Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68508 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #600 dnia: 3 Sierpnia 2007, 11:42 »

Jak tylko będę to zajrzę do Ciebie Słonko, żeby Ci się chociaż trochę uśmiechnęła buźka :D

hurra :) hehehe

No u mnie sufit raczej nie za wysoko, więc lepiej nie słodź :P A tak serio, to jest mi bardzo miło, że tak piszesz  :-* No ba!! Pierwsze co robię po przyjściu do pracy to wchodzę na Twój wątek  :-* W domku bywa różnie, bo jak Chłop sobie kupił nową grę, to juz dostęp do kompa mam baaaaardzo ograniczony ;)

Powinno być miło  ;D na mój?? ale żem i mi miło  ;D hihihi. Ja tez najczęściej w pracy zaglądam, bo w domku to i inne rzeczy do roboty są, a i przyszły małż mi nad uchem gdera, ze tylko forum i forum...  ;D

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #601 dnia: 3 Sierpnia 2007, 12:23 »
gagatka mam tylko takie zawiadomienia jak przesyłam na priv,ale nie wiem,czy się nadawają  :roll:

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #602 dnia: 3 Sierpnia 2007, 12:39 »
Jasne  że chcemy foteczki.........!!!!!!!!!!!!!

;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #603 dnia: 3 Sierpnia 2007, 13:08 »
gagatka mam tylko takie zawiadomienia jak przesyłam na priv,ale nie wiem,czy się nadawają  :roll:
Ewciu kochana jesteś, że pamiętałaś o mnie  :-* Jak tylko coś sklecę, to oczywiście w swej ogromnej skromności się pochwalę ;)
Jasne  że chcemy foteczki.........!!!!!!!!!!!!!

;D
Dobrze Basieńko, specjalne forumkowe zdjątka kierpców Agatki będą jak tylko Pani Fotograf wytrzeźwieje po panieńskim  :pijaki: Wczoraj zamówiłam lożę, jedzonko i napoje wyskokowe i liczę, że imprezka bedzie udana  :ok: Wprawdzie nie bedziemy tańcować, tylko spotykamy się w 7 Babek w pubie na plotach, bo chcę żeby moje koleżanki spoza paczki, które będą na weselu trochę się zintegrowały z resztą ;)
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #604 dnia: 3 Sierpnia 2007, 14:08 »
O, dobrze kochana że już coś organizujesz to ja się ciebie wypytam wszystko co i jak, bo właśnie nie wiem co i jak a chciałabym wiedzieć co i jak  ;D  ;D  ;D

A wiec:
1. jaki pub??

2. nie wiem właśnie, czy jak zaprasza się kumpele to w pubie cały alkohol się funduje czy jak?? Bo głupio w pewnym momencie powiedzieć, żeby każdy już płacił za siebie czy jak??

Głupio tak się pytam, ale to będzie mój pierwszy panieński bo na żadnym wcześniej jeszcze nie byłam  ;D tzn przed swoim będę jeszcze na jednym, ale to będzie w połowie sierpnia, wiec skoro już mam okazje to się pytam :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #605 dnia: 3 Sierpnia 2007, 14:33 »
O, dobrze kochana że już coś organizujesz to ja się ciebie wypytam wszystko co i jak, bo właśnie nie wiem co i jak a chciałabym wiedzieć co i jak  ;D  ;D  ;D
W sumie to mogłabym Ci powiedzieć, że to tajemnica, ale Cię lubię, więc napiszę wszystko jak na spowiedzi  ;D

A wiec:
1. jaki pub??
Pub Rebedebedebe na Piastów-należy on do Mężusia Gabi, tej na której ślubie bylismy ostatnio (te fotki, które wklejałam to od nich ze ślubu) i Pawełek obiecał mi rabacik  ;D Pomyślałam sobie, że chcę robic w lokalu, bo nie mam czasu czegoś przygotować, a po co dawać zarobić komuś obcemu ;) Pub jest taki kameralny, ale mamy z nim dużo miłych wspomnień ;) Zaczynamy o 19:00 :D

2. nie wiem właśnie, czy jak zaprasza się kumpele to w pubie cały alkohol się funduje czy jak?? Bo głupio w pewnym momencie powiedzieć, żeby każdy już płacił za siebie czy jak??
Ja zamówiłam bułeczki zapiekane po 2 szt na głowę, tak na przekąskę, pół litra wódki i soki do tego, chipsy, paluszki i orzeszki. Za to płacę ja, czyli za pierwszą butelczynę na toasty, a potem każdy płaci za siebie, bo niektóre Babki piją piwo, a ja np. wolę drina. Jakbym miała płacić za wszystko, to wyniosłoby mnie zdecydowanie za dużo, więc przyjęłam takie rozwiązanie. Za to zapłacę od razu i zamknę rachunek. Jak byłyśmy u Gabi, to najpierw było jedzonko u Niej w domku i kilka toastów, a potem w Tigerze Ona zamówiła tubę piwa, paluszki i chipsy, zapłaciła od razu, a za resztę każdy płacił sam. Wydaje mi się, że to jest bardzo dobre rozwiązanie. 

Głupio tak się pytam, ale to będzie mój pierwszy panieński bo na żadnym wcześniej jeszcze nie byłam  ;D tzn przed swoim będę jeszcze na jednym, ale to będzie w połowie sierpnia, wiec skoro już mam okazje to się pytam :)
Kochana pytaj, pytaj do woli, bylebym tylko znała odpowiedzi, bo będzie wstyd :P
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #606 dnia: 3 Sierpnia 2007, 17:27 »

W sumie to mogłabym Ci powiedzieć, że to tajemnica, ale Cię lubię, więc napiszę wszystko jak na spowiedzi  ;D

uffff  ::) ale mi się udało  ;D

NIe wiem co to za pub  ??? Ja ogólnie bardzo mało chadzam po mieście wieczorem, ale coś trza dla siebie skombinować nie?? 

Ja planowałam najpierw coś w domku, a potem gdzieś wyjść. Chyba jakieś balety, ale nawet nie jestem rozeznana gdzie jest fajnie :)

Ale te dwa rozwiązania co napisałaś są bardzo dobre  ;D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #607 dnia: 4 Sierpnia 2007, 12:24 »

NIe wiem co to za pub  ??? Ja ogólnie bardzo mało chadzam po mieście wieczorem, ale coś trza dla siebie skombinować nie?? 

Ja planowałam najpierw coś w domku, a potem gdzieś wyjść. Chyba jakieś balety, ale nawet nie jestem rozeznana gdzie jest fajnie :)

No nie ma to tamto musisz coś skombinować :) W końcu to panieński :D

Wklejam Wam Babeczki obiecane fotki butów, które mi osobiście raczej średniawo się podobają, ale za to Grześ stwierdził, że są pięęęęęęękne ;)

Muszę się wybrać na polowanie na kieckę poprawinową, więc tylko wkleję Wam na początek 2 zdjątka z wczorajszej imprezki, a potem coś opowiem ;)
Na początek wystrój, jaki mi przygotowały moje Kumpele (plakat to podstawa!! :D ):

A tu torcik z bliska:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #608 dnia: 4 Sierpnia 2007, 12:45 »
buty na zdjęciach może tylko tak wyglądają,ale na nodze może pięknie się prezentują,dla mnie wyglądają spoko

powalił mnie Twój torcik,jest boskiiiii  :brawo_2: :skacza:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #609 dnia: 4 Sierpnia 2007, 12:46 »
HEHEHE, ale fajny tort dostałaś  ;D ja idę w przyszłym tygodniu na panieński i też zamierzam właśnie panieńskiego torta zamówić  ;D

Butki z przodu wyglądają jak męski  ;D hihihih, ale z boku to takie rasowe kowbojki  :los: najważniejsze żeby były wygodne :) i nie obcierały :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #610 dnia: 4 Sierpnia 2007, 13:25 »
Torcik superowy :brawo: dla koleżanek :D

A buty Grzesia Twojego rzeczywiście są ladne ale do ślubu.... no nie bardzo wg mnie...

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #611 dnia: 4 Sierpnia 2007, 14:03 »
No nie, torcik rewelacja  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #612 dnia: 4 Sierpnia 2007, 20:42 »
powalił mnie Twój torcik,jest boskiiiii  :brawo_2: :skacza:
HEHEHE, ale fajny tort dostałaś  ;D
Torcik superowy :brawo: dla koleżanek :D

No nie, torcik rewelacja  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
Prawda, że Dziewczyny mają talent?? :D Chyba powinny robić torty na panieński na zamówienie  ;D

A oto, co kazały mi z nim zrobić ;)

Butki z przodu wyglądają jak męski  ;D hihihih, ale z boku to takie rasowe kowbojki  :los: najważniejsze żeby były wygodne :) i nie obcierały :)
Trochę rzeczywiście wyglądają jak męskie, ale na pudełku jest napisane wyraźnie, że to buty DAMSKIE :P Póki co nie obcierają i są bardzo wygodne  :ok:
A buty Grzesia Twojego rzeczywiście są ladne ale do ślubu.... no nie bardzo wg mnie...
Basiu to są MOJE buty  :lol:

Nachodziłam się dziś przeokrutnie, ale za to upolowałam kieckę na poprawiny (oczywiście jest brązowa, jak większość mojej garderoby ;) A miała być ecru  :los: )

Dobra, zmykam na Tall Ship's Races  :id_juz:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #613 dnia: 4 Sierpnia 2007, 20:55 »
Tort rewelka :!: Domowy wypiek chyba, super pomysł.
Kieca poprawinowa  :ok: luuuuuuuuuuuuuuuuuuubię bardzo brązowy.

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #614 dnia: 5 Sierpnia 2007, 10:39 »
Basiu to są MOJE buty  :lol:

ahahhhhhhaaaa..... :hahahaha: ale gafa ;D
bardzo ładne te Twoje buciki :brawo:

ahhaahaaaa....  jakoś źle zrozumialam to co napisałaś....  :glupek:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #615 dnia: 5 Sierpnia 2007, 11:50 »
Ja tez zrozumialam ze to Pana Mlodego do slubu i troche bylam zaskoczona   :glupek:
Torcik pierwsza klasa, bardzo, bardzo mi sie podoba  :skacza:
Sukieneczka na poprawiny ladnusia, chociaz ja osobiscie nie lubie brazow.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #616 dnia: 5 Sierpnia 2007, 12:37 »
Sukieneczka poprawinowa baaardzo mi się podoba!! Fajny krój! Bardzo kobiecy ipodkreślający figurę - bardzo dobrze :)

Offline Barbart
  • uzależniony
« Odpowiedź #617 dnia: 5 Sierpnia 2007, 12:53 »
Ja tez zrozumialam ze to Pana Mlodego do slubu i troche bylam zaskoczona   :glupek:

Czyli nie jestem jedyna  ;D

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #618 dnia: 5 Sierpnia 2007, 15:50 »
hahahaha ale sie ubawiłam widzac Twój tort i Ciebie konsumującą go (a własciwie jego) :D
No a sukienka miodzio sama musze zacząc cos szukać bo później na ostatanią chwile będzie problem.

Jak samopoczucie?? to juz niedługo ps. ja chyba przezywam twój slub bardziej niz ty :P
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #619 dnia: 5 Sierpnia 2007, 17:17 »
Tort rewelka :!: Domowy wypiek chyba, super pomysł.
Torcik pierwsza klasa, bardzo, bardzo mi sie podoba  :skacza:
:hahaha:
Domowy, domowy, odpowiednio nasączony i wystrój też idealny na tą okazję  :brawo_2:
hahahaha ale sie ubawiłam widzac Twój tort i Ciebie konsumującą go (a własciwie jego) :D
Hihihihi musiałam oczywiście GO ugryźć  ;D

ahahhhhhhaaaa..... :hahahaha: ale gafa ;D
bardzo ładne te Twoje buciki :brawo:

ahhaahaaaa....  jakoś źle zrozumialam to co napisałaś....  :glupek:
:hahaha: Chyba nie jestem zbyt komunikatywna  ;D

Kieca poprawinowa  :ok: luuuuuuuuuuuuuuuuuuubię bardzo brązowy.
Sukieneczka poprawinowa baaardzo mi się podoba!! Fajny krój! Bardzo kobiecy ipodkreślający figurę - bardzo dobrze :)

No a sukienka miodzio sama musze zacząc cos szukać bo później na ostatanią chwile będzie problem.

Super, że Wam się podoba, bo już byłam nieźle zdesperowana (czas mnie goni, gooooooni, a tu nic mi nie pasuje  :nerwus: )

Jak samopoczucie?? to juz niedługo ps. ja chyba przezywam twój slub bardziej niz ty :P
Asieńko kochana jesteś, że tak się o mnie troszczysz :przytul: To rzeczywiście już całkiem niedługo  :boje_sie: Wczoraj okazało się, że kolejne 3 osoby nie mogą przyjechać, bo mają ślub w bliskiej rodzinie, więc stwierdziłam, że czekoladek będzie dwa razy tyle, co gości  :-\ Ale Grześ stwierdził, że nie ma co się przejmować pierdołami i najważniejszy jest sam ślub i my  :taktak: Ale ja panikara miałam dziś w nocy pierwszy ślubny koszmar, bo śniło mi się, że jak przyszłam do salonu odebrać kieckę okazało się, że jest ona RÓŻOWO-CZERWONA  :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb:

Czas na opowieść o panieńskim. Umówiłam sięz Dziewczynami w pubie na 19:00, tak żebyśmy wszystkie zdążyły po pracy, a Kamisia, żeby dojechała ze Stargardu. Rano zadzwoniła do mnie Asia-Świadkowa z podstępnym pytaniem czy ma przyjechać wcześniej, żeby mi pomóc. Pytanie wydało mi się dziwne, bo w końcu w lokalu są ludzie od tego, żeby wszystko podać, ale wtedy aż tak bardzo sięnad tym nie zastanawiałam. Wróciłam po pracy do domu, odświeżyłam się, przebrałam i za 5 siódma pojawiłam się na Piastów. Akurat zadzwoniła do mnie Kaśka, żebym na Nią poczekała, bo nie wiedziała, gdzie to jest, a już dojeżdżała tramłejkiem. My do drzwi pubu, a tu wyskakuje Gabi i mówi, że rezerwacja jest na 19:00, więc przyszłam za wcześnie!! ;D Poczekałyśmy z Kaśkągrzecznie przed wejściem jeszcze chwilkę i weszłyśmy. I aż zaniemówiłam z wrażenia  :Nie_powiem: Wystrój naszej loży przygotowały świetny :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: Normalnie aż się wzruszyłam, że tak się dla mnie namęczyły  :Wzruszony: :i_love_you:

Potem zaprezentowały mi swój wypiek  :brawo: zwracając moją szczególną uwagę na środkową dekorację  ;D Jeszcze czekałyśmy na Emilkę i Kamisię, ale Kaśka nie wytrzymała i dała mi prezencik. Okazało się, że Asia-Świadkowa kupiła mi baaaaaaaaardzo podobny, tak więc mam dwie sztuki na dwie nogi :D

CDN...

Teraz idę do Grzesia, bo wypatrzył dla mnie coś tam do ubrania, więc muszę wykorzystać okazję, póki chce mi kupić ;) Buziaki dla Was Dziewczynki i do napisanka  :-* :-* :-*

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #620 dnia: 5 Sierpnia 2007, 22:55 »
Gagatko powiem Ci :) Że dzisiaj byliśmy u Twojego Grzesia w sunset i kupiliśmy gajerek  ;D

I jeszcze rabacik dostaliśmy  ;D

Podziękuj mu serdecznie od nas :) Jeszcze się tam pojawimy, albo sam R. żeby odebrać spodnie, więc narazie mu nie słodź :) hihihi :) A i dziewczyna która nas obsługiwała baaaaaardzo fajna i widać, że się zna :) Bardzo fajnie spędziliśmy tam czas :)

Mam nadzieję, że Twój Grześ nie narzekał dzisiaj jakich miał marudnych klientów  ;)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #621 dnia: 6 Sierpnia 2007, 08:50 »
Patruniu baaaaaaaaaardzo się cieszę, że udały Wam się zakupy  w Sunsecie :skacza: Ale i tak nie zmienia to faktu, że dostaniesz baty, bo nie powiedziałaś, że będziecie  :biczowanie: Masz szczęście, że uprzedziłam Go już w tamtym tygodniu, że się wybieracie i rabacik ma być :terefere: Teraz czekam na fotki w Twoim wąteczku ;) Trochę nie jestem na bieżąco, bo jakoś tak ten weekend mi migiem zleciał, ale obiecuję nadrobić wszystkie pościki.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #622 dnia: 6 Sierpnia 2007, 09:13 »
Patruniu baaaaaaaaaardzo się cieszę, że udały Wam się zakupy  w Sunsecie :skacza: Ale i tak nie zmienia to faktu, że dostaniesz baty, bo nie powiedziałaś, że będziecie  :biczowanie:

hihihi, te baty to powinien mój R. dostać, bo on wogle nie chciał jechać, ale go zaciągnełam no i mamy :)

Masz szczęście, że uprzedziłam Go już w tamtym tygodniu, że się wybieracie i rabacik ma być :terefere:

hihihi, ach Ty spryciulo :)

Teraz czekam na fotki w Twoim wąteczku ;)

Aparaciku ze sobą nie mieliśmy, dopiero 13 odbieramy spodnie, więc jeśli R. da się namówić to foty będą, a jak nie to chociaż takie zrobię :)

Trochę nie jestem na bieżąco, bo jakoś tak ten weekend mi migiem zleciał, ale obiecuję nadrobić wszystkie pościki.

No to jest oczywista sprawa, bez żadnych wykrętów i to migusiem :P

Offline *Mimi*

• maniak
  • data ślubu: 07.07.07 :-)
« Odpowiedź #623 dnia: 6 Sierpnia 2007, 14:32 »
wow co za Torcik  :D

śliczna sukienka

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #624 dnia: 6 Sierpnia 2007, 15:52 »
hihihi, ach Ty spryciulo :)
Tak, tak Spryciula mam na drugie imię ;)

Ehhhhh, kolejne osoby mi się wykruszają :( Nasi bardzo dobrzy Znajomi maja małe dziecko i niedawno tak na próbę zostawili Oleńkę z Babcią, ale niestety po 1,5 godz. Babcia dzwoni, że Mała płacze, a Ona nie wie co robić :( No cóż, szkoda. Artur obiecał, że chociaż do kościoła przyjedzie.

Chyba wypadałoby jakieś małe podsumowanko zrobić cooooooooo?? ;) Muszę przysiąść w domku i zobaczyć co jeszcze zostało do załatwienia. Wczoraj zadowolona wydrukowałam zawiadomienia do pracy, tak jak mi Majeczka poradziła z imionami koleżanek, ale Grześ stwierdził, że to foux pax wymieniać Kierowniczkę pod koniec, bo ma imię na M.  Kurczę, może ma rację??  :drapanie: Jak myslicie-zostawić w kolejności alfabetycznej czy dać Monikę na początek??  :hmmm:

Offline Asia-85

• uzależniony
  • Zrozumiałam po co żyję, wiem że czujesz to co ja..
  • data ślubu: 8.09.2007 nasz magiczny dzień...
« Odpowiedź #625 dnia: 6 Sierpnia 2007, 17:26 »
gagatko jak bys dała ją na poczatek to raczej głupio by wygladało z resztą imion ułożonych w kolejności alfabetycznej tak mi sie bynajmiej wydaje ::)
[img width= height=]http://suwaczki.maluchy.pl/sl-9422.png[/img]

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #626 dnia: 6 Sierpnia 2007, 17:39 »
No to juz tylko 12 dni do wielkiego dnia ;) Podczytuje Twoj watek :)
Co do listy to ja bym dała jako pierwszą kierowniczkę - pracownicy zrozumieja ze zostalo w ten sposob wyroznione jej stanowisko.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #627 dnia: 6 Sierpnia 2007, 19:12 »
No to juz tylko 12 dni do wielkiego dnia ;) Podczytuje Twoj watek :)
Co do listy to ja bym dała jako pierwszą kierowniczkę - pracownicy zrozumieja ze zostalo w ten sposob wyroznione jej stanowisko.
Witam Cię gorąco Antalis  :hello: Miło mi, że mnie podczytujesz, a jeszcze milej, że dołączyłaś do Forumek udzielających się piśmienniczo :D
Hmmmmm...chyba jednak posłucham Cię i zmienię koncepcję dając Monikę na początek. Tylko musze coś wykombinować, żeby nakleić na to wydrukowane wcześniej, bo nie mam więcej takich grubszych kartek.

A może macie ochotę na czekoladkę?? :D Właśnie je odebrałam  :skacza:
W wersji stojącej nasze podziękowania dla gości wyglądają tak:

A tutaj tył, który można lekko otworzyć, żeby je postawić na stole:

I same czekoladki (trochę się zdziwiłam, że ten "nadruk" jest na czekoladce, a nie na tej folii) Oczywiście nie omieszkałam spróbować, są pyyyyyyszne ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #628 dnia: 6 Sierpnia 2007, 19:33 »
Ja się piszę na czekoladkę  ;D

Ja też bym najpierw wpisała kierowniczkę,  potem resztę :)

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
« Odpowiedź #629 dnia: 6 Sierpnia 2007, 19:41 »
Mniammmmm, gagatka rewelacyjne te czekoladki  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
I powiem Ci, że nawet fajnie, że ten nadruk jest na czekoladce, dla mnie super  :ok: