serdecznie dziękuję za słowa otuchy i rady:)
Chcieliśmy zrobić to tak jak urodziny babci były zorganizowane na kilkadziesiąt osób w salce parafialnej, było świetnie, ludzie się bawili i było dość miejsca i salka obok w której można by było potańczyć. Ale wiem i obawiałam się też o to że może być trochę nerwów z salą, przystrojeniem, zakupami jedzenia itp. . . myśleliśmy że zmieścimy się w trochę ponad 10tyś z całą imprezą.
Oczywiście chcemy zaoszczędzić na muzyce przygotujemy top listę, zrobimy jakąś prezentację na rzutnik i sami zagramy:) bowiem ja jestem skrzypaczką, narzeczony gra na gitarze- dzięki muzyce się poznaliśmy i już mi obiecał że prezent dla rodziców to będzie mały koncert z tangami i nie tylko:)
Jeśli chodzi o fotograła- chciałabym fachowca, na wideo mniej mi zależy, mógłby jakiś wujaszek nagrywać.
Problemem z weselem jest też miejsce, bowiem ja z innego miasta i gości by NALEŻAŁO przenocować. . . . dodatkowy koszt.
Dobry pomysł z UCZNIAMI:)
Oczywiście chcemy obrączki robić u jubilera, w aparcie czy gdzieś wybierzemy jedynie wzór:)
weronafoto - pytałam w Kresowiance, teraz cena 145 zł najniższa x ok. 70 os. to już 10 150zł. . . niestety nie da rady:(