No pyskówką może nie ale poprosić o konsultację lekarza zawsze można. Myślę, że wszystko jest ok ale jeżeli brzuch Cię pobolewa to warto było by gdyby lekarz dał Ci w razie bólu. Z tego co piszecie to Ania chodzi do podobnej "klinki" do której chodzę z Polą do pediatry i zawsze jak nie ma już miejsc, to pytam, czy mogę umówić się po wszystkich pacjentach, panie w recepcji pytają panią doktor a te zawsze się zgadza.
Mnie zawsze na kolejną wizytę umawia gin. wpisując datę w kartę ciąży a z panią z rejestracji tylko godzinę dobiera, tak samo było w ciąży z Polą.
Gosiu co do mdłości to łączę się w bólu, sama masakrę przezywam, mi pomaga trochę herbata imbirowo miodowa, tej na I trymestr też nie mogłam nigdzie kupić.
A mnie b.pozytywnie zaskoczyła moja wicedyrektor, która na wieść o mojej ciąży aż "skakała" z radości, wyściskała mnie wycałowała, zapewniła, że niczym mam się nie martwić tylko dbać o siebie i maleństwo, zapewniła, że bardzo bardzo się cieszy!!Aż mi lżej na duchu, teraz muszę tylko główną dyrektorkę poinformować.