Autor Wątek: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)  (Przeczytany 68399 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
Odp: (Za)gagatkowe odliczanko do 18.08.07 :)
« Odpowiedź #270 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:25 »
50 lat razem - super!!!! Fajne zdjęcia :) uwielbiamy foteczki :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
« Odpowiedź #271 dnia: 22 Czerwca 2007, 12:33 »
Fajne zdjęcia :) uwielbiamy foteczki :)
Dzięki  :-* Specjalnie dla Was Kochane Forumki walczyłam dzielnie z imageshack  ;D
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #272 dnia: 22 Czerwca 2007, 13:01 »
ooo super fotki,gratulacja dla dziadków,wspaniała rocznieca :Wzruszony:

dziękujemy za Twoje poświęcenie (mówie o walca z imageshack)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #273 dnia: 22 Czerwca 2007, 13:07 »
ooo super fotki,
Dzięki Kochana  :przytul:

dziękujemy za Twoje poświęcenie (mówie o walca z imageshack)
Dla Was wszystko  :Szczerbaty:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline Niki

• entuzjasta
  • data ślubu: 21 lipca 2007
« Odpowiedź #274 dnia: 22 Czerwca 2007, 15:17 »
A potem ja się dziwię, że mi się śnisz  :Szczerbaty:
Miałam Ci to napisać wczoraj ale jakoś całkiem wyleciało mi to z głowy  :glupek:
No więc tak:
Byłam w domu moich rodziców i Ty z jakąś koleżanką przyszłyście do mnie w odwiedziny.
Chyba nam się trochę nudziło bo uznałyśmy, że zrobimy Ci próbną ślubną fryzurkę. Jak już ją zrobiłyśmy to próbowałam cpyknąć parę fotek ale Ty się tak wierciłaś, że żadna z nich nie wyszła  :Placz_1:
A potem z koleżanką uznałyście, że idziecie do domu bo zrobiło się już ciemno. Ubrałyście się i sobie poszłyście, tylko cały czas mnie zastanawia czemu poszłyście do lasu zamiast do domu :drapanie:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #275 dnia: 22 Czerwca 2007, 15:29 »
Miałam Ci to napisać wczoraj ale jakoś całkiem wyleciało mi to z głowy  :glupek:
No więc tak:
Byłam w domu moich rodziców i Ty z jakąś koleżanką przyszłyście do mnie w odwiedziny.
Chyba nam się trochę nudziło bo uznałyśmy, że zrobimy Ci próbną ślubną fryzurkę. Jak już ją zrobiłyśmy to próbowałam cpyknąć parę fotek ale Ty się tak wierciłaś, że żadna z nich nie wyszła  :Placz_1:
A potem z koleżanką uznałyście, że idziecie do domu bo zrobiło się już ciemno. Ubrałyście się i sobie poszłyście, tylko cały czas mnie zastanawia czemu poszłyście do lasu zamiast do domu :drapanie:
Kochana Ty to masz horrory  :hahaha: :hahaha: :hahaha: A tak swoją drogą to ja wciąż szukam fryzurki, nawet u mojej fryzjerki szczecińskiej oglądałam zdjęcia. Niki Ty jakaś wróżka jesteś czy jak? :drapanie: Ale zero współpracy fotograficznej z mojej strony co? Trzeba było mnie  :biczowanie:
Do lasu powiadasz??? :luzak: Pewnie jakiś przystojny leśniczy tam mieszkał i poszłyśmy go upolować  :los:

Offline Agassi77

• Aga
  • maniak
  • Jesteśmy jak 2 puzle,tylko 1 pasuje do drugiego
  • data ślubu: 11.08.2007
« Odpowiedź #276 dnia: 22 Czerwca 2007, 16:14 »
Jaka usmiechnieta buzia na zdjeciach  ;D
Obysmy wszystkie doczekaly sie takiej pieknej rocznicy u siebie  :skacza:

Offline złotko

• entuzjasta
« Odpowiedź #277 dnia: 22 Czerwca 2007, 17:16 »
życzę Ci gagatko, równiez takiej pieknej rocznicy jaką mieli dziadkowie.

pogrtuluj im w moim imieniu
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #278 dnia: 22 Czerwca 2007, 21:30 »
Obysmy wszystkie doczekaly sie takiej pieknej rocznicy u siebie  :skacza:
życzę Ci gagatko, równiez takiej pieknej rocznicy jaką mieli dziadkowie.
Tego życzę i Wam Babki i sobie też  :skacza:

pogrtuluj im w moim imieniu
Pewnie zobaczę Ich dopiero na ślubie, ale może jak nie zapomnę to pogratuluję  ;D A tak mi się nasunęło, że w Ich związku dominuje Babcia, może to jest recepta na sukces?:drapanie: :brewki:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #279 dnia: 22 Czerwca 2007, 23:14 »
No więc tak:

Nie, no nie mogę... Każdemu ktoś się śni... mi się śniła anusia-szczecin, ja się śniłam Asi-85... no nie... moze jakas pełnia księżyca była alnbo co??

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #280 dnia: 22 Czerwca 2007, 23:37 »
Nie, no nie mogę... Każdemu ktoś się śni... mi się śniła anusia-szczecin, ja się śniłam Asi-85... no nie... moze jakas pełnia księżyca była alnbo co??
Pełnia księżyca powiadasz? :hmmm: Mi to raczej wygląda na przepowiednię sabatu forumkowego  :brewki:
Ale tak w ogóle to oznacza, że mocno przeżywamy nawzajem swoje odliczanka do Wielkiego Dnia i myślimy o sobie intensywnie :taktak: Czyż to nie jest super?! :skacza:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
« Odpowiedź #281 dnia: 23 Czerwca 2007, 14:09 »
Ja się jeszcze zachwycę biżuterią, super dobrany komplet i bardzo Ci pasi  :ok:
Współczuję zguby pierścionka.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #282 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:09 »
Dziękuję Ci Kochana  :przytul:
Nie mogę przestać myśleć o tym pierścionku  :depresja:  :'( :'( :'( Ehhhhhh niby tylko przedmiot, a tak wiele dla mnie znaczył  :beczy: :beczy: :beczy:
Mogę się tylko pocieszyć, że dzięki temu może bardziej będę pilnować obrączki ???

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #283 dnia: 23 Czerwca 2007, 21:33 »
Ja czasem tak mam, że jak coś szukam ważnego, w końcu rezygnuję i przestaję o tym myśleć to wtedy to samo 'wystawia' mi się przed oczy, mam nadzieję, że z Twoim pierścionkiem(-kami) będzie tak samo  :przytul:
Najlepiej jest mieć jedno miejsce w domu, w którym się zostawia biżuterię jak się ją zdejmuje, to chyba najbezpieczniejsze wyjście, choć ja nie zawsze się tego trzymam i czasem jak zostawię swój w łazience, czy kuchni, a o tym zapominam i potem latam po całym domu .. ciśnienie mi skacze ... wiem co przeżywasz, jak do tej pory zawsze swój znalazłam, trzymam kciuki, żeby u Ciebie też tak było.

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #284 dnia: 25 Czerwca 2007, 12:53 »
Pełnia księżyca powiadasz? :hmmm: Mi to raczej wygląda na przepowiednię sabatu forumkowego  :brewki:
Ale tak w ogóle to oznacza, że mocno przeżywamy nawzajem swoje odliczanka do Wielkiego Dnia i myślimy o sobie intensywnie :taktak: Czyż to nie jest super?! :skacza:
Pewnie, że jest super :skacza:
Mnie się wydaje, że jak dużo czasu spędza się na forum to potem dużo się myśli o tym co się tutaj dzieje a potem przekłada się to na nasze sny :wink:

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #285 dnia: 25 Czerwca 2007, 13:40 »
alez sie wzruszyłam..jak przeczytałam o rocznicy..obysmy my mieli to szczescie..aby razem się zestarzec!!!!!!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #286 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:00 »
Ja czasem tak mam, że jak coś szukam ważnego, w końcu rezygnuję i przestaję o tym myśleć to wtedy to samo 'wystawia' mi się przed oczy, mam nadzieję, że z Twoim pierścionkiem(-kami) będzie tak samo  :przytul:
Dziękuję Ci Kasiu z a pocieszenie :-* Bardzo dużo dla mnie znaczy to że jesteście ze mną i podtrzymujecie mnie na duchu  :przytul: :przytul: :przytul:

Najlepiej jest mieć jedno miejsce w domu, w którym się zostawia biżuterię jak się ją zdejmuje, to chyba najbezpieczniejsze wyjście,
No właśnie ja też mam takie miejsce zawsze trzymałam go na biurku w pudełeczku, w którym był kupiony mój pierścionek :( Po prostu zmroziło mnie jak go tam nie zobaczyłam  :tak_smutne: ZACHCIAŁO MI SIĘ PORZĄDKI ROBIĆ!!!  :nerwus: :buu: :ckm: :Maruda: :Kill: :evil: :cegly:

A co do spędzania większości czasu na Forum, to ostatnio nawet mój Grzes stwierdził, że Wy wiecie więcej, co przeżywam niż On  :oops:

alez sie wzruszyłam..jak przeczytałam o rocznicy..obysmy my mieli to szczescie..aby razem się zestarzec!!!!!!
Ehhhhhh pół wieku razem  :Wzruszony: A Ksiądz na kazaniu mówił, że jak tylko widział jedno z Dziadków gdzieś na drodze, że jedzie rowerem, to wiedział, że zaraz zobaczy i drugie, bo są jak papużki-nierozłączki :Wzruszony:
Nie wiem czy będzie nam dane razem się zestarzeć, więc nie wychodzę rano z domu bez całuska dla mego Miśka i nie wyjdę do pracy nie mówiąc Mu wcześniej jak mocno Go kocham  :Zakochany: Nie wiem czy nie stanie się coś mi albo Grzesiowi i czy dzisiejszy dzień nie jest naszym ostatnim wspólnym dniem, więc nie chciałabym kiedyś żałować, że zbyt rzadko mówiłam Mu, jak wiele dla mnie znaczy...  :i_love_you:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
« Odpowiedź #287 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:15 »
A może ta historia z pierścionkiem zainspiruje Twojego PM do ponownych oświadczyn, jeszcze by zdążył przed ślubem.. głowa do góry, najważniejsze jest przecież, że się kochacie i jesteście razem, a za niedługo będziesz już nosić obrączkę, jeszcze piękniejszy i wspanialszy symbol miłości.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #288 dnia: 25 Czerwca 2007, 14:29 »
A może ta historia z pierścionkiem zainspiruje Twojego PM do ponownych oświadczyn, jeszcze by zdążył przed ślubem..
Hihihihihi już sam na to wpadł, tyle że stwierdził, że teraz może ja bym się Jemu oświadczyła  ;D

głowa do góry, najważniejsze jest przecież, że się kochacie i jesteście razem,
No własnie też tak sobie tłumaczę.

a za niedługo będziesz już nosić obrączkę, jeszcze piękniejszy i wspanialszy symbol miłości.
Tak właściwie to sobie zrobiłam miejsce na palcu na obrączkę :D Już się nie mogę doczekać  :tupot: Grześ już zaznaczył, że mam jej nie zdejmować choćby się miała zniszczyć i porysować! :D

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #289 dnia: 26 Czerwca 2007, 08:14 »
Wczoraj dzwoniliśmy do Grzesia Kolegi-Stasia z pytaniem czy będzie naszym świadkiem. Ale się zszokował  ;D Jak tylko ochłonął stwierdził, że oczywiście, zgadza się i już rezerwuje dla nas ten dzień  :skacza: Dzwoniliśmy też do Pikusia, który powie kazanie (Piotrek jest diakonem). Już się nastawia psychicznie  ;D Tylko ostrzegł nas, że kazanie może być tak długie, bo trochę czasu się znamy, że nasi goście uciekną z kościoła  ;D

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #290 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:41 »
Ehhhhhh pół wieku razem  :Wzruszony: A Ksiądz na kazaniu mówił, że jak tylko widział jedno z Dziadków gdzieś na drodze, że jedzie rowerem, to wiedział, że zaraz zobaczy i drugie, bo są jak papużki-nierozłączki :Wzruszony:
Nie wiem czy będzie nam dane razem się zestarzeć, więc nie wychodzę rano z domu bez całuska dla mego Miśka i nie wyjdę do pracy nie mówiąc Mu wcześniej jak mocno Go kocham  :Zakochany: Nie wiem czy nie stanie się coś mi albo Grzesiowi i czy dzisiejszy dzień nie jest naszym ostatnim wspólnym dniem, więc nie chciałabym kiedyś żałować, że zbyt rzadko mówiłam Mu, jak wiele dla mnie znaczy...  :i_love_you:

Wzruszyłam się jak to przeczytałam... normalnie płakać mi się zachciało, ale w pracy jestem, więc nie będę robić cyrków :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #291 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:49 »
ricardo  :przytul: Jak ja się wzruszę w pracy czytając Forum to wykręcam się alergią  :P
Ehhhhhh ta miłość wywołuje u nas tyle emocji   ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #292 dnia: 26 Czerwca 2007, 09:53 »
ricardo  :przytul: Jak ja się wzruszę w pracy czytając Forum to wykręcam się alergią  :P
Ehhhhhh ta miłość wywołuje u nas tyle emocji   ;D
oj masz racje..te nasze emocje....
ale bez nich nie można żyć!
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #293 dnia: 26 Czerwca 2007, 10:19 »
oj masz racje..te nasze emocje....
ale bez nich nie można żyć!
I gdyby nie one, to o ile nasze życie byłoby nudne!!!  ;D

Offline Niki

• entuzjasta
« Odpowiedź #294 dnia: 26 Czerwca 2007, 11:34 »
Wczoraj dzwoniliśmy do Grzesia Kolegi-Stasia z pytaniem czy będzie naszym świadkiem. Ale się zszokował  ;D Jak tylko ochłonął stwierdził, że oczywiście, zgadza się i już rezerwuje dla nas ten dzień  :skacza:
Fajnie, że macie już świadka :ok: 
Ja jak zapytałam moją koleżankę czy zostanie moją świadkową to była w takim szoku, że długo jej zeszło zdecydowanie się :skacza: A kolega, który będzie świadkiem to nawet ostatnio pytał Ł. czy jest pewien, że to on ma być :wink:

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #295 dnia: 26 Czerwca 2007, 11:52 »
Fajnie, że macie już świadka :ok: 
Staś to sąsiad Grzesia i kumplowali się od dziecka. Bardzo Go lubię i super że się zgodził  :ok:

A kolega, który będzie świadkiem to nawet ostatnio pytał Ł. czy jest pewien, że to on ma być :wink:
Hihihihihi niezłe!!! ;D

Offline Lara_Croft

• maniak
  • Ten Pan i ta Pani, są na siebie skazani :)
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #296 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:15 »
w naszym przypadku ani świadkowa, ani świadek nie byli zdziwieni :) już pomału wczuwają się w swoje role i nam zaczynają pomagać :D

ale czasami super role życie pisze :D
"Gdyby człowiek miał świadomość, co traci przez to, że nie może mieć dzieci, to by tego chyba nie zniósł tak po ludzku."

Marcel - 8.01.2017
Michał ❤ 29.05.2018
Maja - 5.01.2020
Madzia ❤ 27.02.2021

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
« Odpowiedź #297 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:20 »
no ,a my nadal nie wiemy kogo mamy poprosić na świadków  :roll: ,chciałam koleżanke,ale nie wie czy przyjedzie,potem mojego byłego,ale jakoś tak dziwnie by było mi go o to prosić chociaż mój nie ma nic przeciwko,bo wie ,że to mój super kumpel no i  nadal sobie tak siedze i myśle,a mój to wybiera pomiędzy trzema koleżankami i też nie wie którą wybrać echhh może w dniu ślubu pociągną losy  :los:

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #298 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:26 »
Ehhhhhh ta miłość wywołuje u nas tyle emocji   ;D

hehehe, ja alergią nie mogę się wymigać bo wszyscy wiedzą że jestem antyalergiczna :) Dlatego szybko tupotam rzęsami i odwracam wzrok :)

Offline gagatka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #299 dnia: 26 Czerwca 2007, 13:46 »
Moja przyjaciółka od czasów studiów-Asia nie była zdziwiona i  powiedziała, że bardzo Jej miło :D A Staś był zdziwiony, bo mamy teraz kontakt rzadko, bo On jest w Seminarium w Paradyżu.
Właśnie tu :D

Piękne miejsce  ;D

no ,a my nadal nie wiemy kogo mamy poprosić na świadków  :roll: ,chciałam koleżanke,ale nie wie czy przyjedzie,
Hmmm...jak ktoś by mnie poprosił na świadka, to robiłabym wszystko, żeby móc przyjechać! No, ale widocznie nie wszyscy tak mają  :-\

potem mojego byłego,ale jakoś tak dziwnie by było mi go o to prosić chociaż mój nie ma nic przeciwko,bo wie ,że to mój super kumpel,
No nie wiem, ja bym się chyba nie zdecydowała na mojego "eks".

no i  nadal sobie tak siedze i myśle,a mój to wybiera pomiędzy trzema koleżankami i też nie wie którą wybrać echhh może w dniu ślubu pociągną losy  :los:
Hihihihi a księdzu podasz 15 osób jako świadków  :los: A może kogoś z Rodzinki weźmiesz-Rodzeństwo, Kuzynostwo, no nie wiem... Moja Bratowa była oburzona, że nie wzięłam mego Braciszka  :nerwus: A ja od początku wiedziałam, że chcę Asię, tylko wahaliśmy się nad dwoma Grzesia Kolegami. W końcu ustaliliśmy, że Staś będzie świadkiem, a Pikuś będzie mówił kazanie, bo już może  :skacza: Moja kumpela ze studiów-Ola, jak Jej powiedziałam, że nie wiem czy Asia się zgodzi odpowiedziała, że musi się zgodzić, skoro już była ze mną wybierać kieckę :D W sumie to dzięki Niej się w końcu zdecydowałam i jutro idę na pierwszą przymiarkę  :skacza: Oczywiście aparacik też biorę :D