Autor Wątek: Żaneta&Paweł 7.07.07r.  (Przeczytany 51714 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #30 dnia: 1 Lutego 2007, 23:23 »
autko rzeczywiście piękne
tez takie mi sie marzy :)

Offline carlunia

• maniak
  • data ślubu: 10.02.2007 Cywilny~16.06.2007 Kościelny
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Lutego 2007, 00:09 »
Witam Zanetko ;) DUzo macie juz zalatwione z tego co widze. Samochodzik cudny. I strasznie ciekawa jestem sukni  :taktak: Bede zagladac ;)

Offline Kllusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 1.09.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Lutego 2007, 00:42 »
Witam i ja, szczególnie mi miło, bo ja tez jestem Elblążanką  :skacza: przesiedloną do Szczecina i bardzo tęsknie za moimi rodzinnymi stronami a nawet nie mam do kogo pojechac, chyba że na Agrykolę
 :Swiety:
Auto pierwsza klasa  :brawo_2: A plener w Malborku i Ogrodach Oliwskich  :szczeka: to dopiero będzie czad  :brawo_2:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 7.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Lutego 2007, 10:27 »
Cytat: Kllusia
Witam i ja, szczególnie mi miło, bo ja tez jestem Elblążanką  

Mi również bardzo miło:) ja jestem rodowitą wielkopolanką przesiedloną do Elbląga tez strasznie tesknie za rodzinnymi stronami ale z drugiej strony nie chcialabym tam wrócic na stałe.
Ogromnie sie ciesze z tych plenerków  :skacza: i tak ograniczylismy pomysły naszego kamerzysty i fotografa (jedna firma), bo chciał nas namówić na dwudniowy seansik pozowania do zdjęć i filmiku (za te same pieniądze), ale stwierdziliśmy ze jeden dzien w zupełności wystarczy. Zresztą żadni z nas modele :)

Dzieci się nie wychowuje, dzieciom daje się przykład...

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #34 dnia: 2 Lutego 2007, 10:28 »
Cytat: "Zaneta_81"
... Zresztą żadni z nas modele :)

Żanetko w dniu ślubu każda para młoda wygląda jak modele !! :skacza:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #35 dnia: 2 Lutego 2007, 17:17 »
Mam dylemat :drapanie:
Mam zamowioną makijażystkę za 120 złoty, wiem że robi ,ładny makijaż a co najważniejsze trwały...ale dzis sie okazało że koleżanka mojej siostry mogłaby mnie pomalować za 50 złoty kosmetykami Diora i Chanel z wszelkimi bazami pod makijaz itp. Podejrzewam że kosmetyki tej marki są trwałe.No i nie wiem co mam zrobić...Trochę kasy by zaoszczedziła ale czy bym była zadowolona z efektu???No wlasnie bądztu człowieku mądry :mdleje:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #36 dnia: 2 Lutego 2007, 18:29 »
Zaneta_81, to poproś może o próbny makijaż u koleżanki, i zobaczysz czy będzie trwały...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #37 dnia: 2 Lutego 2007, 19:19 »
no wlasnie jestem umówiona na probny tylko wtedy makijaz jest robiony bez baz bo te sa najdroższe no chyba ze za probny bede chciala zapalacic  50 złoty czyli tak jak za ślubny :drapanie:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #38 dnia: 2 Lutego 2007, 19:33 »
No to skoro robiony jest dobrymi podkłądami jak Dior i Chanel to musi być trwały. Podejrzewam że taki makijaż za 120 zł też robiony jest droższymi kosmetykami. Wiec jak bedziesz zadowolona z próbnego u koleżanki to ja bym jednak go wybrała. Zawsze to pare złotych zaoszczędzone i możesz je przeznaczyć na cos innego :)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #39 dnia: 3 Lutego 2007, 11:50 »
poderzewam ze makijaż za 120 niczym sie nie rózni od tego jaki wykonuje moja koleżanka jesli chodzi o trwałości i jakość; jedyną różnicą jest to, że robiony jest w salonie kosmetycznym...a koleżanka po prostu dorabia sobie wykonujac makijaże, bo ma dostep do dobrych kosmetyków, pokonczyła tez różne kursy...wiec chyba sie zdecyduje zeby ona mnie malowała,  bo 120 zł troche mi szkoda wydać na makijaz...

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #40 dnia: 3 Lutego 2007, 16:34 »
No i kolejny wybór przed nami :drapanie:
chodzi o autko...mamy zarezerwowany ten, który pokazywałam wcześniej, wynajem kosztuje 750zł, a dziś dowiedziałam sie ze mozemy miec volvo c70 kabrio za grosze, bo to samochód mojego szwagra kolegi...pewnie musielibysmy zwrócic mu jedynie koszty dojazdu z Nowwego Dworu do Ornety i z powrotem tj. około 70 km no i wiadomo jakas dodatkowa kaska za fatyge...wiec o wiele taniej. Tyle że bardziej mi sie podoba autko to pierwsze, które juz Wam pokazywałam...Oj głupia juz sie robie a decyzje trzeba podjac jak najszybciej.... :popija:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #41 dnia: 3 Lutego 2007, 16:39 »

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #42 dnia: 3 Lutego 2007, 16:42 »
nie widzę zdjecia:( :drapanie:
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #43 dnia: 3 Lutego 2007, 16:43 »
Nie wie czemu mi zdjątko nie wkleiło :drapanie:  jeszcze raz spróbuje

Offline the_rose

• Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachowć swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność
  • uzależniony
  • data ślubu: 07.07.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #44 dnia: 3 Lutego 2007, 16:47 »
uuuuuuuuuuuuuuuuuu klasa............................teraz widzę :brawo_2:
Mama Aniołków 8tc,7tc i 5tc

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #45 dnia: 3 Lutego 2007, 18:16 »
Ojej naprawde ciężki wybór, długo bym musiała myśleć które ale oba są śliczne. I wydaje mi się że można przy okazji zaoszczędzić troszkę a 2 autko też pokazuje nie złą klasę :D ja jestem za drugim :D

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #46 dnia: 3 Lutego 2007, 19:03 »
hmmm w moim przypadku mozna powiedzieć " Od przybytku głowa boli" :drapanie:

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #47 dnia: 3 Lutego 2007, 20:26 »
Żanetko ja bym wzieła to drugie, jest równie eleganckie i piękne. A i zaoszczędzisz troszke :)

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #48 dnia: 3 Lutego 2007, 21:20 »
hej Zanetko - i ja w koncu do ciebie dotarlam  :hello:
ciekawa jestem sukienki -jak bedziesz miala tylko zdjecia z przymiarki to wklej  :skacza:
autka oba sliczne - chociaz drugie jakby bardziej  :brawo_2:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #49 dnia: 4 Lutego 2007, 17:47 »
Sprawa autka juz max za dwa dni sie wyjasni bo nikt w nieskonczonośc nie bedzie czekał na nasza decyzję, w końcu czas to pieniadz!!!
Jeśli chodzi o moja sukienusie slubna to z pewnościa bede was zasypywac fotkami z kazdej przymiarki, żebyscie mogły mi doradzic licze na Wasze opinie i ewentualnie krytyke :taktak:  
Ps. upichciłam dziś gołąbeczki specjalnie dla szwagra, który przyjezdża jutro z Irlandii na tygodniowy urlop. Moja siostra szukuje bigosik i salateczki, wiec bedzie miał tydzień wyżerki no i oczywiście nie obedzie sie bez imprezowania  :pijaki:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #50 dnia: 4 Lutego 2007, 18:33 »
A to mój drugi (jak do tej pory) Skarbek! Chrześniak Nikodemek!!!  

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #51 dnia: 4 Lutego 2007, 18:34 »

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #52 dnia: 4 Lutego 2007, 18:36 »

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #53 dnia: 4 Lutego 2007, 18:38 »
To dziecko potrafi zmiękczyć kazdego :) Łobuz jeden ale jaki kochany, to poobnie jak jego ciocia :taktak:

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #54 dnia: 4 Lutego 2007, 22:04 »

Jak zobaczyłam te plecki to  :szczeka: moze cos takiego do sukienki porawinowej :drapanie:  tylko ciotki by padły, nie dość ze suknia slubna nie typowa i odwazna to jeszce poprawinowa powtóka z rozrywki :skacza:  Cała ja!!!!

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #55 dnia: 4 Lutego 2007, 23:52 »
Mi tez sie bardzo podobaja plecki  :D
Takie inne :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #56 dnia: 5 Lutego 2007, 14:14 »
Nadal mi trudno przyzwyczaić sie do mysli ze moi rodzice nie beda na ślubie...Ciągle oczywiście próbuje im dać do zrozumienia że jest to dla mnie bardzo wazne, a oni jakby głusi!!! Podaja powody, które nie przekonuja mnie zupełnie...  Postanowiłam więc ze dość mojego proszenia, błagania :nerwus: Wczoraj, gdy pytałam ich to usłyszałam po raz enty głupie wymijające odpowiedzi, typu " zobaczymy, jeszcze sporo czasu" itp. KONIEC tego !!! Nie zepsuja mi tego dnia! Ale żal w serduchu zostanie...

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #57 dnia: 5 Lutego 2007, 14:27 »
Rzeczywiście żal w sercu jest jak w takim ważnym dniu nie ma z nami rodziców. Mój tato też siedzi na Cyprze-tam pracuje i rzucił hasłem że nie przyleci ale szybko udało mi się wybic mu to z głowy. Więc jeszcze czas pokarze i napewno będziecie sie bawic z rodzicami.

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #58 dnia: 5 Lutego 2007, 16:44 »
No własnie czas pokaże...zostaje mi tylko teraz mieć nadzieję, że zmiekna im serducha, choć jednemu z nich...Na forum duzo dziewczyn narzeka, że mamy im cos narzucają w związku ze slubem i weslem np. nie te kwiatki, nie to miejsce...A moja mama w ogóle zero zainteresowania jesli chodzi o przygotowania, nawet nie zapyta co juz mamy zalatwiona, jak to bedzie wygladało...:( Nie raz mam wrazenie jakby w ogle ich to nie interesowało, a chciałabym strasznie zeby bylo jakiekolwiek zaangazowanie z ich strony, a tu null!!! :cry: "Troche" przykre...
Ale mówi sie trudno, Pawła mama jest za to zaangażowana chyba najbardziej, jest niesamowita, pomaga nam jak nikt inny, no oprócz mojej siostruni świadkowej :skacza:
Dzis własnie byłysmy ustalić dokładnie godziny fryzjera i makijażu. Zdecydowałam sie jednak na makijaz w salonie, troche drożej (120zł) ale pewniej sie bede czuła. Nom więc fryzjer na 9.00 ( ja i świadkowa), a makijaż na 11.30 - ja świadkowa i mój przyszły małż na delikatny retusz :brewki: Troszkę sie oburzył tym, ale nie ma wyjscia!!! No więc kolejna sprawa zalatwiona :skacza:  Zawsze to do przodu:)

Offline Zaneta_81

• Chuck Norris
Żaneta&Paweł 7.07.07r.
« Odpowiedź #59 dnia: 6 Lutego 2007, 17:16 »
Dzis mam jakiś taki dzionek melancholijny...moze to przez pogodę...
Cały czas  nucę sobie w myslach słowa piosenki
"...chce do jednego miejsca na ziemi  gdzie problemy przestaja mieć znaczenie, do objęć które akceptują me słabości, do nich pragne,  tylko do mej miłości!!! Jest na ziemi jadno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy sie nic więcej...uciekam tam z całą moja milością wierze w Ciebie, wierze w moje Sakrum..." lalalala....:D  Nie raz tak mam, że myslami jestem gdzie indziej, w mojej głowie mnóstwo mysli na raz...i tak zastanawiam sie czym sobie zasłuzylam na taką Miłość, na to by obok mnie był czlowiek, który jest dla mnie wszystkim i dla którego ja jestem calym życiem...Wydawać sie może, że nic nadzywczajnego mnie nie spotkało, tyle ludzi wokół w szczęśliwych związkach, kochajacych sie...ale z drugiej strony ilu ludziom takiej miłości brakuje...Musze sie Wam przyznac drogie foumowiczki, że moja droga do obecnego szczęścia i milości nie była łatwa...było cięzko, były łzy, płacz, lęk. Wątpiłam w to że może sie udać, tylko dzieki mojemu Skarbowi mialam siłę walczyć o Naszą Miłość...było warto, ale do końca życie nie zapomne ogromnego bólu. Może przez te doświadczenia umiem sie cieszyć każdą chwilą spędzoną wspólnie, każdym porankiem i wieczorem, kiedy leże obok i dziekuję Bogu, że mi Go dał...
Przepraszam za takie smuty, taki mam dzień...