Witam,
My rowniez bierzemy slub w tym roku a dokladniej 11 lipca, mamy juz sale i hotel w jednym a mianowicie Hotel BestIn.
Zastanawialismy sie nad Amelia, Akor, Kumerowka, Agat niestety albo termin byl zajety albo cos innego nam nie podpasowalo.
Nasz wybor padl na BestIn, poniewaz jest umieszczony w zacisznym miejscu i jest ladnie dookola. Myslelismy tez o Hotelu City badz HolidayIn ale centrum mnie troszke przerazilo.
Dj rowniez mamy wybranego, chcielismy starskiego ale terminy ma zajete

natomiast Wojtek Kasprowicz zrobil na nas tez dobre wrazenie chociaz ich cennik jest wysoki a mianowicie 2700zl.
Teraz przyszlo nam szukac kamerzysty i fotografa, najlepiej zeby wszystko bylo w jednym. Jesli polecacie kogos konkretnie bylabym wdzieczna.
W lutym chce zaczac szukac sukienki ale chyba nie znam za duzo salonow slubnych, namiary by sie przydaly.
Czy ktoras z Was moglaby mi polecic skad wynajac samochod? I jakie sa przedzialy cenowe? Jeden za wynajem auta zawolal 600zl. Czy to duzo?
Mamy mnostwo dzieci na weselu i myslimy o wynajeciu jakis animatorek, ktore moglyby sie nimi zajac np przez 2-3 godziny.
PS. bylismy w tym roku na weselu w Telimenie i musze powiedziec ze jedzenie bylo dobre, sala dosc przestronna i obsluga bardzo mila. Gosciniec nad Struga zrobil na mnie mega wrazenie. Piekna okolica pyszne jedzonko jak nie macie sali to polecam.