Autor Wątek: Rybka bedzie MAMUNIA!  (Przeczytany 90022 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #720 dnia: 23 Listopada 2006, 19:09 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Ryba, jak ja i Kasia....

:mrgreen: rybkowa rodzinka
"wszystkie zwieŻęta są rUwne, ale świnie są rUwniejsze"
Orwell G. "Folwark Zwierzęcy"

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #721 dnia: 23 Listopada 2006, 19:10 »
Marta - tak! Tylko to nowe sie wylamie!!!!

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #722 dnia: 23 Listopada 2006, 22:53 »
Marta - tak! Tylko to nowe sie wylamie!!!!

a to ci  :mrgreen:
trza było pomyśleć wcześniej - zeby do kompletu było  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #723 dnia: 24 Listopada 2006, 08:02 »
rybko, ja tak z innej beczki. :wink:  O ile pamiętam twój ślubny ma coś wspólnego z Tubądzinem. Czy możesz się wypowiedzieć na temat ich płytek? Robimy sobie teraz łazienkę z Andaluzji(projektujemy ułożenie płytek i rozmieszczenie kolorów). Czy to dobry wybór? Pozdrawiam. :D
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #724 dnia: 24 Listopada 2006, 08:25 »
to już teraz wiem skąd bierze się twój nic....nie ma to jak rybia rodzinka....
ja słyszałam, że rybki to czasem mają ciężki charakterek, wiec podziwiam Was, że potraficie się wszyscy ze soba dogadać. (ja widzę czasem dwóch baranów w acji, więc wiem czym "grożą"   :D  dwa takie same temperamenty i podobne charaktery).
A młode mam nadzieję, że się wyłamie i nie będzie chciało przyjść na świat wcześniej. Ale już widzę, że mu ciężo będzie  :mrgreen:  trzy rybki i on sam.... :roll:

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #725 dnia: 24 Listopada 2006, 08:44 »
TAJUSIU - ALE NAM TO TAK WYSZLO MALO PALNOWANE :)

Nadziejo - jak tylko wstanie to go podpytam, on zna caly proces produckji tych plytekk i na 100% bedzie mogl cos na ten temat powiedziec.

Gosiu - Nick odgadlas prawidlowo, co do charakteru to zgadza sie, scieramy sie czesto, ale nie potrafimy sie dlugo gniewac..... :)

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #726 dnia: 24 Listopada 2006, 08:55 »
Dziękuję Ci bardzo Rybko. :D Tylko go specjalnie nie budź :wink:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #727 dnia: 24 Listopada 2006, 10:06 »
skoro przy temacie płytek... rybkawiedenka, Ty całkiem niedawno urzadałas mieszkanko prawda? wiesz moze skad najlepiej czerpac pomysły? jakies katalogi ? mam sporo czasu ale im wczesniej tym lepiej ...szykam pomysłów i ciekawych rozwiazan..

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #728 dnia: 24 Listopada 2006, 10:17 »
MArto ja czerpalam pomysly z glowy....jak rowniez korzystalam z wizji moejj mamy ktora jest po historii sztuki i ma genialny zmysl artystyczny. Ale mozesz poszperac w gazetach, pochodzic po salonach (tak w formie spacerku z Ninka) i tam szukac natchnienia! Albo zapytac mnie...moze cos podpowiem.....

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #729 dnia: 24 Listopada 2006, 10:23 »
jestem na Twe wezwanie  :mrgreen:

O co chodzi?

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #730 dnia: 24 Listopada 2006, 10:28 »
Kochana Merkunek - jak wkleic zdjecie ze strony Apart? Tam sa zdjecia takie ruchome, nie wiem jak je zaoisac na kompie...a dziewcynom chcialam prezent od M pokazac...

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #731 dnia: 24 Listopada 2006, 10:30 »
Kochana Merkunek - jak wkleic zdjecie ze strony Apart? Tam sa zdjecia takie ruchome, nie wiem jak je zaoisac na kompie...a dziewcynom chcialam prezent od M pokazac...

Hmmm, z tego co wiem to oni mają stronkę we flashu i nie mozna skopiować adresu URL zdjęcia.

Choć może jest sposób, podaj mi numer tych kolczyków, może coś wykombinuję...przynajmniej spróbuję...

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #732 dnia: 24 Listopada 2006, 11:10 »
Nie moge w racy odpalic ich stronki ,nie mam flasha.....to sa kolczyki z perla, wkretki, kuleczki z malutka cyrkonia obok. Z kolekcji swiatecznej.

Offline asiek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2004
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #733 dnia: 24 Listopada 2006, 11:57 »
Wow,ale się naczytałam.Taaaakie zalegości.
Rybko,ja tez rybka,hihi,tez się długo ie potrafię gniewać na nikogo(no ale są wyjątki też oczywiście)
Podziwiam CIę za te studia (psychologia to moje marzenie niespenione- pozostała pedagogika i nne podyplomowe) i to,że wszystko tak sprawnie ze soba łączysz i sobie radzisz.
Co do samotnych ieczorów lu b kilku dni- nie martw się-ja tak mam bardzo często i czasem mi z tym źle,ale musiałam sę z tym pogodzić.
Powodzenia i dużo zdrówka :!:

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #734 dnia: 24 Listopada 2006, 12:55 »
A wiecie co :D
ostatnio też tak przeglądałam internet pod kątem pomysłów na łazienki i trafiłam na stronkę Tubądzina - mają tam bardzo ładne graficznie pomysły, choć nie będę pewnie miec takiej luksusowej ani wielkiej łazienki ale koncepcję oraz klimat można podpatrzeć :) spodobały mi się i zauważyłam ze mozna bezpłatnie zamówić katalog - super pomysł, podoba mi sie takie podejście firmy do klienta, zamówiłam i otrzymałam pocztą wielki ładnie wydany katalog   :ok:  

a taka wanna mi się marzy... kiedyś

http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/opium%20duza
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #735 dnia: 24 Listopada 2006, 13:44 »
Nie wiem, czemu mi się ubzdurało, że miały być złote  :roll: i dlatego znaleźć nie mogłam...

Mam nadzieję, że o te chodzi...

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #736 dnia: 24 Listopada 2006, 13:47 »
Merkunku jestes cudowna! Tak to te!!!!! Nie są złote, ja złota nie nosze...zadnego. Nawet obraczki mamy tytanowe.

No wiec moje dorgie dzieki pomocy Merkunka moge wam pokazac kolczyki ktore dostalam od M po jego powrocie do domu w srode.

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #737 dnia: 24 Listopada 2006, 13:48 »
A z nowosci ciazowych to kupilam sobie przed godzina sztruksy ciazowe w kolorze czekolady, takie na cieplejsze dni....i do pracy:)

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #738 dnia: 24 Listopada 2006, 13:51 »
Fajnie, że mogłam pomóc :-)

No i spodni gratuluję :-)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #739 dnia: 24 Listopada 2006, 14:04 »
bardzo ładne kolczyki  :mrgreen:
sztruksy czekoladowe powiadasz....mniam mniam....pokaż zdjęcie ?

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #740 dnia: 24 Listopada 2006, 14:34 »
Gosiu jak bede w domu i M bedzie mogl to poprosze go o fotke i wtedy wam wkleje. Laen ie wiem czy to sie uda dzis bo ide na 19 na firmowe spotkani - kregle i M zostaje sam w domu :)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #741 dnia: 24 Listopada 2006, 14:34 »
Piękne te kolczyki :) Bardzo w moim guście - też chyba będę musiała pomyśleć o jakimś prezencie mikołajkowym dla samej siebie :)
Fajnie, że dorwałaś spodnie - szkoda tylko, że to właściwie kupno rzeczy na kilka m-cy, potem trzeba je schować albo na później albo komuś oddać. Ja tak ostatnio się zastanawiałam kiedy chciałabym być w ciaży. Czy bardziej w ciepłe pory roku (wiosna, lato i poród np. we wrześniu/październiku) czy w zimne (jesień, zima i poród np. w maju/czerwcu)? Tu i tu są chyba plusy i minusy - w zimie nie jest zbyt gorąco i nogi chyba tak nie puchną, a w lecie z kolei można chodzić w ładnych ciażowych sukienkach... :)

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #742 dnia: 24 Listopada 2006, 14:49 »
Powiem Ci Beth ze jakos nie mysle o tym ze to na krotki czas. Szukajac spodni staram sie nie wydawac wieceni niz 100pln na pare, zeby nie przesazic, narazei mam 2 pary, potem pewnie bede musiala cos dokupic, ale jeszcze nie ejst najgorzej...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #743 dnia: 24 Listopada 2006, 14:56 »
No to jesteś całkiem rozsądna z tymi zakupami :)
W ogóle mnie zainspirowałaś - weszłam na stronę Apartu (bardzo mi się podoba ta kolekcja świąteczna) i znalazłam wreszcie prezent dla mojej Mamy! Cały czas zastanawiałam się co by tu jej kupić na Gwiazdkę i właściwie znalazłam :)

Moja Mama uwielbia perły i myślę, że ta broszka bardzo jej się spodoba. Jeszcze musimy wymyśleć coś dla mojego Taty, ale to może też jakoś przyjdzie :)

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #744 dnia: 24 Listopada 2006, 18:05 »
Beth broszka jest naprawde sliczna! I napewno sie mamie spodoba, jest bardzo elegancka :) Ciesze sie ze moglam inspiracyjnie pomoc! Cena tez jest korzystna z tego co widze...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #745 dnia: 24 Listopada 2006, 19:41 »
Cena jest bardzo korzystna, zresztą po srebrze można się było tego spodziewać :) Brylanty niech Mamie daje Tata :) Od tego są faceci :) Broszka już zakupiona - jest śliczna i pięknie mi ją w Aparcie zapakowali. Także zaczęłam kupowanie prezentów - jeszcze 12...

rybkawiedenka
  • Gość
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #746 dnia: 24 Listopada 2006, 22:14 »
No to powodzenia!!!!

Ja wlasnie zaczynam konczyc dzien. Jest 22:15, zakonczylam prace na dzis, zrobilam zakupy, bylam na firmowej imprezie, wrocila i przyrzadzilam na jutro lasagne (siedzi w piekarniku), zaraz poloze Kasie, dam M czas do 23 na wyproszenie przjaciela-swiadka, i pojde spac. A rano atakuje Krakow i uczelie (od 11 do 20) wiec wyjezdzam o 9:40. Zyc nie umierac, tyle mam wolnego czasu.......

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #747 dnia: 25 Listopada 2006, 00:14 »
Zyc nie umierac, tyle mam wolnego czasu

Trzymam kciuki  :wink:

Offline merkunek

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #748 dnia: 25 Listopada 2006, 19:58 »
I jak weekend minął? :-)

Offline Martaxyz11

• Chuck Norris
Rybka bedzie MAMUNIA!
« Odpowiedź #749 dnia: 25 Listopada 2006, 21:08 »
merkunek, Rybka jest pewnie padnięta jak pies pluto po zajeciach do 20.00...
mam nadzieje ze odpoczywa ...