Tu jest link do ich strony ale nie wszystkie suknie na niej są.
http://www.dominika.net.pl/Co mi się w nim podoba, to to że masz całkowity wpływ na wygląd sukni. Wiem, że salony zazwyczaj oferują że można pozmieniać jakieś elementy czy przerobić gorset by był z rękawkami itp... Ale z tych wszystkich co chodziłam tam dosłownie wszystko można zmienić np czego w innym nie mogłam to to ile będzie koronki na sukience tu bez problemu może być więcej(pewnie mniej tez można ale mnie to nie interesowało

). No dosłownie każdy element czy materiał można zmienić i wybrać.
Pamiętam jak kilka lat temu moja koleżanka kupowała tam sukienkę i miała budżet 1500 zł a sukienka, którą wybrała była trochę droższa. Panie bez problemu zaoferowały takie zmiany w sukience typu mniej kryształków, czy o jakiś kwiat na sukni mniej by kiecka mieściła się w jej przedziale cenowym i oczywiście tak by nadal jej się podobała.
Co do Pań w sklepie ja nie mam zastrzeżeń. Ta z którą rozmawiałam był cierpliwa i miła, wypytała o wszystko i odpowiedziała też na moje pytania.
Suknię w tym salonie trzeba zamówić najpóźniej 4 miesiące przed ślubem. Pani mówiła, że wstępnie są 2-3 przymiarki. Przy zamówieniu wpłaca się około 30% wartości sukienki.