No, kwiatki piękne, na pewno nie zwiędną 
Mają same zalety: nie zwiędną, nie uczulą Pawełka i przydadzą się w kuchni

Gorąco polecam!

Super zdjęcia i śliczną parę tworzycie z Grzesiem 
No a foteczki i Wy na nich...pięknie:)
Dziękuję Kochane Wy moje

Rewelacyjne te czekoladki ! Super pomysl !
Czekoladki wyglądają apetycznie...świetnie wyszły 
Dzięki Babki

Teraz mam tylko dylemat czy może darować sobie rozstawianie ich na stole (chociaż fajnie wyglądają poustawiane i specjalnie brałam takie poziome) i rozdać je przy składaniu życzeń pod kościołem, skoro będę ich miała 100 sztuk, a nie wszyscy będą na weselu

A jeżeli pod kościołem, to czy powinni to robić Świadkowie, czy my?? Jak myślicie??
Agatko kochana nie zamartwiaj się na zapas...i tak będzie pełna sala...zobaczysz
I będzie swiatnie sie bawić...a rodzinka potem będzie żałowała

Dzięki Uleńko za wsparcie

Tak właśnie sobie myślę, że głupio byłoby kogoś zmuszać, a że niektórzy swoją żałobę muszą ileś tam czasu "odbębnić" i mają ją na pokaz dla innych, a nie w sercu, to już inna sprawa...
W sobotę byliśmy u znajomego Księdza, który dał nam namiary do Babki z poradnictwa rodzinnego, więc w czwartek będziemy się edukować o bocianach

A wcale nie tak łatwo znaleźć wolne terminy w poradniach.
Po tej wczorajszej superaśnej imprezce słyszę w główce stado dzikich galopujących białych mew

No a jak zawsze w poniedziałek robię planowanie, więc jak dziś zaplanuję wysyłki naszym oddziałom, to się pewnie trochę zdziwią, bo mój mózg pracuje na maxymalnie zwolnionych obrotach.