Hej dziewczyny...
jestem po wizycie w Bydgoszczy i zwiedzaniu roznych salonow slubnych itd...
Dworcowa jak dla mnie odpadla odrazu....koszmar...
Zakochalam sie w salonie Amber na Chodkiewicza...cudowna obsluga i przepiekne suknie...panie moga polecic rowniez sklepy z bielizna i dodatkami...
polecam rowniez salon Romantica na Focha...panie sa przemile i bardzo pomocne...nie lubia spoznialstwa...ale nie dziwie sie im jesli maja ruch i kazda z nas ma swoja godzine...suknie piekne, cenowo powyzej 3000zl ale jest mozliwosc wypozyczenia nawet za 1500zl wiec mysle ze warto...zalezy na czym komu zalezy, potem sprzedac ciezko...Wiec z 12 salonow ktore odwiedzilam polecam tylko dwa AMBER i ROMANTICE...jest tez taki na Polanka38a Pani Justyna przemila i ma duzy wybor suknie do kupienia juz od 1500zl...
Jubiler
Bylismy w kruku dosc dziwnie sie tam czulam, yes podobne wybor jak w apart tylo drozszy...zareczynowy mam z aparta jak i reszte bizuteri...obraczki zamowilismy od zlotnika z Krasinskiego, Pan z 40letnim doswiadczeniem...fachowa opinia...trzeba tylko wiedziec co sie chce...ma rowniez kilka katalogow na miejscu i robi wszystko czego zapragniemy....trudno znalezc ale jak jest sexshop i pod papugami to trzeba tylko podejsc do swiatel w strone 3maja i w prawo jest szyld
Makijaz i fryzura...
Powiem tak...polecam salon fryzjerski na sniadeckich 21 SalonExpert Nina Czerniejewska i Marcin Zawadzki znajduje sie tam rowniez kosmetyczka ktora robi makijaz oraz inne zabiegi na twarz...moje wlosy dostaly mega odnowy i kolor super...umowilam sie z Pania wstepnie na fryzure slubna wspolpracuje rowniez z dobra makijazystka...wiec niby jestem juz umowiona tylko martwi mnie ten dojazd tam z fordonu w dniu slubu...wiec nadal kusi mnie zamowienie kogos do domu...(prsilabym o namiary makijazystek na priv) oferte znajdziecie na fb
Torty
a wiec my rowniez bylismy 21 stycznia u Pani z Tortolandu...przemila osoba z wielkim talentem...jako jedyna robi torty z prawdziwej bitej smietany nie z paczki i wszystko jest naturalne jak tylko jest to mozliwe...mielismy od niej tort na urodziny w ksztalcie beczki piwnej wyszlo super...wiec mozna wybrac sobie co sie chce...robi rowniez babeczki, ciasteczka, lizaczki i rozne pierdolki...znajdziecie ja rowniez na facebooku
my sie zastanawiamy nad staropolska i nad tortolandia, sowa ma ochydne te torty, nie wiem tylko jaka dekoracja jest w staropolskiej i czy w ogole jest
Piekus - pierwszy raz slysze moge prosic o namiary...
Buty i dodatki
nie mam zielonego pojecia moze ktoras mi cos poleci...podobno bielizna dobra w osielsku w centrum handlowym ale nie bylam...a buty nie mam pojecia
Kwiaciaria
tez nie wiem gdzie najlepiej cos zamowic i dostac

mysle o wpieciu kwiata we wlosy, wiec to tez trudnosc, i najlepiej cos w Fordonie wiec dziewczyny ratujcie...
slub w lipcu ale my juz zaproszenia rozdalismy i bardzo dobrze bo wiekszosc juz planuje sezon urlopowy i potem moga byc trudnosci...