Autor Wątek: Pogaduchy ciężarówek  (Przeczytany 3569901 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Elcik

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.06.2007
Odp: Pogaduchy ciężarówek
« Odpowiedź #22290 dnia: 2 Listopada 2011, 15:49 »
oj Mucha Mucha... pewnie zmieni zdanie kiedy jej zafundują masaż szyjki :) nie wiem, przeczytałam, nic nadzwyczajnego.....a na pewno nie bulwersującego, w momencie "orgazmu" uśmiechnęłam się z ironią.

Jak tam brzuszkowe? ja już nie chce.... nieopuszcza mnie wrażenie pawia, nie jeść - źle, zjeść - jeszcze gorzej, wszystko mi stoi w przełyku. Przytyłam 200g ;)

Ciekawe co wizyta u ginka 8 listopada przyniesie :)

Offline sezorg
  • bywalec
  • data ślubu: 03.07.2010:)
« Odpowiedź #22291 dnia: 2 Listopada 2011, 15:57 »
Elcik- moim zdaniem z dwojga złego lepiej jeść ::) pocieszę Cię- kiedyś musi minąć ;)
ja mam jutro wizytę u lekarza.. ale objawy ciążowe książkowe jak na ten tydzień- bóle krzyża okropne, skleroza postępująca w tragicznie szybkim tempie ( i tu mam pytanie- minie po ciąży, prawda??) i straszne zawroty głowy łącznie ze stanem bliskim omdleniu :-[ wszystko po mamie odziedziczyłam :-\

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22292 dnia: 2 Listopada 2011, 22:38 »
ja w tym wywiadzie nie widzę kompletnie nic złego dla mnie Muchaodpowiada na pytania calkiem normalnie... orgazm a czemu by nie przecież to jest taka podnieta że masakra że za chwilę się będzie miało własne dziecko a ból ??? Kto powiedział że będzie mocno boleć może raz dwa i urodzi przecież może urodzić w godzinę mi się w takim razie wywiad podoba i ja nie widzę nic złego

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #22293 dnia: 2 Listopada 2011, 22:47 »
i looz,kazdy ma prawo do swojej opinii,zebysmy sie tylko dobrze zrozumialy-ja nie poczulam sie jakos zażenowana czy oniesmielona..jedynie nie doszukalam sie sensu tej paplaniny (wg mnie ) o niczym ...
odebralam wynik z laba-wymaz ok-wiec oddycham z ulgą.
Laski,wczoraj rodziala bliska znajoma w Zdrojach i tu(niespodzianka-dotąd tak nie bylo) nie maja wcale ciuszków dla dziecka..niewiem czy deficyt taki czy zasady sie zmienily..ale ona nie wziela nic prucz tego co na wyjscie..i maż kolowal do domu po pajace i takie tam.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22294 dnia: 2 Listopada 2011, 22:53 »
dla mne po prostu ona grzecznie odpowiadała na pytania dziennikarza i tyle

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #22295 dnia: 2 Listopada 2011, 22:54 »
tete a czego spodziewasz się po Vivie? Wspinania się na intelektualne wyżyny? ::) Takie odpowiedzi jaki wywiad... Gazeta ma dostarczać rozrywki i być "lekka", to i pytania i odpowiedzi są dopasowane do tego właśnie celu :) I osobiście nic bulwersującego w zdjęciach i tych wypowiedziach nie widzę. ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #22296 dnia: 2 Listopada 2011, 22:55 »
zdjecia Muchy w ogole mi sie nie podobaja.
plec - tym razem ja znac nie chce, nie musze, ale moj maz nie dalby mi spokoju i napewno zapytamy.

u mnie dalej pieknie, mdlosci tylko lekkie, ale wystepuja o kazdej prze dnia a najbardziej w nocy ale pawi brak.  ;D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
« Odpowiedź #22297 dnia: 2 Listopada 2011, 22:57 »
heheh niczego dobrego sie nie spodziewam -przeczytalam w necie dlatego.Choc czasem(rzadko) trafiaja im sie dobre wywiady.
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #22298 dnia: 2 Listopada 2011, 23:28 »
Ja kiedyś cały artykuł czytałam jak to właśnie podczas porodu można osiągnąc orgazm. W wielkim skrócie chodziło oto, że jeśli idzie osiągnąc orgazm gdy coś wchodzi do pochwy to rónież idzie w momencie gdy coś z niej wychodzi :) i nie chodziło tu o jakieś mistyczne chwile już po samym porodzie gdy się ma w ramionach urodzone przed chwilą dziecko. Miałam go nawet tu wkleić ale stwierdziłam, że nię będę tu kobitką przed porodem kitów pociskać jak to moga doznać rozkoszy podczas porodu bo osobiście nie znam nikogo i nie słyszałam o nikim kto by podczas porodu krzyczał  z innego powodu niż ból :)
A zdjęcia mi się też średnio podobają.

ORTOGRAFIA
« Ostatnia zmiana: 2 Listopada 2011, 23:30 wysłana przez liliann »

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #22299 dnia: 2 Listopada 2011, 23:43 »
Wywiadu Muchy nie czytałam ale to zdjęcie szalenie mi się podoba !!!!1

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22300 dnia: 3 Listopada 2011, 08:18 »
z tych zdjęć które widziałam żadne nie wydaje mi się wulgarne - wręcz przeciwne są baaardzo odjechane... sama mam chrapkę na takie foty.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #22301 dnia: 3 Listopada 2011, 11:58 »
już myślałam, że tylko mi się podobają :brewki:
Ela ja Ciebie widzę w tego typu zdjęciach... jak sobie przypomne te ociekające seksem z sesji ślubnej... będzie się działo ;)

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #22302 dnia: 3 Listopada 2011, 12:17 »
Wg mnie foty są świetne, Mucha w ciąży wygląda pięknie! I ten wywiad całkiem normalny, lajcikowy.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #22303 dnia: 3 Listopada 2011, 12:21 »
Wywiadu nie czytałam, no może urywki - poziom w pionie ;) ale fotki bardzo mi się podobają.
Pamiętam, jak pisałam, że moja sesja brzuszkowa nie jest taka do końca grzeczna i to właśnie Dziubasek zasugerowała, że dla niej ciąża to nie czas na takie foty  ;) se se se - widać tylko krowa zdania nie zmienia  :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #22304 dnia: 3 Listopada 2011, 12:45 »
co do rejestracji dziecka urodzonego za granicą,w Urzędzie w Bydgoszczy musiałam mieć przetłumaczony akt. Dodatkowo robiłam to sama,mąż był w Irlandii i musiał napisać oświadczenie,że się zgadza;-) najpierw byłam w Urzędzie Stanu Cywilnego o wpisanie do ksiąg bodajże, a potem w urzędzie meldunkowym już po pesel..........
Co do Muchy,sesja całkiem spoko,wywiadu nie mam czasu czytać;-)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #22305 dnia: 3 Listopada 2011, 14:13 »
Pamiętam, jak pisałam, że moja sesja brzuszkowa nie jest taka do końca grzeczna i to właśnie Dziubasek zasugerowała, że dla niej ciąża to nie czas na takie foty  ;) se se se - widać tylko krowa zdania nie zmienia  :P

Pamiętam, pamiętam, choć jak mniemam to miałam na myśli, że sama bym sobie takich nie zrobiła (seksownych), bo choć sama ciąża wydaje mi się mega kobieca to z seksem jej nie utożsamiam ( a dziwne... wszak niby skąd miała się wziąć? :P ) Foty Muchy właśnie uważam za takie mega mega kobiece, sensualne... może gdyby był tam jeszcze jej partner, latex tudzież inna hardcorowa bielizna wydałyby mi się już za mocne, ale tak- ja jestem oczarowana.

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22306 dnia: 3 Listopada 2011, 14:29 »

sama ciąża wydaje mi się mega kobieca to z seksem jej nie utożsamiam ( a dziwne... wszak niby skąd miała się wziąć? :P ) Foty Muchy właśnie uważam za takie mega mega kobiece, sensualne... może gdyby był tam jeszcze jej partner, latex tudzież inna hardcorowa bielizna wydałyby mi się już za mocne, ale tak- ja jestem oczarowana.
[/quote]

Dokładnie ...zgadzam się w pełni.
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
« Odpowiedź #22307 dnia: 3 Listopada 2011, 14:32 »
Mi się sesja podoba ... choć przyznam że za nią nie przepadam

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #22308 dnia: 3 Listopada 2011, 18:53 »
Ufff...  :P ;) odetchnęłam z ulgą bo mi też bardzo podobają się zdjęcia Muchy i zaczęłam się zastanawiać czy "skrzywiona" nie jestem  ;) :P

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
« Odpowiedź #22309 dnia: 3 Listopada 2011, 19:44 »
Mnie też się bardzo te zdjęcia podobają - nic wulgarnego w nich nie widzę a tylko pokazują że w ciąży można wyglądać pięknie, sexi i mega kobieco, i obala to mit baby z wielkim brzuchem i workiem zamiast ubrania  :P

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #22310 dnia: 3 Listopada 2011, 20:18 »
W poniedziałek byłam na wizycie i lekarz stwierdził,że łożysko przodujące. Na razie jest wszystko ok i pewnie kolejna wizyta pokaże czy się podniosło czy nie,ale ja ogólnie jestem przerażona, bo lekarz powiedział,że jest nisko i może mi wchodzić w bliznę na macicy po poprzedniej cc i to może doprowadzić do jej pęknięcia i krwawienia, a co za tym idzie do zagrożenia życia mojego i dziecka. Ja i tak się oszczędzam, siedzę w domu, ale mam 2,5 letnie dziecko i wiecie jak to jest.Nie dźwigam i leżę.Ale ogólnie jestem przerażona, bo znowu mam coś.Nie mogę przejść ciąży normalnie...

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #22311 dnia: 3 Listopada 2011, 20:42 »
chlebosiu wierzę że wszystko będzie ok!
ja jutro mam wizytę i strasznie się denerwuję, martwię... heh, nie wiem skąd mi się to nagle wzięło.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #22312 dnia: 3 Listopada 2011, 20:51 »
Chlebosia, ja w 16 tygodniu 2 ciąży miałam usg i lekarz też stwierdził, że mam bardzo nisko łożysko i możliwe że będzie przodujące. Ale dodał też, że bardzo często kobiety tak mają we wczesnej ciąży a potem im większa macica tym łożysko znajduje się wyżej, podnosi się i wszystko jest ok. I kazał się tym absolutnie nie przejmować, dopóki za miesiąc usg mi nie zrobi. Ja oczywiście zupełnie spanikowałam, bardzo się tym denerwowałam i spać po nocach nie mogłam. A miesiąc później na usg już było lepiej, łożysko się podniosło. Więc uszy do góry, może u Ciebie też tak będzie. :) W każdym razie 3mam kciuki za pomyślny przebieg ciąży :)
Ja też ciąży nie przechodziłam "normalnie" ;) 3krotny pobyt w szpitalu raczej trudno nazwać normalnością. Za to mąż, przez to że musiał się zajmować starszym synkiem, bardzo dobry kontakt z nim złapał, z wzajemnością i teraz moi mężczyźni żyć bez siebie nie mogą ;) Więc jakiś plus tej sytuacji jest ;)

madzia, ja przed każdą wizytą miałam stresa. Nieważne która to ciąża- o swoje dziecko martwisz się zawsze. Nawet teraz, gdy moje dzieciaki śpią od prawie 2 godzin, martwię się o nich. O Leonka czy mu nie jest za zimno/ciepło, czy mu wygodnie. A o Maxa, czy nie spadnie z łóżka (2 noc śpi w otwartym łóżeczku), czy nie ma koszmarów, czy go pajac nie uwiera itp. Przyzwyczaj się do wiecznego martwienia się ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #22313 dnia: 3 Listopada 2011, 20:59 »
Ja dziś miałam wizytę i sie na szczęście uspokoiłam, bo dzisiejszy dzień to ból brzucha, a jak siedziałam w poczekalni to łapy mi się trzęsły jak w delirce  ;D ;D ;D Dzidzia ma 3,2cm i serce bije jak dzwon, także na dziś jest wszystko ok :) Do następnej wizyty bo potem zacznę znów panikować ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22314 dnia: 3 Listopada 2011, 21:05 »
Fasolku dzięki... Trochę mnie uspokoiłaś, na chwilę. Całkowicie uspokoi mnie tylko widok mojego dziecka z bijącym sercem... Masz rację, teraz pewnie już tak będzie...
Ricardo cieszę się że wszystko ok! 3,2 cm rety  ;D mały szkrab. Widać już coś po Tobie? Bo ja np dziś wkręcam sobie że nie mam brzucha :P Chcę jutro usłyszeć to co Ty u lekarza ;) Kiedy kolejna wizyta?

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #22315 dnia: 3 Listopada 2011, 21:11 »
Magda, tak uspokoi Cię tylko do momentu wyjścia z gabinetu ;) Nie jest moim zamiarem straszenie Cię w jakikolwiek sposób tylko Fasolek super napisała będziesz martwić się zawsze, przyzwyczajaj się  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #22316 dnia: 3 Listopada 2011, 21:14 »
U mnie było tak jak u Fasolka. W 20 tygodniu łożysko było bardzo nisko, ale juz na następnym usg (ok. 24 tydz.) podniosło się.
Na tym etapie ciąży często tak jest. Łożysko może się przemieszczać, bo jest tam jeszcze mnóstwo miejsca.
Także Madziu, spokojnie poczekaj do następnego usg, ale nie zaszkodzi się pooszczędzać trochę.

Offline ricardo

• Patrycja
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08.09.2007
« Odpowiedź #22317 dnia: 3 Listopada 2011, 21:35 »
Następna wizyta 29.11 z dokładnymi pomiarami.

Madzia no trochę widać, jelita się rozleniwiły, wzdęcia ale oficjalna wersja to taka, że macica już ładnie urosła ;) W moich spodniach odpinam guzik, a w takich które nie mają guzika suwak sam się rozpina :) najwygodniej jest w leginsach, ale muszę zaopatrzyć się w jakieś portki ciążowe co by potem nie latać jak z pęcherzem i szukać :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #22318 dnia: 3 Listopada 2011, 21:56 »
Ja chadzam sobie w swoich normalnych jeansach, czasem tylko mnie coś uciska jak siedzę ale ogólnie są takie same jak normalnie były... Jedne mam przyciasnawe w brzuchu no ale to pewnie wynik tego że jem rozsądniej i nie jestem na swojej wiecznej diecie... Nic nie widać, jedynie jak się macam po brzuchu to czuć jakby małe zgrubienie...
Wiem wiem, to sprawa indywidualna... Ale jak to martwiąca się ciężarna wkręcam sobie że przecież powinno być coś widać :P Rety ale ze mnie wariatka ;)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #22319 dnia: 3 Listopada 2011, 22:00 »
w 10 tym tygodniu widać???
jeszcze w pierwszej ciąży?
jak nie zahodujesz sadła to raczej zapomnij... ;D
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos