No to już ostatnie rzeczy, które już załatwiliśmy..
KROK 7: oświetlenie
Trochę oszaleliśmy.. Zobaczyliśmy na jednym z filmików wojwitu coś takiego jak dekorowanie światłem. Salę oświetla się na różne kolory, rzuca się światłem np. inicjały pary młodej i jedna osoba steruje tym świtłem podczas wesela, czyli całe to światło jest dynamiczne podczas imprezy. Ech.. trudno to opisać, dlatego wkleję kilka fotek. Koszt ogromny, ale jak napisałam, oszlałam ja (szczególnie ja

), oszlał Michał i oszleli moi rodzice

Wrażenie robi niesamowite.. bajkowy klimat

Zdjęcia tego nie oddają.
Pisanie postów:
1. Zabrania się pytania i podawania na Forum oprogramowania, które służy nielegalnym celom (włamania, przechwytywania itp.)
2. Posty o charakterze kryptoreklamy są surowo zabronione. W przypadku pojawienia się takich postów na forum, będą one natychmiast kasowane, a autor otrzyma ostrzeżenie od Administratora. Trzy ostrzeżenia oznaczają zakaz pisania postów.
3. Za reklamę / kryptoreklamę uważa się (...)
- zamieszczanie zdjęć z logotypem, nazwą, nazwiskiem czy innym napisem będącym nazwą firmy;no dobra... wstawię jednak jeszcze ten filmik, na nim bardziej widać ten efekt "na żywo"
KROK 8: filmowanie
Już wyżej wspomniałam o wojwicie. To właśnie na stronę Wojtka Witkowskiego trafiliśmy jako pierwszą (zresztą to jego filmik jest wyżej). To był strzał w 10! Przejrzeliśmy jeszcze strony innych kamerzystów, ale nie zrobiły już na nas takiego wrażenia. Chcieliśmy by nam zrobił film ze ślubu i nakręcił krótki film o tym, jak się poznaliśmy, który ma być puszczony jako niespodzianka dla gości na weselu. Z Wojtkiem spotkaliśmy się już dawno temu. Cena jednak nas wtedy odstraszyła. Stwierdziliśmy, że zostajemy tylko przy filmie z naszego poznania, a z kamerzysty w ogóle rezygnujemy. I tak by pewnie zostało, gdyby moja mama we mnie nie podsyciła pragnienia posiadania kamerzysty

: tyle pieniędzy pójdzie na wesele, będzie tak pięknie i to nie będzie uwiecznione? No fakt.. nawet najlepszy fotograf nie utrwali tego i nie odda tak, jak kamera. I tak bierzemy jednak cały pakiet