Ale przezyłam , a tera zmam prawie roczne dziecko
herbatka to bio activ dla kobiet w ciąży na pierwszy trymestr są jeszcze na pozostałe trymestry
dziewczyny mam pytanie o zwolnienie dla męża na żonę, która urodziła dzieckote 2 tyg są tylko po cc???i to jest takie normalne zwolnienie - tzn płatne 80 %
tego co ja wiem po porodzie SN dla meza na opieke nad zona nalezy sie 1 tydzien
spoko i tak jest nieźletak mysłam, ze to 14 dni rozumiem, ze to twoje źródło jest pewne
No to super wiesci dla wszytskich Czyli 14 dni na L4 + 2 dni urlopu okolicznosciowego
dokładnie ...a potem............. wielkie sam na sam z bejbikiem
Chyba zaczęły sie u mnie skurcze przepowiadające (czy jak je tam zwą). Piszę chba bo nie mam pewności, ze to włąśnie to.Wczoraj po południu i dziś w nocy (i jeszcze parę dni temu) pobolewał mnie brzuch dokładnie jak przed @. Trwało to chwilkę ale jednak.Myślicie, ze to to?kurcze, z każdym dniem uświadamiam sobie coraz bardziej, ze coraz bliżej .. i chyba zaczynam mieć porządnego pietra ....
o ten ból jak na @ - to skurcze?
o kurczeto ja taka nieświadoma żebym tylko wiedziała kiedy mały będzie się rodził moją koleżankę (w 9 miesiacu) w nocy obudził ból krzyża - poprosiła męża o masaż i on tak masował parę godzin; w końcu grażka poszła do toalety i zobaczyłe krew więc zebrałi się do szpitala. Jak sie okazało przeleża w domu rozwarcie 8 cm; córcie urodziła w dwie godziny.