Po pierwsze nie obsmiewam publicznoe, bo nie ma tu żadnych danych pozwalających chociażby domyślać się, że chodzi o Ciebie. Po drugie wszystko było w jedynej kopercie, więc karteczkę można interpretować dwojako. Po trzecie, nadal uwazam, że to średnio eleganckie, ale to Wasz dzień i Wasze wybory,
Po czwarte to Twoje nastawienie jest wrogie.
A nazywanie tego, czym się tu dziele z dziewczynami od trzech lat "wypocinami" też jest nie na miejscu.
A od kiedy trzeba podawać dane, żeby coś wyśmiać? Użyte przez ciebie emotikonki świadczą o tonie twojej wypowiedzi.
Wszystko było w jednej kopercie, zawiadomienia były dwa i w jednym była karteczka... Hmmm... Faktycznie nikt by się nie domyślił

Średnio eleganckie jest obśmianie tego na forum w sposób w jaki ty to zrobiłaś i dziwi mnie, że nie chcesz tego zauważyć.
Moje nastawienie nie jest wrogie, wkradły się pewne nieścisłości w twojej wypowiedzi i chciałam je sprostować, ponieważ nie zrozumiałas tego co było tam napisane. To, że piszę tutaj a nie prywatnie wynika z faktu, że nie mam ochoty na dyskusje z tobą po takim tekście. Raz w życiu byś przyjęła coś na klate

to nie zaproszenie. Zawiadomienie. Nie chcesz to nie przyjeżdżaj. Tylko nie komentuj za plecami

i nie czytaj cudzych listów nam przyszłość, nie był skierowany do ciebie

nawet jeśli był w tej samej kopercie