Ruszyliśmy kilka nowych tematów...
OBRĄCZKI
Zamówiliśmy w weekend

Wcześniej przeglądaliśmy obrączki w sieciówkach, ale zdecydowaliśmy się zamówić u jubilera. Byliśmy u Janickiego i u Głębockiego. Ostatecznie zamówiliśmy u Głębockiego. Fajna obsługa. Mierzyłam różne obrączki, mówiłam, że w tej mi się np. podoba jak odstaje od palca, Pan mierzył i w ten sposób skomponowaliśmy własne.

Niby klasyczne... a tyle dylematów..

No właśnie.. zdecydowaliśmy się na klasyczne i dość cienkie, bo takie nam się najbardziej podobały. I wiecie co? Wreszcie na coś wydaliśmy sporo mniej niż zakładaliśmy
WINO
Alkohol właściwie u nas załatwiają barmani, ale my kupujemy wino na stoliki. Chcemy 3 rodzaje: choya, jakieś białe i jakieś czerwone. W piątek byliśmy w makro i kupiliśmy 22 butelki choi (czy jak to się odmienia)

ZAPROSZENIA
Wybraliśmy też zaproszenia. Po obejrzeniu sterty zamowionych próbek, zdecydowaliśmy się na minimalistyczne i eleganckie:
http://allegro.pl/show_item.php?item=4871945175Środek ma tylko inaczej wyglądać. Pozostało wybranie tekstu do zaproszenia, przejrzeć listę gości i zamawiamy

Trochę się zagapiliśmy, bo w sobotę jedziemy na urodziny do mojej babci do innego miasta i moglibyśmy podczas tego wyjazdu dać wszystkim z tego miasta, czyli około 20 osobom... No nic... trudno..