poznaliście się w kościele Question tell me more
No właśnie nie W kościele, tylko POD kościołem

Oboje byliśmy animatorami duszpasterstwa młodzieżowego, wiesz, wyjazdy wakacyjne i feriowe, dyskoteki, spotkania.. Ah, co to były za czasy! Obydwoje byliśmy wtedy jeszcze w średnich szkołach, mój S. chodził za mna prawie rok, a ja w tym czasie kochałam się bez wzajemności w kimś innym i nie zwracałam na niego uwagi, ale S. jest wytrwały, chodził, chodził, aż wychodził

A teraz, kiedy znajomi pytają "gdzieś ty takiego fajnego faceta znalazła?", odpowiadam "pod kościolem!"

a dzięki za namiary, tak daleko mają terminy pozaklepywane Question no to nieźli muszą być, demko w każdym razie mają niezłe
Mają jeszcze wrześniowe dwa, ale to tylko dlatego, że ja je trzymałam na wszelki wypadek. Teraz, kiedy przełożyliśmy ślub na styczeń, zwolnią się.
Słyszałam też inne ich produkcje u znajomego w domu, (na stronie umiescili tylko kilka), były naprawdę bardzo dobre jakościowo i słychać, że granie sprawia im przyjemność. Natomiast film niestety jest kręcony przez komórkę, więc pozostawia wiele do życzenia.
W każdym razie, wiadomo że terminy się zwalniają, więc zadzwoń i dowiedz się, czy Twoją datę mają wolną.