Dzięki dziewczyny

Czekam tylko, aż mnie zaraz Ania przegoni

Lusi herbata z liści malin przyspiesza postęp porodu bo uelastycznia macicę, ale samego porodu nie. Schody i przytulanki na porządku dziennym

Do tego joga, pranie, prasowanie, sprzątanie, zakupy

Mega aktywnie żyję i wieczorami ruszyć się z bólu juz nie mogę
Aniu u mnie nie robi się rozwarcie i szyjka nie mięknie. Z Kuba z rozwarciem chodziłam miesiąc

A teraz nic...U mojej siostry i mamy było identycznie, ale siostra poszła od razu na cesarkę, a mama jedno dziecko pochowała

Olejku rycynowego się boje...
CC jest opcja codziennie od ręki, wystarczy stawić się do 15 na oddział ale tylko w Warszawie u kumpla, niby rozważam, ale podróż przed i po nieco przeraża plus w ogóle CC mnie przeraża...Podziwiam, że ludzie się tak potrafią zdecydować
W tym szpitalu, w którym teraz rodzę to zaczynają wywoływać od 10 dnia. I tak jak mówię, niektórzy mi pisali termin jak z suwaczka, niektórzy, że wczorajszy, a mój lekarz to w ogóle uważa, że 8.12...Więc nawet nie mam sensu się wcześniej kłaść, bo będę tam bez sensu leżeć, zawsze to lepiej w domku być.
Codziennie marzę, że to już

Kubę właśnie rodziłam
A zatem, Filip pewnie nawet na święta nie wyjdzie. Nie mam już do tego sił, chyba czas zniknąć stąd i Was nie zamęczać