludzie od tego, żeby wszystko podać, ale wtedy aż tak bardzo sięnad tym nie zastanawiałam. Wróciłam po pracy do domu, odświeżyłam się, przebrałam i za 5 siódma pojawiłam się na Piastów. Akurat zadzwoniła do mnie Kaśka, żebym na Nią poczekała, bo nie wiedziała, gdzie to jest, a już dojeżdżała tramłejkiem. My do drzwi pubu, a tu wyskakuje Gabi i mówi, że rezerwacja jest na 19:00, więc przyszłam za wcześnie!!

Poczekałyśmy z Kaśkągrzecznie przed wejściem jeszcze chwilkę i weszłyśmy. I aż zaniemówiłam z wrażenia

Wystrój naszej loży przygotowały świetny

Normalnie aż się wzruszyłam, że tak się dla mnie namęczyły

Potem zaprezentowały mi swój wypiek

zwracając moją szczególną uwagę na środkową dekorację

Jeszcze czekałyśmy na Emilkę i Kamisię, ale Kaśka nie wytrzymała i dała mi prezencik. Okazało się, że Asia-Świadkowa kupiła mi baaaaaaaaardzo podobny, tak więc mam dwie sztuki na dwie nogi

CDN...
Teraz idę do Grzesia, bo wypatrzył dla mnie coś tam do ubrania, więc muszę wykorzystać okazję, póki chce mi kupić

Buziaki dla Was Dziewczynki i do napisanka