Autor Wątek: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)  (Przeczytany 287456 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mgielka86
  • maniak
  • data ślubu: 20.09.2014
Odp: BYDGOSKIE PANNY MŁODE 2015 :)
« Odpowiedź #840 dnia: 23 Stycznia 2015, 13:05 »
violiza a patrzyłaś na Adama Przyjemskiego?

Offline doksik86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #841 dnia: 23 Stycznia 2015, 13:14 »
Doksik kogo miałaś?

Panią ode mnie z osiedla :D i zapłaciłam coś ok. 40 zł :D tyle, że spinki miałam swoje :D

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #842 dnia: 23 Stycznia 2015, 13:17 »
wow, taniutko.
Adam Przyjemski, dzięki za przypomnienie, napisałam do niego, ale zależy mi by makijaż był też na miejscu jak już, ktoś zna tą panią co z nim maluje??
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #843 dnia: 23 Stycznia 2015, 13:18 »
violiza tak, ja znam i nie polecam makijażu u niej :)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #844 dnia: 23 Stycznia 2015, 13:19 »
wow, taniutko.

...bo nie płacisz za nazwisko ;)

Offline kasobo
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2015
« Odpowiedź #845 dnia: 23 Stycznia 2015, 18:13 »
dzięki:) bliżej ślubu policzę ile będzie osób, które powinny się załapać i wtedy przeliczę to na butelki. o taki wzór mi chodziło:D a szampan martini rzeczywiście jest pyszny. chyba będę polować na promocje:)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #846 dnia: 23 Stycznia 2015, 21:38 »
mgielka86 a czemu nie polecasz? Moja znajoma chciała się do niej zapisać i do p. Przyjemskiego bo mieszka niedaleko ich studia a na tym jej bardzo zalezy żeby było blisko

Offline maślanka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2015
« Odpowiedź #847 dnia: 23 Stycznia 2015, 21:38 »
Zapytałam p. Madaj o fryzjera, nie wspomniała o tym że sama czesze. Poleciła mi salon nefretete na konopnickiej

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #848 dnia: 23 Stycznia 2015, 22:02 »
mgielka86 a czemu nie polecasz? Moja znajoma chciała się do niej zapisać i do p. Przyjemskiego bo mieszka niedaleko ich studia a na tym jej bardzo zalezy żeby było blisko

Malowała mnie, na szczęście nie na ślub :P Gruba widoczna maska, posklejane rzęsy, cienie bez żadnego utrwalacza. Niech znajoma idzie na próbny, może jej akurat podpasuje :)

Offline Kara-90

• entuzjasta
  • data ślubu: 09.09.2016
« Odpowiedź #849 dnia: 23 Stycznia 2015, 22:23 »
Zapytałam p. Madaj o fryzjera, nie wspomniała o tym że sama czesze. Poleciła mi salon nefretete na konopnickiej

To jest chyba na Szwederowie troche daleko z Żołędowa (do/od pani Madaj) chociaż nie wiem dokładnie gdzie to jest może przez Trase Uniwersytecką można by jechać to bedzie szybciej. Popatrz też żeby własnie za daleko nie było od fryzjera do wizażystki, np. od tego Adama Przyjemskiego byłoby bliżej bo on gdzieś w okolicach Gdańska/Chodkiewicza ma salon z tego co się orientuję, a Ty mgielka86 czesałas się u niego?

Offline maślanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #850 dnia: 23 Stycznia 2015, 23:02 »
dla mnie nie jest to problemem, autem sobotnie przedpołudnie max 20 min.

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #851 dnia: 24 Stycznia 2015, 08:59 »
A Angelika Piotrowska gdzie przyjmuje? Na jej stronie nie ma adresu, wiem że jest możliwość przyjazdu jej ale za dodatkową opłatą.
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #852 dnia: 24 Stycznia 2015, 09:03 »
z tego co wiem Angelika już od roku nie dojeżdża do klienta.

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #853 dnia: 24 Stycznia 2015, 09:09 »
Kara-90 nie, słyszałam tylko dobre opinie.

violiza
musisz do niej zadzwonić i spytać, bo ja jak z nią rozmawiałam to była opcja dojazdu do domu - do innego miasta nawet.

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #854 dnia: 24 Stycznia 2015, 09:13 »
Wymieniałam z nią maile w grudniu i pisała że dojeżdża :) ale odpłatnie.
Napisałam jeszcze do niej ale jak już nie odpisze będę dzwonić, jednak zależy mi by nigdzie w ten dzień nie krążyć po innych miejscowościach lub dzielnicach Bydgoszczy odległych, mam nadzieje że ona jest gdzieś w centrum i mam nadzieje że znajdę jakiegoś DOBREGO fryzjera w centrum niedaleko jej, a najlepiej jeśli mi jakiegoś poleci:)
dziś po zajęciach do niej zadzwonie jak do tej pory nie odpisze:)
Powiedzcie że WARTO:)

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
« Odpowiedź #855 dnia: 24 Stycznia 2015, 10:43 »
A Angelika Piotrowska gdzie przyjmuje? Na jej stronie nie ma adresu, wiem że jest możliwość przyjazdu jej ale za dodatkową opłatą.

ja będę malowana przez Angelikę Piotrowską, u mnie w domu. Dojazd 30zł :) możesz też pomyśleć czy któraś z domowniczek by chciała być malowana, u mnie mama i siostra  będą  :)

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #856 dnia: 24 Stycznia 2015, 11:43 »
A masz może fryzjera? 8)
 Cena 120zł za próbny i za ślubny? A za ile osoby dodatkowe? (ja myślałam że za dojazd 40zł, bo tak mi pisała w mailu)

Offline Netka24
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11/07/2015
« Odpowiedź #857 dnia: 24 Stycznia 2015, 13:51 »
Hej dziewczyny...
jestem po wizycie w Bydgoszczy i zwiedzaniu roznych salonow slubnych itd...

Dworcowa jak dla mnie odpadla odrazu....koszmar...
Zakochalam sie w salonie Amber na Chodkiewicza...cudowna obsluga i przepiekne suknie...panie moga polecic rowniez sklepy z bielizna i dodatkami...
polecam rowniez salon Romantica na Focha...panie sa przemile i bardzo pomocne...nie lubia spoznialstwa...ale nie dziwie sie im jesli maja ruch i kazda z nas ma swoja godzine...suknie piekne, cenowo powyzej 3000zl ale jest mozliwosc wypozyczenia nawet za 1500zl wiec mysle ze warto...zalezy na czym komu zalezy, potem sprzedac ciezko...Wiec z 12 salonow ktore odwiedzilam polecam tylko dwa AMBER i ROMANTICE...jest tez taki na Polanka38a Pani Justyna przemila i ma duzy wybor suknie do kupienia juz od 1500zl...

Jubiler
Bylismy w kruku dosc dziwnie sie tam czulam, yes podobne wybor jak w apart tylo drozszy...zareczynowy mam z aparta jak i reszte bizuteri...obraczki zamowilismy od zlotnika z Krasinskiego, Pan z 40letnim doswiadczeniem...fachowa opinia...trzeba tylko wiedziec co sie chce...ma rowniez kilka katalogow na miejscu i robi wszystko czego zapragniemy....trudno znalezc ale jak jest sexshop i pod papugami to trzeba tylko podejsc do swiatel w strone 3maja i w prawo jest szyld

Makijaz i fryzura...
Powiem tak...polecam salon fryzjerski na sniadeckich 21 SalonExpert Nina Czerniejewska i Marcin Zawadzki znajduje sie tam rowniez kosmetyczka ktora robi makijaz oraz inne zabiegi na twarz...moje wlosy dostaly mega odnowy i kolor super...umowilam sie z Pania wstepnie na fryzure slubna wspolpracuje rowniez z dobra makijazystka...wiec niby jestem juz umowiona tylko martwi mnie ten dojazd tam z fordonu w dniu slubu...wiec nadal kusi mnie zamowienie kogos do domu...(prsilabym o namiary makijazystek na priv) oferte znajdziecie na fb

Torty
a wiec my rowniez bylismy 21 stycznia u Pani z Tortolandu...przemila osoba z wielkim talentem...jako jedyna robi torty z prawdziwej bitej smietany nie z paczki i wszystko jest naturalne jak tylko jest to mozliwe...mielismy od niej tort na urodziny w ksztalcie beczki piwnej wyszlo super...wiec mozna wybrac sobie co sie chce...robi rowniez babeczki, ciasteczka, lizaczki i rozne pierdolki...znajdziecie ja rowniez na facebooku
my sie zastanawiamy nad staropolska i nad tortolandia, sowa ma ochydne te torty, nie wiem tylko jaka dekoracja jest w staropolskiej i czy w ogole jest
Piekus - pierwszy raz slysze moge prosic o namiary...

Buty i dodatki
nie mam zielonego pojecia moze ktoras mi cos poleci...podobno bielizna dobra w osielsku w centrum handlowym ale nie bylam...a buty nie mam pojecia

Kwiaciaria
tez nie wiem gdzie najlepiej cos zamowic i dostac :( mysle o wpieciu kwiata we wlosy, wiec to tez trudnosc, i najlepiej cos w Fordonie wiec dziewczyny ratujcie...

slub w lipcu ale my juz zaproszenia rozdalismy i bardzo dobrze bo wiekszosc juz planuje sezon urlopowy i potem moga byc trudnosci...

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #858 dnia: 24 Stycznia 2015, 14:21 »
Jubilera wzięliście tego polecanego przeze mnie, nasz tort ze Staropolskiej wkleiłam  w wątku "Torty", zerknij sobie ;)
wypożyczenie sukni za 1500 wg mnie się nie opłaca zupełnie, kupując zawsze choć coś odzyskasz, a tak przepada cała kasa...
Buty miałam z CODE, rewelacyjne, wygodne, zamierzam nosić na co dzień, biustonosz Ava Lingerie- mój ulubiony do dziś...trzymał się cudnie, nie kosztował nie wiadomo ile, wygląd- boski!

Piekuś w Fordonie ma taką mała cukiernię, ostatnio pytałam o tort urodzinowy, w katalogu były ślubne, ale się nie przyglądałam.

Kwiaciarnia chyba Prestiż w Fordonie (przy rynku)- dekorowali mi kościół, robili bukiet- fachowo, doskonale, bukiet zwiędnąć nie chciał ;) i ceny bardzo...poprawne.

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #859 dnia: 24 Stycznia 2015, 14:45 »
Jubilera wzięliście tego polecanego przeze mnie, nasz tort ze Staropolskiej wkleiłam  w wątku "Torty", zerknij sobie ;)
wypożyczenie sukni za 1500 wg mnie się nie opłaca zupełnie, kupując zawsze choć coś odzyskasz, a tak przepada cała kasa...
Buty miałam z CODE, rewelacyjne, wygodne, zamierzam nosić na co dzień, biustonosz Ava Lingerie- mój ulubiony do dziś...trzymał się cudnie, nie kosztował nie wiadomo ile, wygląd- boski!

Piekuś w Fordonie ma taką mała cukiernię, ostatnio pytałam o tort urodzinowy, w katalogu były ślubne, ale się nie przyglądałam.

Kwiaciarnia chyba Prestiż w Fordonie (przy rynku)- dekorowali mi kościół, robili bukiet- fachowo, doskonale, bukiet zwiędnąć nie chciał ;) i ceny bardzo...poprawne.

Justyna wiesz jak ciężko kiecke sprzedać ?  ::)

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #860 dnia: 24 Stycznia 2015, 16:16 »
wiem ;) mi jedna już poszła, a teraz sprzedaję tę właściwą ;) wszystko kwestia ceny, ale zawsze odzyskasz choć część ;) albo można kupić używaną, koszt mniejszy, a jeszcze odsprzedać pewnie się da ::)

Offline kasobo
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #861 dnia: 24 Stycznia 2015, 17:50 »
fakt. nie oplaca sie wypozyczac kiecki za 1500, tak samo jak nie oplaca sie kupowac kiecki za 3000. booooo, mozna ja uszyc na wymiar, ponoszac  duzo nizsze koszty:D

a te buty z CODE to gdzie mozna dostac?

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #862 dnia: 24 Stycznia 2015, 17:53 »
Ja zamawiałam z allegro "na oko", pasują idealnie. Ale powinny być w salonach sukni ślubnych, o ile sprzedają również buty (nie każdy to łączy).

Offline domi90
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06.2015
« Odpowiedź #863 dnia: 24 Stycznia 2015, 18:59 »
A masz może fryzjera? 8)
 Cena 120zł za próbny i za ślubny? A za ile osoby dodatkowe? (ja myślałam że za dojazd 40zł, bo tak mi pisała w mailu)

Każdy makijaż u niej kosztuje 120 dlatego,że Twój próbny jest wykonany tymi kosmetykami co ślubny, nawet utrwalaczem. Przez to, że będę malowana ja, siostra i mama (łącznie 3 osoby) to każdy makijaż będzie po 100zł. ( + 30 za dojazd:) )

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #864 dnia: 24 Stycznia 2015, 21:04 »
Buty polecam w zobaczyć w "Zdrowej Stopie" na Gdańskiej. Skórzane, super wyprofilowane i bardzo wygodne. Babeczka potrafi też dobrze doradzić.

Offline kasobo
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #865 dnia: 24 Stycznia 2015, 21:40 »
faktycznie, słyszałam nieco dobrego o tym sklepie. ale czy mają tam buty rozmiar 35? nie wszędzie takie mają, a nie chciałabym iść w komunijnych  ;D

Offline mgielka86
  • maniak
« Odpowiedź #866 dnia: 24 Stycznia 2015, 21:47 »
kasobo ojj musisz się przejść, sprawdzić, pamiętam że były małe rozmiary, ale czy 35 to nie mam pojęcia :) Jakby co to jest też świetna strona www.bialebuty.com.pl/ - buty na wymiar, wszystko możesz sobie wybrać - obcas, kolor, materiał, zapięcie, ozdoby itp. Mimo, że są na zamówienie to i tak jest możliwość zwrotu :) Gotowe też tam mają. Można zamówić próbki materiałów - wystarczy wysłać kopertę ze znaczkiem zwrotnym i adresem i napisać jakie próbki Cię interesują. Ja się niestety spóźniłam, nie zdążyliby mi zrobić butów. Na szczęście w Zdrowej Stopie znalazłam super wygodne obuwie.

Offline doksik86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #867 dnia: 24 Stycznia 2015, 21:55 »
Code miały takie małe rozmiary...
po prostu musisz pochodzić i poszukać :-)

Offline maślanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #868 dnia: 25 Stycznia 2015, 12:19 »
Pytałam w kwiaciarni na Rynku w Fordonie o wystrój kościoła. w zależności od zamówienia od 280 <same bukiety do kościoła> ok 800 <kwiaty, alejki, stojaki z kwiatami>. Myślałam, że będzie gorzej na 4 śluby tego dnia byłoby po 200 zł czyli nie najgorzej

Offline maślanka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #869 dnia: 25 Stycznia 2015, 12:21 »
Gdzie można kupić buty Code? Bałabym się zamawiać buty przez internet, jestem zwolenniczką mierzenia obuwia